- 23 Ağustos 2011
- 246
- 38
- 118
benim düqünümede sadece 17 gün kaldı çok heyecanlıyım bu pazar çeyizler qidiyo ama benim hala tamamlayamadıqım işler var...
kına kıyafetim ayakkabısı vs. tamam da daha gelinlik işini halledemedim....(
benim düqünümede sadece 17 gün kaldı çok heyecanlıyım bu pazar çeyizler qidiyo ama benim hala tamamlayamadıqım işler var...
kına kıyafetim ayakkabısı vs. tamam da daha gelinlik işini halledemedim....(
kızlarr benimde bu pazar çeyizlerim gidiyooevim evim güzel evim
Höfff kızlar yorgunumBugün davetiyelerim geldi. 200 tane davetiyenin kağıdını katladım, içine yazılı kartonu koydum, üstüne kurdela yapıştırdım ve zarfa koydum. Tam 4 saat uğraştım. Yarın da bir çoğunu 3 ayrı şehre kargolayacağım. Çeyizimden eksiklerim:
Tülbent
Seccade
Mutfak dolaplarının içine örtü
Büfe içine örtü
Günlük sürahi
Ütü masası
Çamaşırlık
Kirli sepeti
Çöp kovası
Klozet takımı
Namaz eteği
Elektrikli süpürge
Şarjlı el süpürgesi
Ütü
Saç kurutma makinesi
Tost makinesi
Ay az dedim baya eksik çıktı:)) Halbuki mandalıma kadar almıştım :) Yarın maaşımı alıyım da biraz eksik gidereyim, hep baba alsın hep abla alsın olmaz :)
bi günde halledilcek şeyler canım benimde ekmek kutusu eksik kapı süsü yaptırmıştım çeyiz serilirken ve düğün günü evin kapısına asmak için ona tül alıcam sizde yaptırabilirsiniz çok güzel görünüyo mutfak dolaplarına örtü yaptırıcam davetiyeyide bugün teslim alıcaz onu yazıp dağıtmak kaldı tam 30 günüm kaldı şaka gibi ya
shblibo gelinliğin çok güzel güle güle giy :) benimkide bittide kilo alıp verme durumuna göre mayıs başı alacağız gelinlikçiden...
dün mobilyalarım gelmiş ben akşam geç saatte geldim gidip baktım çok güzel mobilyalarımız, ancak rabıta parke var yerlerde hiç sevmiyorum ama mecbur alışacak gözümüz...
halı ve perdeler yapılınca daha güzel olur tahminimce çünkü bir evi halı ve perde gösteriyor...
inş. kendi evimizi alırsak ilerde içini istediğim gibi yaptıracağım inş.kira olunca yazık diyorsun yani
gelinlikçim sabırlı ol nisan sonuna kadar dedi banada ama çatlıcam meraktan..
dün perdelerimin siparişi verdim bende çok beğenerek aldım ama ev kira olduğu için ilerde kullanılabilcek bişey olsun diyede düşünmek zorunda olmak kötü oluyo cidden, Allahım hepimize nasip eder inşallh kendi evlerimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?