2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

diktirme geç olabilir canım ama hazır alırsın 1 günlük iş beğendikten sonra sıkma canını

Diktirmiceksen hiç sıkıntı yapma, en fazla 3-4 saat gezer bulursun mutlaka.

kızlar ya bn gelınlıgıme askı yaptrcam nerde yaptrbılırım ltfen bna fıkır vrın

sblibo cnm benimki de straplezdi tülden askı yaptırttım gelinlikçime :) sen gelinlikçine sordun mu?

tatlım almnyadan geldı yanı orda dıkıldı ılk basta askı ıstemedım ama dgun bu nolur nolmaz raht edemem dıye yaptrmak ıstyrm sımdıde pısmanım napcam bılmıyrm

gelinlik hazır olacak haftaya salı günü halledetmeye çalışacağız o işi...
hem iş hayatı hemde evlilik hazırlığı çok zorluyor beni yaaa(
pazar günü çeyizler gidecek ama ben daha kıyafetlerimi bile toparlayamadım

shblibo gelinliğin çok güzel güle güle giy :) benimkide bittide kilo alıp verme durumuna göre mayıs başı alacağız gelinlikçiden...
dün mobilyalarım gelmiş ben akşam geç saatte geldim gidip baktım çok güzel mobilyalarımız, ancak rabıta parke var yerlerde hiç sevmiyorum ama mecbur alışacak gözümüz...
halı ve perdeler yapılınca daha güzel olur tahminimce çünkü bir evi halı ve perde gösteriyor...
inş. kendi evimizi alırsak ilerde içini istediğim gibi yaptıracağım inş.kira olunca yazık diyorsun yani

güzel olmuş çok yakışmış, gülerek giy inşllh.. askısınıda kendin dikme olmassa sökmesi filan deforme olur bi gelinlikçiye götür uyguna yaparlar sanırım..

benimde davetiyelerim bugün geliyo, görmek için sabırsızlanıyorum. dağıtması var bide yaa şimdiden aklıma gelen herkesi bi listemi yapsam acaba :26:
ev yerleştikçede biçok şey cıkcak kesin ama evlendikten sonrada alınır ya çok dert etmemek lazım..

29 gün

gelinlikçim sabırlı ol nisan sonuna kadar dedi banada ama çatlıcam meraktan..
dün perdelerimin siparişi verdim bende çok beğenerek aldım ama ev kira olduğu için ilerde kullanılabilcek bişey olsun diyede düşünmek zorunda olmak kötü oluyo cidden, Allahım hepimize nasip eder inşallh kendi evlerimizi..

tesekkr ederm cnm benım allah hepımıze mutlu gıymeyı nasıb eder ınsallaaaaaahh askı ısını hallettm bıle guzel oldu sımdı ıcıme sındı dikim resım atarmm

Amin valla inş.kendi evlerimiz güzel olur...biz dayanamadık bu arada sadece salona rabıtayı söktürüp laminant döşeteceğiz :) şimdi artık içim rahatladı ya, diğer odalar önemsizde salonu yaptıralım dedik,yatak odasında da kalan yer ufacık gözükmüyor bile onuda halıyla kapatırız diye düşündük.şimdi içim rahat artık

Yarın çeyizim ve evdeki bütün eşyalarım gidiyo kızlar. Çok garibim, üzgünüm, heyecanlıyım, merak ediyorum...Offf Çok karmaşığım...

ohhh artık sevdıgıme kavusuyorum 5gunum kaldı cok mutlyum dgunede az kldı ya :s

kızlaaaaaaaaaaar yolun sonuna geliyoruz sanırım

çok stresli ama çok heyecanlı

ve bazen çok huzur veren hislerle ... 12 mayısa SADECE 19 gün kaldı

günler çok çabuk geçiyor

annemi şimdiden özlüyorum

onu görmeden geçecek günler olacak yani

çok duygusal biraz asabi sert rüzgarlı bol koşuşturmalı günler halende beni bekliyor..

kızlaaaaar dua istiyorumm

veeeee bu cumartesi çeyizim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…