• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

Kızlar ya bugün gelinlğin 3. provasına gittim. Yakası çok kapalı geldi, bi bakar mısınız?

$Fotoğraf0809.jpg

tatlım nerden yaşıyorsun bilmiyorum ama biz 200 taneyi 180 yaptırdık ve herkes bayıldı davetiyelere cok asil cok sık diye

canım 200 tane olsa sorun değil zaten 600 tane bastırıcaz izmirde yaşıyorum ben 600de tuzlu gelio kaliteyi ucuza alabilecek miyiz bakalım :)

KIZLAAAAAR

EVİMİZİ TUTTUK PAZAR GÜNÜ TEMİZLİĞİMİZİ YAPTIK :) SIFIR EV TAKINTIM YÜZÜMDEN AZ KALA 80 M2 Bİ EVE SIĞMAMIZ GEREKECEKTİ

ŞİMDİ SON BULDUĞUMUZ EV 3-4 YILLIK AMA 100 M2 VE EVİN İÇİ ÇOK DÜZGÜN HERŞEYİ YENİ YAPILMIŞ BOYASINA KADAR

TEMİZLEYİNCE TAM İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLDU

1 GÜN ÖNCEDE PERDELERİMİZİ SEÇTİK ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİDE ONLAR GELECEK

VE SONRA BU HAFTA SONU MOBİLYALAR BEYAZ EŞYALAR GELECEK

SONRAKİ HAFTAYADA ÇEYİZ İNŞAALLAH :)

SANIRIM BAYA BAYA TAMAMLANDIK BİZZZ :16::16::16::16:

:nazar:

KIZLAAAAAR

EVİMİZİ TUTTUK PAZAR GÜNÜ TEMİZLİĞİMİZİ YAPTIK :) SIFIR EV TAKINTIM YÜZÜMDEN AZ KALA 80 M2 Bİ EVE SIĞMAMIZ GEREKECEKTİ

ŞİMDİ SON BULDUĞUMUZ EV 3-4 YILLIK AMA 100 M2 VE EVİN İÇİ ÇOK DÜZGÜN HERŞEYİ YENİ YAPILMIŞ BOYASINA KADAR

hayırlı uğurlu olsun canım huzurlu sağlıklı mutlu bir ömür olur inşş :nazar:

teşekkür ederim hepimizde inşaAllah canım bi koşuşturma bi tempo gidiyo günler ne çabuk geçiyor sanki

DAVETİYELER

DÜĞÜN SLAYTI

GİRİŞ MÜZİKLERİ

KINA MEKANI

KINA MÜZİKLERİ

AVİZELER

KINA GECESİ HEDİYESİ MAGNET

NİKAH İÇİN KIYAFET

GERİYE BUNLARIM KALDI :1:

ewet canm bncede kapalı ama onunu v yaka yaptrabılırsın dantelı guzel cunku

Maşallah canım Allah hepinizin içine sindirsin:nazar::nazar: Benimki daha ööylece duruyo:17: Napalım benimde kısmetim böyleymiş deyip geçiyorum. Düşündüğüm zaman çok üzülüyorum çünkü:43:

Kızlar ya bugün gelinlğin 3. provasına gittim. Yakası çok kapalı geldi, bi bakar mısınız?

Eki Görüntüle 387448

aa çok güzel olmus gelinliğin :69: eğer bozulmaz sorun olmaz yaparız derlerse yakasını biraz asagı çektirebilirsin ama kafana takılmasın gipürüne göre ayarlamışlar sanırım gayet hoş olmuş canım.. :16:

Bizde neler yaptık anlatıyım, evi tuttuk içinde ufak tefek tadilatlar yapıldı temizlik yapılması lazım c.tesi gitcem inşllah yerlerini temizlicem, sonra bu h.içi eşyalarımız gelicek beyaz eşyalar filanda takılıcak. Biraz mesafemiz uzak olduğu için devamlı gidemiyorum, düğüne yakın tekrar inceden inceye temizlenir sonra ceyizler gider artık :44: sonracıma fotografcıyı ayarladk kına elbisemi ayakabımı aldım bu aksamda kuaförle konuşmaya gitcem.. Başka başka aklıma geldikce yazarım.. :16:

KIZLAAAAAR

Maşallah canım darısı bize :)

aa çok güzel olmus gelinliğin :69: eğer bozulmaz sorun olmaz yaparız derlerse yakasını biraz asagı çektirebilirsin ama kafana takılmasın gipürüne göre ayarlamışlar sanırım gayet hoş olmuş canım.. :16:

Çok teşekkür ederim canım. evet güpürüne göre ayarladıkları için böyle kapalı olmuş, ben biraz daha aşağıya doğru kayık yaka istemiştim halbuki

yok canım ya gec degıl terzıye bıle solesen yaparlar bnmde gelınlıgımın yakası v .bn begenmedım kalp yaka yaptrdım hatda.almnyada geldı bnmkı kına kıyafetımı aldıgım yere dıktırdım hatda uzerımde gıydım gosterdım dıktıler zten zor bıse dgılkı o yakayı ındırcekler asagı yanı sole sen yapsınlar daha tatlı olur boynun acık olsun

yok canım ya gec degıl terzıye bıle solesen yaparlar bnmde gelınlıgımın yakası v .bn begenmedım kalp yaka yaptrdım hatda.almnyada geldı bnmkı kına kıyafetımı aldıgım yere dıktırdım hatda uzerımde gıydım gosterdım dıktıler zten zor bıse dgılkı o yakayı ındırcekler asagı yanı sole sen yapsınlar daha tatlı olur boynun acık olsun

Annem ısrarla kalsın böyle iyi diyo. Yapıcak bişey yok artık...

o zaman içine sindir canım yaa güzel olmuş ona diyecek bişey yok bende acaba böylemiydi diye biraz düşündüm ama saçın yapılmadan makyajsız halde giydin ya ondan sana öyle geliyor o gün senin gözüne cok daha güzel gözükecek gelinliğin içini ferah tut sen

ozaman içine sindir tatlım ya şimdi sana öyle gelebilir bana da aynısı olmuştu acaba şöyle mi böyle mi diye makyajla saçınla çok daha farklı olacak o gün gözüne cok daha güzel gözükecek emin ol içini ferah tut

Back