HayatımM hoşgeldin aramıza :) Hayırlı olsun diyelim en başta, inşallah her şey istediğin gibi olur.
Mavigül galiba ben de İstanbul' a gelin gidicem, kesin değil tayine bağlı, Tayin olursa ankaradayım. ben istanbulda yaşamak istiyorum ama nişanlım ankarayı çok seviyo. bakalım sonumuz nolucak. Nikah salonu ve düğün salonu işlerinizi bir an önce halledin. bu işler son 2-3 aya kalmaz, istediğiniz yerde yapamayabilirsiniz çünkü. biz mesela nikah salonuna gittiğimizde görevli hanım '19 mayıs için düşünüyosanız geç kaldınız' demişti. benim bir çok arkadaşım 1 sene önceden ayarladı herşeyi.şimdiden verin kaporaları, içiniz rahat etsin, bi daha düşünmek zorunda kalmayın. mobilya ve beya eşyaları son aylara bırakmanız normal, onlar sipariş edildi mi en geç 1 ayda teslim ediliyo.
benim şimdi asıl düşündüğüm nikah işlemleri. nişanlım gebzede, ben ankarada. tek başıma bütün işlemleri halledebilir miyim, ne gibi evraklar isteniyo hiçbi fikrim yok. sizin bilginiz var mı?
Canımm hoşgeldinHayırlı uğurlu olsun, aynı gün kıyılıyo nikahlarımız :) Eee anlat bakalım hazırlıklar ne durumda, neler aldınız?
selam bende 19 mayısta evleniyorumçeyizleri almaya devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?