2012 Mayıs Annelerinin Takip Listesi

bir prenses annesi daha olacağım şükürler olsun:))

sat:13 ağustos
beklenen doğum t.:19 mayıs
başlangıç kilo:52
güncel kilo:54
cainsiyet: erkek

Canım benim bebişlerden biri kesin kız ama diğerinden emin olamadı doktor. Sadece diğeri de kıza benziyor ama kesin değil dedi :) güncel kilomuz da 54.5... Şimdiden teşekkürler...

günaydın kızlar. benim beklenen doğum tarihim yanlış olmuş, 30 mayıs olması lazım. Bebişimin cinsiyetine erkek dediler yine, heralde değişmez artık. bi de "ayrıntılı ultrasonda bebeğimin sağ böbrek pelvisinde grade 1-2 dilatasyon izlenmiştir. Pelvis genişliği 8*6 mm olarak ölçülmüştür. takibi uygundur." diye yazıyo. korkulacak bişey yoktur inş. doktor diğer ay yine bakarız dedi. Oğluşuma hala isim beğenemedim bu arada.

Merhabaa hanımlaarr..bende mayıs annesi olmaya hazırlanıyorum..doktorum 5 mayıstan itibaren bekleriz dedi o yüzden burdayımm:)beni de listeye koyarsanız memnuun olurum:)

SAT:29 AĞUSTOS
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:5MAYIS-HAZİRAN BAŞI
BAŞLANGIÇ KİLO:73
GÜNCEL KİLO:75

Son düzenleme:
Kıslar çok kötüyüm ben yaaa
Geçen ay 59 dum az önce tartıya çıktım 62 gösteriyor..Neden bu kadar fazla alıyorum...Doktora gittiğimde vitamin ilacını almak istemediğimi söyleyeceğim...Ya tatlı da yemiyorum hamur işine off offfffffffffffffffff

merhaba kızlarr
SAT: 13 AĞUSTOS
B.D.T: 20 MAYIS
H.K.K:60
G.K :67
BEN COK KİLO ALDIM SANIRIMMMMM

Merhaba balboceyi.
Sat tarihin ile hesaplama yapıldığında 40.haftayı doldurduğun tarih 5 hazirana geliyor.
Tabiki hiç birimizin net doğum tarihi belli olmadığı için son günü baz alarak düzenledik listemizi.
Buna göre sen haziran annelerinde görünüyorsun.
Ama eğer ben mayıs annelerinde paylaşıma devam etmek istiyorum dersen seni mayıs sonuna ekleyebilirim tabikide

turuncu güzelim benim doğum tarihi ilk haftalarda 10 mayıs gösteriyodu
ama bebeğim hızlı büüyüyerek zamanını tamamladı.. doğumum 2 mayıs'ta olucak inşallah..

Turuncu merhaba;
evet hesaplayıcı ile 40.haftam haziran 5 ..hmm o zaman ben burdan haziran annelerine geçiş yapayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…