- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.481
tamam yarın yazarım sonucu..ben altı ince muşambalı önlüklerden aldım..başedemiyorum artık..gögsü ıslak kalıyo..muşambadan geçmiyo şimdi
belki akşam uykusu için poyrazda sinirlenebilir bilmiyorum ama ikindi uykusunu uyuyo sıkıntı çıkarmadan..mesela bugünde palladiuma gittik 1 saat kadar uyudu arabasında..palladiumda buara bize komşu kapısı oldu:)))) astranot aldık bugün poyraza..ca da indirime girmişti 60 liraya aldık..orda denedik giyerken ağlamadı aynada kendine baktı falan:))) bizde aldık hemen:))))
günaydın ziyaretçi arkadaşlar :)
erdem sabah uykusuna anca yattı,normalde 8-8,30 gibi uyuturdum ama uyumadı,sbh 6 gibi kalkıyor,aslında 5,30 genelde.ben de gece boyunca bi park yatağına yatırıyorum,bi ayağıma alıyorum,genelde 3de falan kendi yatağıma alıyorum ama pek sarmaş dolaş olmuyoruz,sonra yine yatağına koyuyorum ki sabah uyandığında yatağında olduğunu görsün.
kayısı ve inciri genelde haşlayıp mı veriyorsunuz?ben küçük parçalar halinde çiğ yediriyorum.bayılıyor yemeye,üstüne de suyunu içiyor...oh yarasın :)
demir damlasını da günde iki sefer veremiyorum,genelde akşamlar karambole gidiyor,dr.a sordum bazen unutuyoruz akşamkini diye,her gün verildiğinden arasıra vermemek pek sorun olmazmış.zaten kimisi hiç vermiyor...
cuma fotosu eklememişmi kimse,tek ayşe bebeği gördüm sanırım,o da cuma değildi galiba
şu kendi yatağınızda nasıl uyuyorsunuz bebişle. ben anlamıyorum. ben düşüreceğim ya da eşim kolunun üzerine yatacak alp i ezecek diye aklım çıkıyor. çok özeniyorum bazen ama cesaret edemem zaten bu saatten sonra da alışkanlık yapar artık anlıyorlar herşeyi...
erdem çok erken kalkıyor yahu... 6:30 da kalkıyor bazen alp onda bile gözlerimi açamıyorum 5:30 çok erken...
dün bizde annemlere gitmiştik. yolda ilk uykusunu ve ikindi uykusunu uyudu hiç uğraştırmadan ama akşam uykusuna denk gelirsek hele ki yolda kalıp bir saat geçerse üzerinden kıyamet kopuyor.
astronotta durdu mu ben alp in astronotta duracağını hiç sanmıyorum. kışlık alışverişini bitirdin valla ne güzel... güle güle giysin kıyafetlerini ayakkabılarını...
bende durmaz diye çok korkuyodum..aayy ne cici buuu dedikk ayy sana çok yakıştı dedik..aynada baktı uzun uzun kendine..süslü ya benim oğlum hoşuna gitti herhalde..üstünde geyik resimleri falan var..ay aman aman ne güzel cici resimler varmış dedik..:))))) bakalım bidahaki giyişimizde ne olucak..evet bitti çok şükür..botlar montlar tamam..kazaklar falanda aldık..eşofman giyiyo çoğunlukla zaten..bittikçe alıcaz naapalım artık..
iyi günlerde kullansın yeni kıyafetlerini :)biz de mont alacağız ama hışırtılı naylon gibi şişme montlardan olmasını istemiyorum.sizin aldığınızın dış kısmı nasıl,kumaş tiplimi,yoksa yağmurluk malı gibimi
herkese slmlar yoğun bi hafta geçirdik oğluş sünnet oldu koşturmacayla geçti günler....bebişlere ayakkabı alan anneler hangi marka ve modellerden aldınız nelere dikkat ettiniz
? ne kadar çok ilk adım ayakkabısı varmış öyle :/
ebebek linki hata veriyo açamadım.bide botun tabanı nasıl yumuşak mı.kimi ayakkabıların tahta gibi oluyo o yüzden internetten almaya cesaret edemedim bi türlü..
haklısın,kısacık montlar pek kullanışlı olmıcak gibi....astronot da naylon dışlı gördüm,beğenmedim,seninki gibi araştırayım ilk fırsattayok kumaş aldım ben..o hışır hışır ediyo rahatsız..su geçirmeyen kumaşlardan aldım..zaten yağmur altında dolaşacak diiliz ama olsun..mont alma tavsiye etmem..ben mont aldım önce kucağımıza alınca beli açılıyo hep..zaten kıpır kıpır..göbek açık kalıyo sürekli..bulabilirsen biraz daha uzununu al..kaban gibi..gerçi yine açılıyo ama kontrol etmesi daha kolay oluyo..en iyisi astranot..
herkese slmlar yoğun bi hafta geçirdik oğluş sünnet oldu koşturmacayla geçti günler....bebişlere ayakkabı alan anneler hangi marka ve modellerden aldınız nelere dikkat ettiniz
? ne kadar çok ilk adım ayakkabısı varmış öyle :/
valla benim için de çok zor oluyor 5,30da kalmak,ama alıştım diyebilirim artık.bir de evde anneanne ve dedesi var,6 da sabah namazına kalkarlar,namazdan sonra onlar alır,ben o vakte kadar 1 saat civarı oynarım,altını değiştiririm.onlar alınca da yatağı toplama,elyüz yıkama vs.çok nadiren de yarım saat yatabilirim bazen.
yatağımda uyutma konusuna gelince,onu yatağıma aldığımda yatağı enine kullanıyoruz.yani başucu ayakucu değil de geniş şekilde,anlatabildim umarım.ben dörttebirini kullanıyorum,kalan kısım onun :)bu şekil 1 saat yatarız.kocam kolunu atamaz çünkü bizimle kalmıyor,yurtdışında çalışıyor kendileri :)ve yılbaşında gelecek sanırım.ozaman tekrar kendi evimize geçeceğiz,yeniden düzen kuracağız...topikteki hamilelikte tanıştığımız anneler bilir,anlatmıştım önceden.zor ama alışılıyor zamanla herşeye
slm anneler benim oğlum tam 7 ay 23 günlük ama halen diş çıkarmadık.bi sorun teşkil ediyor mu acaba?
geçmiş olsun. nasıl şimdi oğluşun? bize de doktor sünnet ettirin diyor bizde yaptıracağız ama hiç içimden de gelmiyor bir yandan da. canı acıyacak ya da başka bir şey olacak felan diye... ben nike ın spor ayakkabısını aldım.ama şimdi için chicco nun kürklü bir patiği var onu alacağım. daha henüz yürümüyor benimki. işimi görür yürüyene kadar yürüyünce lazım olursa tekrar alırım diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?