- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.441
bende buhar makinesi bakıyordum ama bir türlü karar veremedim. medisana sessiz mi çalışıyor bazıları fazla ses çıkartıyorlarmış?
oh ne güzel yapmışsın alışverişini... bende gözüme bunu kestirdim...
☞ Chicco talyan Norimberga Krkl Bebek Patik/Bot,Col0800 : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
bizde bugün dışarı çıkıp hava aldık biraz. ve külotlu çorap aldık kışın üşümesin diye...
sanırım tüm bebekler annelerini çıldırtma noktasında,öyle olmasa güzel anneler eskiden olduğu gibi şimdi de girerdi topiğeşahsen benim oğlum çaki bebek durumunda son 1,5 aydır.uyku düzeni,yemek düzeni ,kısacası düzen namına ne varsa hiçbiri kalmadı.alt 2 dişimiz vardı,üstten de ön 2 diş değilde yandaki 2 dişi çıkardı.4 oldu şükür.dr diş sırası şaşmış ama sorun değil dedi
gayet sessiz..bende en çok ona dikkat ettim alırken..şimdi kurdum odasına..çok hoşuma gitti..20 saat çalışıyo aralıksız ve su biterse kendi kendini kapatıyo..ençok bunlar hoşuma gitti..
Ulaşmaya çalıştığınız sayfada hata - e-bebek.com bende bunu alıcam..
Ulaşmaya çalıştığınız sayfada hata - e-bebek.com
çok havalıymış bu... ayakkabının fiyatına bak ya. bunların masrafı hiç bitmiyor. her hafta bir sürü para harcıyoruz alp e. tam bitti galiba diyorum haftaya alınması gereken yeni şeyler çıkıyor...
aynen öyleeeee...hiç bitmiyo..bugün bi baktım alışveriş arabası sırf poyrazınn..çüş oğlum dedim:) ben ayakkabıya para verirken acımıyorum çünkü benim ayaklarım sorunlu..parmakarası terlik bile vurur benim ayağımı maalesef..oğlumunda öyle olmasını istemiyorum onun için ayakkabıda markalara bakıyorum maalesef..
ADIM ADIM - EĞLENCELİ EĞİTİM, PLANLI GELİŞİM KIZLAR ŞU LİNKİ TIKLAYIP İNCELEMENİZİ İSTİYORUM BU BİR ÇOCUK EĞİTİMİ DESTEKLEYİCİ YAYINLAR YAPAN SİTE DÜN ARADILAR NERDEN ÖĞRENDİLERSE NUMARAMI ANLATTILAR AYLIK 30 TL KARŞILIĞINDA EVE HER AY ÇINARIN MOTOR GELİŞİMİNİ VE ZİHİNSEL GELİŞİMİNİ SAĞLAYICI AKTİVİTELER YOLLUYORLARMIŞ BİRAZ İNCELEDİM HAKKINDA OLUMLU YAZI ÇOK BAZI BLOGGER ANNLERDE TAVSİYE ETMİŞLER ÖZELLİKLE ÇALIŞAN ANNELER İÇİN BEBEĞİYLE KALİTELİ ZAMAN GEÇİRME FIRSATI TANIYOR AMA YİNEDE KAFAM KARIŞIK BÖYLE BİR SİSTEME PARA YATIRMAYA DEĞERMİ DEĞMEZMİ BİLEMEDİM SORUN ŞU Kİ ÜYELİĞİ YILLIK OLARAK YAPIYORLAR HADİ 1 AY DENEDİN OLMADI DEME İHTİMALİ YOK BANA FİKİR SUNARSANIZ SEVİNİRİM...
Adım adım setine üye olan birçok tanıdığım anne, çok pişman. Çok gereksizmiş, gönderdikleri oyunları 2 yaşında hala oynayamıyoruz, 13 aylık çocuğa oyun hamuru mu gönderilirmiş falan diyorlar.
Genelde tüm çocuklar fotoğraflarına bakıp yırtıyormuş dergileri.
sizinkileri okuyunca kendimi tuhaf hissettim..ben tarık a 10 liralık bilekıyafet almadım doğduğundan beri..ablamdan-arkadaşlardan bi sürü geldi, e bi de hediyeler..hala onları kullanıyo..hiç gerek olmuyo bişey almaya..anca teknik bişey gerekire alıyorum..burun açıcıdır, cam rendedir, vs, bu tür şeyler..masrafsız çocuk büyütüyorum resmen :)
bizimkinin huysuzluğunu hep dişlerine yoruyorum,öyle yapınca biraz rahat ediyor içim.ama aslında tam olarak dişten değiller anladğım kadarıyla,her gün yeni şeyler öğreniyor,kandırmak da güçleşiyor haliyle,şimdi tesellim 1 yaşından sonra rahata erermişiz biraz..bakalım,3 ay müddet ona ,yaz düzelir ya düzelirbizde diş yok hala. çok huysuz oldu alp. bir anda huy değiştirdi resmen. dişten mi diyorum ama kabarma felan da yok. hastalanmasına bağlıyordum ama iyileşir gibi oldu ama hala geceleri uyanmaya gündüzleri huysuzlanmaya devam ediyor. oyuncakları yerine benim saçımı başımı yolup yüzümü tırmıklıyor.
bizimki de öyle,yarım saatte bir de uyanıyo bazen,toksa emmiyor,ayakta çok yavaş modda sallayınca uyuyo,ama uzun süreli uyanık kalmıyor şükür...ama maşallah songünlerde bi böyle geçiyorsa gece diğer gece biraz daha az uyanıyor,acıyor abnnesine tabikızlar deliricem, az kaldı.. çocuk hiç uyumuyor ,geceleri saatbaşı uyanıyor, hadi uyandın da oğlum emersin geri uyursun dimi, nerdeee.. 2 saat uyanık kalıyor .. benim pilim bitti artık.. sabah işe sürünerek gidiyorum resmen..gündüzleri memeyi istemiyor.. ya bu çocuk neden böyle oldu anlamıyorum, kendi kendine uyumayı tamamen bıraktı, sallanarak uyuyor ve gece uyanıncada aynısını istiyor haliyle.. off çok yoruldum...
kızlar bebeklere ceviz veriyormusunuz,haftada nekadar verilmeli?
günaydın,iyi haftasonları
soremaya korkuyorum ama sorayım: nerde herkes kaç gündür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?