- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.221
Kızlar 2 gundur kızım sulu kaka yapıyor neden olabılr rengı sarı
Cvp ıcın tskler 2 corap var ama senınde mı ikız bebegın var
Kızlar 2 gundur kızım sulu kaka yapıyor neden olabılr rengı sarı
Vallahi yardımcı şart, burada annem ya da bir yakınım olmadığından Arda 7-24 bende (ay bunu çok tekrarlıyorum sanırım:) olsun kuzumun başımın üstünde yeri var, zaten son zamanlarda gerçekten hep başımdaya neyse :) hem Arda hem ev işleri çıldırırdım herhalde, neyse ki her işime koşan bir yardımcım var..
Yasemin bence çarşafta sallarken bir müzik aç, bebek cdleri ya da uyku arkadaşları falan varya onlardan, 1 hafta 10 gün öyle devam et müziğe de alışsın sonra çarşaftan beşiğe terfi et ve müziği yine açmaya devam et, bir de uyku sinyallerine çok dikkat etmen gerektiğini düşünüyorum, tam uyku geldiğinde yakalamalısın azıcıkta geçse yaygarayı koparıyorlar çünkü. bir de emzirdikten sonra altını açmasan daha iyi olabilir çünkü emzirmek mayıştırıyor ama alt açmak uykusunu açar.
Esperanza geçmiş olsun kuzucuğuna inşallah temiz çıkar sonuçlar...
Biz de bugün 8. ay kontrolüne gittik. geçen seferr gittiğimiz doktorda çok ağlamıştıya bu sefer değiştirdik doktoru ve sanırım Baküdeki doktorumuzuda böylece bulduk. çok tatlı bir bayan, çok güzel ilgilendi Arda'yla:) kanını ölçtürmek istedim, 3. ayda ölçülmüş düşük çıkmıştı. güzelce anlattı gerek görmediğini, Arda'nın çok sağlıklı olduğunu söyledi.haftada en az 3 kez yumurta sarısı, 3 köfte kadar et, bir kaşık pekmez alıyorsa demir eksikliği olmaz dedi. yani boy ve kilosuna göre.
boyumuz 76 olmuş ama kilomuzu yazmaya utanıyorum:26:. ekmek vermeyin dedi ya :) ben zaten vermiyorum ki arada çok saldırırsa çavdar ekmeğinden bir dilim anca veriyorum kemirsin diye:)
bir de muhallebisini biberon mamasıyla hazırlayın kalsiyum ihtiyacı artar artık anne sütü yetmez dedi ama ben kararsızım bu konuda.
canım seninkiler küçüktü..sulu olması normal..benimki 5 ayda filan normal çiş yapmaya başladı..öncesi hep suluydu..rengi sarıysa zaten sorun yok..yeşil olunca sıkıntı olduğu düşünülüyo
slm cnm,günaydın hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidir...
hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun...
gönülcüm ardaya maşallah çok şirin bişi olmuş iyice
yasemin bir arkadaşım vardı oda bebeğini çarşafta sallıyordu çok zorlandı çingene beşiği,sallanan beşik,ayakta sallama yani sallamanın her türlüsünü denedi ama bir türlü çarşaftan vazgeçiremedi şimdi bebeişi kilo aldıkça zorlanmaya başladı Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten...
gelelim bizden haberlere;çınar bir kaç gündür acaip pişik oldu kızlar denemediğim krem kalmadı zeytinyağı sürdüm oda bir işe yaramadı fikri olan varsa lütfen söylesin kuzumun hayaları bile kıpkırmızı oldu sanırım bezden kaynaklanıyor primada pişik yapıyorsa ne kullancam ben anlayamadım , son zamanlarda daha sık uyumaya ve yemeye başladı sanırım büyüme evresine girdi yine akşam uykuları düzene girdi çok şükür saatimiz şaşmıyor artık ama bir yere gidemiyoruz tabi illaki akşam uykusuna evde yatmak istiyor mümkün değil başka yerdeyken uyumuyor çok ağlıyor...
bana gelince son zamanlarda havadanmıdır nedir bilmem sürekli bir halsizlik,mayışıklık kafamı yastıktan zor kaldırıyorum bu sabah işe bile geç kaldım akşamları eve gidince hiçbir iş yapamaz oldum şöyle enerji verecek bir formülünüz varsa fena olmaz...
hepinize iyi bir gün diliyorum...
kızlar bana göz altı morluklarında etkili bi krem tavsiye edermisiniz? uykusuzluktan artık göz altlarım mor mor, eroinman gibi geziyorum
günaydın hanımlar nasılsınız umarım herkes iyidir...
hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun...
gönülcüm ardaya maşallah çok şirin bişi olmuş iyice
yasemin bir arkadaşım vardı oda bebeğini çarşafta sallıyordu çok zorlandı çingene beşiği,sallanan beşik,ayakta sallama yani sallamanın her türlüsünü denedi ama bir türlü çarşaftan vazgeçiremedi şimdi bebeişi kilo aldıkça zorlanmaya başladı Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten...
gelelim bizden haberlere;çınar bir kaç gündür acaip pişik oldu kızlar denemediğim krem kalmadı zeytinyağı sürdüm oda bir işe yaramadı fikri olan varsa lütfen söylesin kuzumun hayaları bile kıpkırmızı oldu sanırım bezden kaynaklanıyor primada pişik yapıyorsa ne kullancam ben anlayamadım , son zamanlarda daha sık uyumaya ve yemeye başladı sanırım büyüme evresine girdi yine akşam uykuları düzene girdi çok şükür saatimiz şaşmıyor artık ama bir yere gidemiyoruz tabi illaki akşam uykusuna evde yatmak istiyor mümkün değil başka yerdeyken uyumuyor çok ağlıyor...
bana gelince son zamanlarda havadanmıdır nedir bilmem sürekli bir halsizlik,mayışıklık kafamı yastıktan zor kaldırıyorum bu sabah işe bile geç kaldım akşamları eve gidince hiçbir iş yapamaz oldum şöyle enerji verecek bir formülünüz varsa fena olmaz...
hepinize iyi bir gün diliyorum...
slm cnm,
Hayal de bir süre önce poposu fln heryeri kıpkırmızıydı. denemediğim pişik kremi kalmadı. normalde pişik olmazdı, doğduğundan beri hiç olmadı yani. en sonunda şüphelenip doktoruna götürdüm ve öğrendim ki aslında kızım mantar olmuş. mantar için krem verdi, 2 kullanımda bişeyi kalmadı. aklında bulunsun
esraaa bizdede var pişik tam geçti derken yeniden atağa geçiyor pişik kremleri fayda etmiyor zaten. doktora götürdüm kortizonlu kremle biraz düzelmişti ama şimdi yine aynı. bizde prima kullanıyoruz değişişklik yapmadık bezinde hep prima kullandık şimdiye kadar acaba yediklerinden mi diye düşünüyorum artık.
Burdayim:) telden baglaniyorum, ne ikonlari kullanabiliyorum ne de kimin bur da oldugunu gorebiliyorum. hatta kizimin kac aylik oldugunu gosteren cizelge de yok kizim 7 ay kac gunluk olmus teyzeleri
mantar mıayy mantar çok zor ya hamilelikte olmuştum ben yara oldu heryerim gece uykumdan uyanıyordum kaşıntı yüzünden..bu hafta kontrolümüz var zaten doktoruna sorucam bakalım ne dicek umarım kötü bişi değildir...
zeynepcim ne yaptıysam ne denediysem olmadı evde her marka pişik kremi mevcut ama bir işe yaramadı bende doğduğundan beri hep prima kullandım dediğin gibi yediklerinden olabilir son zamanlarda dehşet kaka yapıyor zaten o kadar dikkat ediyorum altı pis kalmasın diye ama neden bir türlü geçmek bilmedi anlamadım birde önceden sadece sağ tarafında vardı şimdi sol tarafada sıçramış(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?