2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz sarhoş gibi yampiri yürüyor bazen çok güzel odanın başına kadar yürüyor en fazla 10 adım bi iki güne daha düzelme olur tek parmağımı tutuyo her yere gidiyor

maşaallah ya. bizimkisi de tutunup kalkıyor biraz adım atıyor ama daha bulur birkaç ayı diye düşünüyorum yürümesi.
çok aceleci artık bebişler ya...

maşaallah ya. bizimkisi de tutunup kalkıyor biraz adım atıyor ama daha bulur birkaç ayı diye düşünüyorum yürümesi.

Bizim daha 5 aylık tutup koltukları yürüdü elini bırakabilse cesareti olsa 6ayda da yürürdü gibime geliyo çok acelesi var bide annem hasta beni kucağına almasın ben giderim diyo

En erken yürüyen bebek kaç aylıktır acaba???

Bizim daha 5 aylık tutup koltukları yürüdü elini bırakabilse cesareti olsa 6ayda da yürürdü gibime geliyo çok acelesi var bide annem hasta beni kucağına almasın ben giderim diyo

En erken yürüyen bebek kaç aylıktır acaba???

Eyüple Alpe Maşallah diyorum vallahi, hiç de öyle genelleme yapmayın şimdikiler aceleci diye, şayet Arda 2 yaşına kadar yürümeyi düşünmüyor

Eyüple Alpe Maşallah diyorum vallahi, hiç de öyle genelleme yapmayın şimdikiler aceleci diye, şayet Arda 2 yaşına kadar yürümeyi düşünmüyor

Bende Enes'e öyle diyordum 13' aylık yürüdü me kadar geç o kadar iyi ah ahh bi halimi görseydiniZ anlarsınız

Herkese iyi geceler diliyorum yarın sabah Dr A gitcez bakalım sıpa kanlanmış mı ordan ablama

Öptüm

maşallah kuzuya..nazar değmesin...en erken 8 buçuk-9 aylık filan yürüyolar sanırım..

tarık da 5 nisan doğumlu, kanepeye tutunarak yürüyo...bi kaç ay sonra da desteksiz yürür sanırım..

tarık ankara havasında oynamaya başladı :) dün eşim karşısına aldı, parmaklarını şıkırdatıyo, tarık da önce izledi gülerek, sonra duramadı, kurtlandı heralde, parmaklarını oynar gibi birbirine değdirmeye çalışıyo :) o kadar güldükki..ee, angara havası bu, 7 aylık bebeyi bile coşturdu

Canım nerelerdesin ya?merak ettim?burda da yoksun, facede de...

Merhaba anneler benim bebeklerin 29 mayis dogumlu ben onlara mama sandalyesi almak istiyorum elbette aranizda alan vardir peki alanlar bebekleriniz oturuyomu kullanislimi ve hangi markayi onerirsiniz cok soru sordum galiba kusura bakmayin cevaplarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler

günaydın kızlar,

Hayal dün gece yine uykusuzdu. çok huzursuz, burnu tıkalı olduğu için. dün sormuştum ama bugün tekrar sorayım burun tıkanıklığı için önerisi olan var mı? sinomarin kullanıyoruz ama işe yaramadı.
Bazı bebişler yürümeye başlamış okuduğum kadarıyla, maşallah onlara. benim kızım çok tembel çıktı. hala emekleme aşamasında. koltuğa fln tutunup kendi kendine kalkamıyor tam olarak. kendimiz koyarsak ayakta duruyor tutunarak ama desteksiz hiç ayakta durmadı şimdiye kadar. ben 9 aylıkken yürümüşüm ama Hayal böyle giderse yaşını geçer gibi görünüyor:)

ben chicco poly safari modelini aldım çok memnunum. renkleri de çok güzel

herkese günaydın hanımlar bebekleriniz yürüyor öyle mi

maşallah vallaha ne diyim bizimki daha ancak kalkma çabası verebiliyor yürümesi biraz zaman alacak sanırım ama yavaş yavaş babababa dedede arada anni gibi sesler çıkartmaya başladı her ne kadar bilinçsiz söylesede çok hoşuma gidiyor doğrusu hele bababa derken ağzını büzüşü yokmu ısırasım geliyor :))

benim bebeğime annem bakıyor o yüzden ben 2 tane aldım iyikide almışım çok işime yarıyor doğrusu oğlum ona oturuyor bizimle aynı masada oturmak çok hoşuna gidiyor ve mamasını daha da bir iştahla yiyor :))benimkilerin 1i ikeadan canım fonksiyonel değil ama iş görüyor diğeride chicco ama modelini şu an hatırlayamadım :26::26: arkaya doğru yatırabiliyosun aşağı yukarı yapabiliyosun kullanışlı bayağa...

canım otri bebe denemedin mi burnunu açmak için çok işe yarıyor birde deniz suyu çınarın burnu tıkandığında hemen ondan yapıyorum tamamen açmaz belki ama en azından geceyi daha rahat geçirmesini sağlar...çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
çınar paşa biraz kabız olmuştu kızlar kakasını yaparken zorlanıyordu akşam ona kuru kayısı kuru üzüm kuru incir hoşafı yaptım blendrdan geçirdim muhallebisinin içine biraz koydum hem tatlansın hemde kabızlığına iyi gelsin diye nerden bileyim bu kadar çabuk etki edeceğini muhallebiyi yedikten sonra uyudu paşam sabah bir uyandım ki offff beline kadar kaka olmuş her yeri bide o halde hala oyun oynucam diye uğraşıyor pis olcak benim oğlan galiba

tarık da öyle..bi kabız oluyo, sonra kafasına kadar yapıyo resmen :)

otribebe kullanıyoruz canım biz burnunu temizlemek için. bir de yanlış hatırlamıyorsam odaya soğan koyuyordu bazı arkadaşlar rahat nefes alsın diye... ama emin olamadım...

otribebe kullanıyoruz canım biz burnunu temizlemek için. bir de yanlış hatırlamıyorsam odaya soğan koyuyordu bazı arkadaşlar rahat nefes alsın diye... ama emin olamadım...

kendimden de alıntı yapayım. nette baktım odasına ikiye kesilmiş soğan koyuyorlarmış bebeklerin. burun tıkanıklığı olmuyormuş o zaman.

Arkadaşımın cocuğu 20 Mart doğumlu yuruyormus.
ne yürüyomuymuş kemal 20 nisan doğumlu hiç yürüme belirtisi yok tembelmi ne azıcık

kesin pis olucak dana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…