2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nerdesiniz hatunlar kocalarınızı gördünüz bizi unuttunuz :)))
gece yine çok kötü geçti, gökalp 12 de uyudu uyutmak adına tüm çabalarımız sonuçsuz kaldı..ananesi kollarında salladı pışpışladı da öyle uydu. 2.30 da uyandı 5 e kadar da uyumadıı, 2.5 saatboyunca ne denesem olmadı ayakta sallamak kucakta pışpışlamak yanımıza almak ninniler okşamalar, yok uyumadı.. 5 de biir daha ayağıma aldım salladım zorla uyudu .. 8 de de uyandı.. önceden hiç böyle yapmazdı çocuğuma bi haller oldu..

Günaydın herkese
Geçen hafta emara girmiştim sonucu aldık gösterdim cuma
Dr kesin ameliyat fıtık çok büyük dedi: bende Olamam çocuklarım küçük bakan yok dedim o da ilaçları düzenli kullan Çelik korseyi çıkarma fiziğe git dedi düzelir demiyorum ama iyi gelir filan dedi
Eşime söyledim bi fıtıkçı var dedi fıtıkçı değil masör aslında neyse o geldi
Çok canım acıdı ama en azından dik durabiliyom artık ağrılarım kısmen geçti sağ kalçam ve bacağım çok ağrıyor sadece neyse adamın demesine göre her iki tarafta sibir şıkışması belde kayma ve fıtık zaten var ne oldu böyle siz neyapmışsınız diyo
İşte biraz daha iyim bacağımı saymazsak
Allah kimseye göstermesin çok zordu gerçekten

Eyüp beyin peşine koşturuyomhabire elini bırakıp 3-5adım atıyo bi cesaret etse yürüyecek ama heyecan yapıyo çocuğum
Bu yaşta ne acelesi varsa o kadar hareketli ya diyorum ondan gelişmiyo bilmiyom artık

Geçmişe şöyle bi baktım da uyku eğitimi bayağı konuşulmuş banada akıl verebilir fikrinizi paylaşabilirsiniz düşüncelerinizi bekliyorum deyip konuya dalayım
Enes'in kıskançlıklarını biliyorsunuz arkamı döner dönmez bazen gözümün içine baka baka Eyüp'ü mahvediyor Ata biniyo boğazını sıkıyo tırmıklıyo daha neler neler. Bu yüzden aynı odada yatırmaktan korkuyorum bide Enes deliksiz uyur 9-9:30arası yatar 7:30da kalkar Eyüp ise her gün değişmekle birlikte 10-11gibi uyur gece 2kez uyanır bazen gece 1-2 saat ağlarsusmaz bazen uykuya dalmasına bi emZik yeterlidir bazen çoğunluk belkide aramıza alırım ama çok zor olur bu sefer de biz uyuyamayız eşim çok rahatsız uykusuzluktan kendi kendine uyusa çocuk odasına koycam ama olmuyo
Gündüz öğleden önce yarım saatlik bi uykusu var bide akşamüstü o da bazen yarım saat bilmiyom ne olcak

Her türlü fikriniz önemli benim için özelden de yazabilirsiniz

Bugün kocalarınızı buldunuz girmiyonuz demi topiğe ee olsun yarın yazarsınız bu tembel de gitsinn şu dağ gibi 3makine çamaşırı katlayıp yerlerine koysun demi
Fark ettiyseniz dağ gibi ütüden bahseden yok:26:

Ben katlııyıp yatağın üstüne koyuyom Eyüp aşağı atıyo bizde böyle oyuncakları topluyom bu seferde Enes poşeti olduğu gibi boşaltıyo ah ah

Şu uyku ile ilgili yazımı sona koyuyomyanlış anlama olmasın

Lalala bu by by

aralarında kaç yaş var canım çocuklarının

kızlar kemale muhallebi yaptım yermi bilmem ama size tarifini vereyim belki sizinkiler yer

• 5-6 tane. kuru kayısı
  • 1 adet elma soyulup doğranmış
  • 1 adet armut soyulup doğranmış
  • 5-6 kaşık devam sütü
  • 1 çorba kaşığı pirinç unu
Kayısı ve elma parçalarını 4 çorba kaşığı suyla yumuşayana kadar 10 dakika kaynatım. Meyveleri blenderdan geçirip püre haline getirdim. Bir başka kapta pirinç ununu pişirdim , içine dilediğiniz kıvama gelene kadar haşlanmış meyveleri ve armutu ekleyin. en sonda devam sütünü ekleyip karıştırın birazcıkta tarçın serpin bu kadar
Afiyet olsun.............

Son düzenleme:
ha buarada ben senin yerinde olsam ikisini aynı odada yatırmam yukarda szormuşsunya biri uyanınca ikisiyle uğraşmak zorunda kalırsın ama ben çok tecrübesizim onuda söyliyim bi fikir sadece

Son düzenleme:
ha buarada ben senin yerinde olsam ikisini aynı odada yatırmam yukarda szormuşsunya biri uyanınca ikisiyle uğraşmak zorunda kalırsın ama ben çok tecrübesizim onuda söyliyim bi fikir sadece

Olsun ben tecrübeliyim de ne oluyo her çocuğun huyu farklı ikisi bir olunca daha farklı anlıcan saldım çayıra...
Yinede çoook sağol Cvp yazdın ya o yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…