- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.721
Geçmişe şöyle bi baktım da uyku eğitimi bayağı konuşulmuş banada akıl verebilir fikrinizi paylaşabilirsiniz düşüncelerinizi bekliyorum deyip konuya dalayım
Enes'in kıskançlıklarını biliyorsunuz arkamı döner dönmez bazen gözümün içine baka baka Eyüp'ü mahvediyor Ata biniyo boğazını sıkıyo tırmıklıyo daha neler neler. Bu yüzden aynı odada yatırmaktan korkuyorum bide Enes deliksiz uyur 9-9:30arası yatar 7:30da kalkar Eyüp ise her gün değişmekle birlikte 10-11gibi uyur gece 2kez uyanır bazen gece 1-2 saat ağlarsusmaz bazen uykuya dalmasına bi emZik yeterlidir bazen çoğunluk belkide aramıza alırım ama çok zor olur bu sefer de biz uyuyamayız eşim çok rahatsız uykusuzluktan kendi kendine uyusa çocuk odasına koycam ama olmuyo
Gündüz öğleden önce yarım saatlik bi uykusu var bide akşamüstü o da bazen yarım saat bilmiyom ne olcak
Her türlü fikriniz önemli benim için özelden de yazabilirsiniz
Geçmişe şöyle bi baktım da uyku eğitimi bayağı konuşulmuş banada akıl verebilir fikrinizi paylaşabilirsiniz düşüncelerinizi bekliyorum deyip konuya dalayım
Enes'in kıskançlıklarını biliyorsunuz arkamı döner dönmez bazen gözümün içine baka baka Eyüp'ü mahvediyor Ata biniyo boğazını sıkıyo tırmıklıyo daha neler neler. Bu yüzden aynı odada yatırmaktan korkuyorum bide Enes deliksiz uyur 9-9:30arası yatar 7:30da kalkar Eyüp ise her gün değişmekle birlikte 10-11gibi uyur gece 2kez uyanır bazen gece 1-2 saat ağlarsusmaz bazen uykuya dalmasına bi emZik yeterlidir bazen çoğunluk belkide aramıza alırım ama çok zor olur bu sefer de biz uyuyamayız eşim çok rahatsız uykusuzluktan kendi kendine uyusa çocuk odasına koycam ama olmuyo
Gündüz öğleden önce yarım saatlik bi uykusu var bide akşamüstü o da bazen yarım saat bilmiyom ne olcak
Her türlü fikriniz önemli benim için özelden de yazabilirsiniz
aralarında kaç yaş var canım çocuklarının
ooo allah yardım etsin canım çok zor demi iki çocuk her pazar böyle kimse olmuyorHoşgeldin canım yaa kimseler yok ben herzaman girmiyom ben gelince kaçtılar pöff
20ay var aralarında
ooo allah yardım etsin canım çok zor demi iki çocuk her pazar böyle kimse olmuyor
Evet çok zor
Bende eşimin telden giriyom onun için ya pazar yada geceleri oluyo
ha buarada ben senin yerinde olsam ikisini aynı odada yatırmam yukarda szormuşsunya biri uyanınca ikisiyle uğraşmak zorunda kalırsın ama ben çok tecrübesizim onuda söyliyim bi fikir sadece
Olsun ben tecrübeliyim de ne oluyo her çocuğun huyu farklı ikisi bir olunca daha farklı anlıcan saldım çayıra...
Yinede çoook sağol Cvp yazdın ya o yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?