- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.601
bağlantım sürekli kopuyor bugün, bir de böyle bir içim sıkkın bugün nedir anlamadım. hava çok kapalı burada onun kasveti var sanki üzerimde. bir de bu kez uzun sürdü Tr gelmem hiç bu kadar uzun kalmamıştım Bakü'de baya daraldım
Cuma fotoları çok güzel maşallah meleklerimize... ben de bu hafta fotoğraf atmamışım daha bilgisayara ama eskilerden ekliyorum. Birlikte olan bayramda doğum günümden:)
Eki Görüntüle 549007 Eki Görüntüle 549008 Eki Görüntüle 549009
bizim üstümüz o kadar çok batıyordu ki bir de lekeler çıkmıyordu hasta oluyordum en sonunda bu önlükten aldım daha iyi oldu şimdi...
Eki Görüntüle 549011
nezaman gelceksin canım birkaç haftalık planın vardı ya tr için? gel de sende azcık kafanı dinle rahat et.
fotolar süperr cok tatlı cıkmıssınızzzz maşallah Allah nazarlardan saklasın
canım o fotoğrafta dışarıdaydık ondan temiz çalıştım al sana evde olduğumuz günden bir fotoğraf... şapka küçük yeni doğduğunda almıştık o şapkayı, yazın biraz esince kulakları üşümesin diye takmıştım :)
Eki Görüntüle 548998
bağlantım sürekli kopuyor bugün, bir de böyle bir içim sıkkın bugün nedir anlamadım. hava çok kapalı burada onun kasveti var sanki üzerimde. bir de bu kez uzun sürdü Tr gelmem hiç bu kadar uzun kalmamıştım Bakü'de baya daraldım
Cuma fotoları çok güzel maşallah meleklerimize... ben de bu hafta fotoğraf atmamışım daha bilgisayara ama eskilerden ekliyorum. Birlikte olan bayramda doğum günümden:)
bizim üstümüz o kadar çok batıyordu ki bir de lekeler çıkmıyordu hasta oluyordum en sonunda bu önlükten aldım daha iyi oldu şimdi...
Eki Görüntüle 549011
sorma canım ya aksadı planlar. ama 1 Aralıkta kanatlanıyoruz meleğimle:) ama bu sefer stresliyim, Arda çok hareketlendi, e büyüdü de uyuyunca kucama da sığmıyor, Arda için koltukta satmıyorlar... e bi de 3 saat sürüyor, bunun havaalanı indi bindisi derkeeen 5-6 saati buluyor. pöööff, inşallah yanımız boş olurdu oğluş orada uyur:)
Eki Görüntüle 549022 cuma fotomuz
Kızlar benım bebeklerımın ellerı bazen soguk oluyor sızlerınde olemı neden acaba usuyorlarmı yada kansızlık varmıdır bu arada 3.5 aylıgız
Eki Görüntüle 549011
Eki Görüntüle 548781 Eki Görüntüle 548782
alın size çınar kızlar bu gün cuma unutmuşum :)) havamız değişir belki biraz dedim(
maşallah yavrumaa
sunacım günaydın :))
paşama bak maşallah
yesinler onu maşallah
çok tatlı maşallahEki Görüntüle 549022 cuma fotomuz
kızlar bu önlükleri nereden aldınız süper bende diktirecektim böyle birşey
Eki Görüntüle 548781 Eki Görüntüle 548782
alın size çınar kızlar bu gün cuma unutmuşum :)) havamız değişir belki biraz dedim(
sunacım günaydın :))
seninde cuman mübarek olsun o tesbih tutan dolma parmaklarını yerim çok güzel olmuş ya
canım çok teşekkür ederim.. hepimizin iyi günleri olsun inşallah.
bugün çocuk doktoru gördü. kansızlık için akdeniz anemisi ailede varmı die sordu. teyzelerinde var olduğunu söyledim. ayrıntılı kan tahlilleri yapılacak.pazartesi bir kısmnını alacağız.
akdeniz anemisi için yapılan sonucuda 2hafta sonra alacağız. inşalalh iyi çıkar sonuçlarımız.
Eki Görüntüle 548818
işte sizee minik heidi :))
Eki Görüntüle 548971 Eki Görüntüle 548970
bunlarda bizden... ilk ek gıda günlerimizden :)
yeni fotolar hep cep telde, bir ara onları da yüklerim.
maşallah arda bey gönül arda çok karizmabağlantım sürekli kopuyor bugün, bir de böyle bir içim sıkkın bugün nedir anlamadım. hava çok kapalı burada onun kasveti var sanki üzerimde. bir de bu kez uzun sürdü Tr gelmem hiç bu kadar uzun kalmamıştım Bakü'de baya daraldım
bu nerde satılıyor ya ben ilk defa gördümbizim üstümüz o kadar çok batıyordu ki bir de lekeler çıkmıyordu hasta oluyordum en sonunda bu önlükten aldım daha iyi oldu şimdi...
Eki Görüntüle 549011
kızlar bu önlükleri nereden aldınız süper bende diktirecektim böyle birşey
Zeynepcım o onlukten cıvılde gormustum ben ama tum bebek magazalarında var nerdeyse...
Saol cvo ıcın 4ayda kan ılacı vercez dedı hemsıre bazı sızce hangı hangı kan damlasını almalıyım
yerim ben seni berede çok yakışmış esra çınara
seninde cuman mübarek olsun o tesbih tutan dolma parmaklarını yerim çok güzel olmuş ya
canım umarım bişey yoktur çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
çok güzelsin tatlımincilerde görünüyor merve darısı bize
nasılda oturmuş paşam
maşallah arda bey gönül arda çok karizma
bu nerde satılıyor ya ben ilk defa gördüm
ne güzelde gülümsemiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?