2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nezaman gelceksin canım birkaç haftalık planın vardı ya tr için? gel de sende azcık kafanı dinle rahat et.
fotolar süperr cok tatlı cıkmıssınızzzz maşallah Allah nazarlardan saklasın

bizim üstümüz o kadar çok batıyordu ki bir de lekeler çıkmıyordu hasta oluyordum en sonunda bu önlükten aldım daha iyi oldu şimdi...
Eki Görüntüle 549011

annemde bize bundan aldı canım , ben varlıgından bile bihaberken sagolsun getirdi keşke önceden kesfetseymişim de güzelim kıyafetler lekeli lekeli kalmasaydı

ben mama sandalyesini aldığımda Arda 4,5 aylıktı:) salıncak alalım diye gittik ikisini birden aldık:) o gün bugündür mutfakta en büyük yardımcım mama sandalyesi. o zaman ek gıdaya başlamamıştık ama oyun oynuyordu tepsisinde. ek gıdayı da oradan başka yerde vermedim ama Tr gidince nasıl olacak bakalım?şu kumaş olan mama sandalyelerinden de almalıyım sanırım portatif:)

nezaman gelceksin canım birkaç haftalık planın vardı ya tr için? gel de sende azcık kafanı dinle rahat et.
fotolar süperr cok tatlı cıkmıssınızzzz maşallah Allah nazarlardan saklasın

sorma canım ya aksadı planlar. ama 1 Aralıkta kanatlanıyoruz meleğimle:) ama bu sefer stresliyim, Arda çok hareketlendi, e büyüdü de uyuyunca kucama da sığmıyor, Arda için koltukta satmıyorlar... e bi de 3 saat sürüyor, bunun havaalanı indi bindisi derkeeen 5-6 saati buluyor. pöööff, inşallah yanımız boş olurdu oğluş orada uyur:)

heh şöyle ağzı burnu mama içinde bak normali bu zaten bunların :)) ağzını burnunu yerim aman yesinlerde nasıl yerlerse yesinler ama bide şöyle suratıma bakıp püüüü yapmasa çok hora geçerdi doğrusu :))

aralıkta gelicektin dimi gönülcüm türkiyeye az kalmış canım birazdaha sabret kıyamam ya memleketinden uzak olmak zor olsa gerek tabi...

gönül arda da çok babacan bir sima var hulisi kentmen gibi yüz hatları maşallah tosunuma küçük adam

bizim üstümüz o kadar çok batıyordu ki bir de lekeler çıkmıyordu hasta oluyordum en sonunda bu önlükten aldım daha iyi oldu şimdi...
Eki Görüntüle 549011

10 numara bir önlük ıkeadan almıştım bende çınara mama sandalyesi bakmaya gittiğimde yıkadıktan sonrada naylon olduğu için çabucak kuruyor çok işime yarıyor doğrusu özelliklede dışarıda :))

gönülcüm ben almadım o kumaş mama sandalyelerinden ama bir arkadaşımda görmüştüm cidden çok kullanışlı gittiği her yere götürüyormuş sandalyeye geçiriveriyor tamam hem kumaş diye güvenilir olmaz sanma kumaşı gayet kaliteli ve sağlam kafede,restoranda,misafirlikte çok iş görüyormuş...kullan katla kaldır :)) reklamları izlediniz saygılar

Kızlar benım bebeklerımın ellerı bazen soguk oluyor sızlerınde olemı neden acaba usuyorlarmı yada kansızlık varmıdır bu arada 3.5 aylıgız

olsun az kalmıs kısa bir süre aksamıs sadece. hayırlısıyla gelinde siz. inşallah yanınız boş olur canım cocukla cok zordur herhalde yaa. ben daha Alyayla hiç yolculuk yapmadım

mimiklerin çokk tatlı yavrumm suratın masumluguna bak maşallahh

Kızlar benım bebeklerımın ellerı bazen soguk oluyor sızlerınde olemı neden acaba usuyorlarmı yada kansızlık varmıdır bu arada 3.5 aylıgız

canım Alyanın elleri hep buz gbi olur kolay kolay ısınmaz. ama kansızlıgı yok. üşüme olup olmadıgını vücudundan anlarsın vücududa soguksa üşüyordur. yoksa bebeklerin genelde soguk olur elleri.

Eki Görüntüle 548781 Eki Görüntüle 548782
alın size çınar kızlar bu gün cuma unutmuşum :)) havamız değişir belki biraz dedim (

maşallah yavrumaa

sunacım günaydın :))

paşama bak maşallah

yesinler onu maşallah

çok tatlı maşallah

Eki Görüntüle 548781 Eki Görüntüle 548782
alın size çınar kızlar bu gün cuma unutmuşum :)) havamız değişir belki biraz dedim (

sunacım günaydın :))
yerim ben seni berede çok yakışmış esra çınara

seninde cuman mübarek olsun o tesbih tutan dolma parmaklarını yerim çok güzel olmuş ya

canım umarım bişey yoktur çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

çok güzelsin tatlım incilerde görünüyor merve darısı bize

Eki Görüntüle 548971 Eki Görüntüle 548970

bunlarda bizden... ilk ek gıda günlerimizden :)
yeni fotolar hep cep telde, bir ara onları da yüklerim.
nasılda oturmuş paşam

maşallah arda bey gönül arda çok karizma

Eki Görüntüle 549011
bu nerde satılıyor ya ben ilk defa gördüm

ne güzelde gülümsemiş canım

Saol cvo ıcın 4ayda kan ılacı vercez dedı hemsıre bazı sızce hangı hangı kan damlasını almalıyım

canım farkediyor bana ferrum verdi bazılarına ferro sanol. doktorun karar versin.

darısı size canım inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…