- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.421
gangnam style den sonrakı aysımayı cıldırtan dgr sarkı,reklam desem daha dogru olur,sudur efendım...
Buyudum buyudum pınarla buyudum,caddeler bana dardı pınarla buyudum....
annem çıktı öğle vakti kızlar iyiymiş uyuyomuş henüz..inşallah bundan sonrada bi aksilik çıkmaz..Allahın izniyle atlatmış oluruz
yok canım ya bizim hiç dişimiz yok. duymak istiyorum aslında ama her doktora gittiğimizde diş belirtisi var mı diyorum (bunu 3 aylıktan beri ısrarla soruyorum.) adam da her seferinde belirti yok diyor (ama yine ikna olmuyorum) hiç mi yok diyorum...
anlamadığım başka bir sebep yoktur umarım. o zaman inşaallah diştendir gelsin bizim de incilerimiz artık.
merhaba arkadaşlar uzun zamndır giremiyodum fırsatım olmuyodu kızımla uğraşmaktan. kızım sofradan limonu kaptığı gibi ağzına götürüyo ve yüzünü ekşitmeden yiyo
Gangnam style den sonrakı aysımayı cıldırtan dgr sarkı,reklam desem daha dogru olur,sudur efendım...
Buyudum buyudum pınarla buyudum,caddeler bana dardı pınarla buyudum....
diştendir zeynep diştendir :)) çınarında 2. dişi çıktı dün bayağa bayağa belirgin şekilde ondan önceki gece sabaha kadar mızırdanmıştı bundan mış demek ...
bizimki bu gece de homurdanıp durdu. dişten diyorsun yani. ctesi günü 8.ay kontrolümüz var bakalım yine diş yok demez umarım doktor.
ya zeynep ben yumurta konusunda çok kararsızım yumurta bana alerji yapıyor işin enteresanı eşimede ben hiç vermesem nolur acaba
ana ben baştan beri annem diyorum yanlışmı yapmışız bak ya
kemal emzik bağımlısı deyil ben verirsem emiyor vermezsem aklına bile gelmiyor parmakları varya emzik yerine
Bgn peynır yumurta dısında aysımaya ırmıklı ayvalı muhallebı yapıcam...sımdı ayvaları dogradı kaynıyolar,ındırmedeen 5 dk oncede ırmıgı atıcam ve rondodan gecırıp mamasını hazırlıcam,duruma gore pekmez ve tarcında katabılırım...
Sunacııım begendınmı?
dün akşam çınara tavuk sulu şehriye çorbası yaptım ohh afiyetle yedi kuzucum ama şöyle bir durum varki daha önceden haşlamış olduğum tavuğun suyunu buz kalıplarına doldurmuş buzluğa atmıştım o kalıplardan çıkardığım tavuk suyunu kullanarak yaptım çorbayı ama tadında bir gariplik vardı sanki böyle nasıl diim hani buzluktan çıkardığımız meyvelerin tadında da oluyor ya donmuş gıdaların tadında farklılık öyle birşey o yüzden içime pek sinmedi çınar yedi yemesine ama bir daha yaparmıyım bilmiyorum acaba neden öyle bir tat vermiş olabilir ki sizde tavuk suyunu böyle yapmıyormusunuz kızlar ??*
homurdanmalar bizdede mevcut maalesef nedense anlamadım gözü kapalı mırıl mırıl sallıyorum olmuyor pış pışlıyorum olmuyor...
dün akşam çınara tavuk sulu şehriye çorbası yaptım ohh afiyetle yedi kuzucum ama şöyle bir durum varki daha önceden haşlamış olduğum tavuğun suyunu buz kalıplarına doldurmuş buzluğa atmıştım o kalıplardan çıkardığım tavuk suyunu kullanarak yaptım çorbayı ama tadında bir gariplik vardı sanki böyle nasıl diim hani buzluktan çıkardığımız meyvelerin tadında da oluyor ya donmuş gıdaların tadında farklılık öyle birşey o yüzden içime pek sinmedi çınar yedi yemesine ama bir daha yaparmıyım bilmiyorum acaba neden öyle bir tat vermiş olabilir ki sizde tavuk suyunu böyle yapmıyormusunuz kızlar ??*
tavuk çabuk bozulan bir besin dolap ömrüde kırmızı ete nazaran kısa tavuk suyunu saklamadım hiç ama bende kemikli etleri haşlayıp suyunu buz torbalarında saklıyorum liva'nın çorbaları için ama öyle bir durum yaşamadım.
ben et suyunu öyle yapıyorum ailecek haşlanmış tavuk yemediğimiz için hiç elimizde tavuk suyu olmuyor. bende bugün tarhana çorbası yapacağım bakalım yiyecek mi bizim velet. içine et suyu havuç ve patates de koyacağım.
benimde öyle. bu gece 4.30 ta bir uyandı. naptıysam uyumadı. esniyor ama uyumuyor tam uyudu diyorum bir anda kendini geri atıyor garip hareketler yapıyor. en sonunda babası kalktı uyuttu 6 da uyudu. adamcağız azıcık uykuyla işe gitti valla. 7 de de kesin kalkış yaptı bir de ya. bir de yetmezmiş gibi sabah kafama kustu :)
bende kafaya çok takıyordum bunu... ben kalkar kalkmaz emziriyorum 1-1,5 saat sonra kahvaltı ediyoruz. sonraki öğün meyve 1 saat sonra emmek istiyor yine öğle yemeğini yerse emmiyor genelde ama yeni bir tat olduğu gün yemiyor. sonra 4-5 gibi emziriyorum. en son 7 gibi yoğurt 8 de emzirme ve uyku... ben muhallebi vermiyorum. muhallebi yiyen bebeklerde gece kalkıyor valla...
ah canım sen yaparsında beğenmezmiyim ben az önce sütlacı yaptım yarında bunu denerimBgn peynır yumurta dısında aysımaya ırmıklı ayvalı muhallebı yapıcam...sımdı ayvaları dogradı kaynıyolar,ındırmedeen 5 dk oncede ırmıgı atıcam ve rondodan gecırıp mamasını hazırlıcam,duruma gore pekmez ve tarcında katabılırım...
Sunacııım begendınmı?
bu yaptıklarının hepsini at istersen esra nolur nolmaz allah korusun dokunur mokunurdün akşam çınara tavuk sulu şehriye çorbası yaptım ohh afiyetle yedi kuzucum ama şöyle bir durum varki daha önceden haşlamış olduğum tavuğun suyunu buz kalıplarına doldurmuş buzluğa atmıştım o kalıplardan çıkardığım tavuk suyunu kullanarak yaptım çorbayı ama tadında bir gariplik vardı sanki böyle nasıl diim hani buzluktan çıkardığımız meyvelerin tadında da oluyor ya donmuş gıdaların tadında farklılık öyle birşey o yüzden içime pek sinmedi çınar yedi yemesine ama bir daha yaparmıyım bilmiyorum acaba neden öyle bir tat vermiş olabilir ki sizde tavuk suyunu böyle yapmıyormusunuz kızlar ??*
bu danalar sözleşmiş heralde zeynep kemalde gece 4:00 te kalktı sabah 6:30 da uyudubenimde öyle. bu gece 4.30 ta bir uyandı. naptıysam uyumadı. esniyor ama uyumuyor tam uyudu diyorum bir anda kendini geri atıyor garip hareketler yapıyor. en sonunda babası kalktı uyuttu 6 da uyudu. adamcağız azıcık uykuyla işe gitti valla. 7 de de kesin kalkış yaptı bir de ya. bir de yetmezmiş gibi sabah kafama kustu :)
esra nasıl oldun canım bugün iyimisin biraz daha
iyiyim sunacım çok teşekkür ederim bu gün adetimin 2. günü ya rahatladım çok şükür sen nasılsın tatlım
ben iyiyim canım kemale yelek örmüştüm onun düğmelerini dikiyorum esra emziriyodun demi çınarı
hadi yaa nasıl ördün kız fotoğrafını yükle de bakalım merak ettim :)) emziriyorum canım emziriyorumda artık geceleride yetmemeye başladı sanırım benim süt çınara dün gece mama vermek zorunda kaldım çok üzüldüm zaten(
evet yaa.ben de annecim deyip duruyorum...ama tarık karıştırmıyo..hatta dün bana ilk kez bilinçli olarak anne dediiiçok sevindim..anne hep diyodu da öyle ortaya diyodu..kendi kendine annne gibi şeyler söylüyodu..ama dün eğilip yüzüme baktı ve gülerek AANNEE diye seslendi :) harika bi duyguydu...
ayy benim bile canım çekti valla. herhalde çok güzel olmuştur.Bgn peynır yumurta dısında aysımaya ırmıklı ayvalı muhallebı yapıcam...sımdı ayvaları dogradı kaynıyolar,ındırmedeen 5 dk oncede ırmıgı atıcam ve rondodan gecırıp mamasını hazırlıcam,duruma gore pekmez ve tarcında katabılırım...
Sunacııım begendınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?