2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gangnam style den sonrakı aysımayı cıldırtan dgr sarkı,reklam desem daha dogru olur,sudur efendım...
Buyudum buyudum pınarla buyudum,caddeler bana dardı pınarla buyudum....

ne yapıyo, tempo mu tutuyo yoksa :) beklerim ondan :) gangam style ı geçen gün leyla ile mecnun da yapmışlar, çok güldüm..yani dalgasını geçmişlerdi..heryerde çalıyoya..

annem çıktı öğle vakti kızlar iyiymiş uyuyomuş henüz..inşallah bundan sonrada bi aksilik çıkmaz..Allahın izniyle atlatmış oluruz

bernacım gözün aydın çok sevindim çok geçmiş olsun inşallah..

diştendir zeynep diştendir :)) çınarında 2. dişi çıktı dün bayağa bayağa belirgin şekilde ondan önceki gece sabaha kadar mızırdanmıştı bundan mış demek ...

merhaba arkadaşlar uzun zamndır giremiyodum fırsatım olmuyodu kızımla uğraşmaktan. kızım sofradan limonu kaptığı gibi ağzına götürüyo ve yüzünü ekşitmeden yiyo

ayyy aynı çınar bu çocukların ekşi kavramları yok galiba şapur şupur yaladıklarına göre :))

Gangnam style den sonrakı aysımayı cıldırtan dgr sarkı,reklam desem daha dogru olur,sudur efendım...
Buyudum buyudum pınarla buyudum,caddeler bana dardı pınarla buyudum....

muhallebiyi yememiş olmasına üzüldüm fatma aysima yakında o sevdiği şarkıları söyler zaten tatlım benim yaaa :))

diştendir zeynep diştendir :)) çınarında 2. dişi çıktı dün bayağa bayağa belirgin şekilde ondan önceki gece sabaha kadar mızırdanmıştı bundan mış demek ...

bizimki bu gece de homurdanıp durdu. dişten diyorsun yani. ctesi günü 8.ay kontrolümüz var bakalım yine diş yok demez umarım doktor.

dün akşam çınara tavuk sulu şehriye çorbası yaptım ohh afiyetle yedi kuzucum ama şöyle bir durum varki daha önceden haşlamış olduğum tavuğun suyunu buz kalıplarına doldurmuş buzluğa atmıştım o kalıplardan çıkardığım tavuk suyunu kullanarak yaptım çorbayı ama tadında bir gariplik vardı sanki böyle nasıl diim hani buzluktan çıkardığımız meyvelerin tadında da oluyor ya donmuş gıdaların tadında farklılık öyle birşey o yüzden içime pek sinmedi çınar yedi yemesine ama bir daha yaparmıyım bilmiyorum acaba neden öyle bir tat vermiş olabilir ki sizde tavuk suyunu böyle yapmıyormusunuz kızlar ??*

canım denemekte fayda var azar azar verip takip etsen 1/4 yada 1/8 yumurta sarısıyla başlasan. yumurta vermeyeceksen peynirle kapatmaya çalış yumurtanın açığını canım.

oooh afiyet olsun ne güzel anlattın ya benim bile canım istedi:)

tavuk çabuk bozulan bir besin dolap ömrüde kırmızı ete nazaran kısa tavuk suyunu saklamadım hiç ama bende kemikli etleri haşlayıp suyunu buz torbalarında saklıyorum liva'nın çorbaları için ama öyle bir durum yaşamadım.

homurdanmalar bizdede mevcut maalesef nedense anlamadım gözü kapalı mırıl mırıl sallıyorum olmuyor pış pışlıyorum olmuyor...

benimde öyle. bu gece 4.30 ta bir uyandı. naptıysam uyumadı. esniyor ama uyumuyor tam uyudu diyorum bir anda kendini geri atıyor garip hareketler yapıyor. en sonunda babası kalktı uyuttu 6 da uyudu. adamcağız azıcık uykuyla işe gitti valla. 7 de de kesin kalkış yaptı bir de ya. bir de yetmezmiş gibi sabah kafama kustu :)

ben et suyunu öyle yapıyorum ailecek haşlanmış tavuk yemediğimiz için hiç elimizde tavuk suyu olmuyor. bende bugün tarhana çorbası yapacağım bakalım yiyecek mi bizim velet. içine et suyu havuç ve patates de koyacağım.

bende çok şaşırdım zaten daha önce böyle bir şey gelmedi başıma ki normalde kendi yaptığım pilavların içine bile koyuyorum zaman zaman hazırlarını kullanmaktansa o daha doğal diye...neyse birde o tabletlerden fazla kullandığım için olabilir belki bir kezde daha az koyarak denerim eğer yine aynı olursa kullanmam...

ooo enerji patlaması yaşıcak desene kız o çorba yenmezmi mis mis ama gel gör bizim veletlere bunu anlatmak mümkün değil...

zeynep vallaha aynı beni tarif etmişin benim çınarda bu sabah saat 5:30 da uyandı ben uyutamayınca babası salladı bereket çok uğraştırmamış ama şöyle bir durum varki biz 7:30 da evden çıkcaz bizimki horul horul uyuyor eşim delircekti ''görüyon dimi esra bizi uyandırdı 1 saat uyutayım die uğraştım şimdi de dönmüş totoyu uyuyor'' diyor kıyamam yaaa

Canım benim kızım yemek yese dahi emiyor. hala cok sık emiyor bende müdahale edemiyorum. etmek mi iyi değil mi bilmiyorum ama biz böyle iyiyiz :)) sonra banada zor dediğin gbi taş gbi oluyorlar. ayrıca okdr teferruatlı da yedirmiyorum kii. sabaha kadar emiyor, uyanınca kahvaltı sonra yine meme, ögleye dogru meyve püresi, sonra meme yine, sonra ayran yada sade yogurt sonra meme , aksama dogru corba . belki bir ögün daha meyve veriyorum. ama emme olayı sürekli devam. muhallebi hiç vermiyorum doktorum istemiyor. foss şişmesin diyor, mantıklı geliyor bana da. emmese verirdim bende okdr ayrıntılı ama emen bebekler oldukları için ben okdr kasmaya gerek görmüyorum btanemm[/QUOTE]

bir de pukunto cum. cevaplar için çok teşekkürler.oğlan ağlayınca adam gibi cevap veremedim ksr bakmayın artıkın

ah canım sen yaparsında beğenmezmiyim ben az önce sütlacı yaptım yarında bunu denerim

bu yaptıklarının hepsini at istersen esra nolur nolmaz allah korusun dokunur mokunur

bu danalar sözleşmiş heralde zeynep kemalde gece 4:00 te kalktı sabah 6:30 da uyudu

ben iyiyim canım kemale yelek örmüştüm onun düğmelerini dikiyorum esra emziriyodun demi çınarı

hadi yaa nasıl ördün kız fotoğrafını yükle de bakalım merak ettim :)) emziriyorum canım emziriyorumda artık geceleride yetmemeye başladı sanırım benim süt çınara dün gece mama vermek zorunda kaldım çok üzüldüm zaten (

tamam canım yüklerim dur kemalin yemeğini hazırlayım sana adet sancıların için çay tarifleri yazıcam özele atayım istersen saklaman için o yüzden sordum emziriyomusun diye

çok güzel bir duygu olsa gerek. inşallah ben de duyabilirim o sözcüğü canım :))

ayy benim bile canım çekti valla. herhalde çok güzel olmuştur.

Esracım bana kalırsa o kalıpları iptal et. içine de sinmediyse verme Çınar'a. ben daha tavuk-ete geçemedim. haftaya başlayacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…