- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.121
başka odada oluncada ben rahat uyyamam ya yine aynıya gelir anlıycan kemale uyku eğitimi vermeddim ama o bize uykusuzluk eğitimini başarıyla veriyor
hahahh hakkaten hiç bitmiyo nerden buluyolar bu enerjiyison günlerde hastalıktan düzeni bozulan, yemeyen, uyumayan, sürekli hareket halinde olup mızmızlanan liva'ya babasından yorum: zeynep ne oldu bu çocuğa duracell pil takmış gibi enerjisi hiç bitmiyor :)
kız ne dağıtmış öyle bizim hala dişimiz yok
büyüdükçe daha zor olacak diye düşünüyorum bende ayaklanmaya başlayacaklar oğlum hadi yatağına yat diye ikna etmeye çalışacaz biz yatıracaz o kalkıp oturacak yatakta :)
bilmiyorum hangisi doğru gerçekten ama kollarım çok ağrıyor artık eskisi kadar hafif değiller ki... bir de biz de diş yok diş sıkıntıları başlayacak yok tuvalet eğitimi yok memeden kesme derken uyku eğitimini veremeyeceğim diye düşünüyorum. çünkü uyku eğitimi yeni bir alışkanlık evresinde verilmemeli deniliyor. böyle olunca da hep erteleyeceğim gibi geliyor. en azından denemek istiyorum. olursa olur olmazsa başımın üstünde her zaman yeri var zaten :)
aynı saatte uyutmakta birşey. sonuçta bütün bebekler bir şekilde uyumayı öğreniyorlar bakarsın senin hiç uğraşmana gerek bile kalmaz.
hahahh hakkaten hiç bitmiyo nerden buluyolar bu enerjiyiyağmurun da ilk ismi zeynep yağmur tek koyulmaz dedi herkes
hem ne dağıtmak daha neler yaptı cadı ısırıp duruyo ya geç çıksın daha iyi
hahahh hakkaten hiç bitmiyo nerden buluyolar bu enerjiyiyağmurun da ilk ismi zeynep yağmur tek koyulmaz dedi herkes
hem ne dağıtmak daha neler yaptı cadı ısırıp duruyo ya geç çıksın daha iyi
bebekle aynı odada yatınca uyku kalitesi çok yüksek olmuyor en azından bizim öyleydi. öksürüyorsun uyanıyor su içmeye kalkıyorsun uyanıyor ya da uyanır gibi oluyor. o kıpırdanıyor uyandı diye sen uyanıyorsun. ben 3 aylıkken ayırmıştım odasını o zaman daha uzun süre uyumaya başlamıştı. tabi bu bizimki herkesin böyle olacak diye birşey yok.
bazen kendi kendine uyyuya kalıyor zaten bide en fazla 5 dakikada uyur hasta filan olmazsa tabi ben bide beşiğe ip bağladım yattığım yerde sallıyorum
niye tek konulmazmış merak ettim
ben sürekli kontrol ediyorum üstü açık mı yüzü açık mı diye bide geçenlerde hafif öksürdü baktım kusuyo dönememişte anlamadım ne oldu midesinde ne varsa çıkmış çok korktum o gün eskiden gündüz odasında yatıyodu şimdi o da yok
son günlerde hastalıktan düzeni bozulan, yemeyen, uyumayan, sürekli hareket halinde olup mızmızlanan liva'ya babasından yorum: zeynep ne oldu bu çocuğa duracell pil takmış gibi enerjisi hiç bitmiyor :)
valla fiyatlar bomba mobilyaların. sağolsun bize de annem ile babam aldılar. yoksa imkanı yok alamazdık yeni eve taşınıyorduk o ara. herşey planladığımızdan daha pahalıya gelmişti bir de bebek odası yaptırsaydık heralde bitmiştik. hoş hala ödüyoruz diğer taksitleri :):):)
merhaba kızlar alıntılarım yine uçmuşesra ne güzel şeyler yapmışsın yorulduğuna değmiş bravo valla.biz de geçen ay yaptık yağmur muma üflerken pastaya ayağını soktu mumu ellemeye kalktı buğdayı kadehlere koymuştum birkaçını devirdi falan ama yinede güzeldi bu arada yağmur da odasında yatmıyo bizim odadakine yakında sığamayacak dün gece park yatak mı alsak diye düşünürken buldum kendimi:26 dasında uyuması o derece imkansız geliyo sürekli uyanıyo çünkü saat başı
bebekle aynı odada yatınca uyku kalitesi çok yüksek olmuyor en azından bizim öyleydi. öksürüyorsun uyanıyor su içmeye kalkıyorsun uyanıyor ya da uyanır gibi oluyor. o kıpırdanıyor uyandı diye sen uyanıyorsun. ben 3 aylıkken ayırmıştım odasını o zaman daha uzun süre uyumaya başlamıştı. tabi bu bizimki herkesin böyle olacak diye birşey yok.
bazen kendi kendine uyyuya kalıyor zaten bide en fazla 5 dakikada uyur hasta filan olmazsa tabi ben bide beşiğe ip bağladım yattığım yerde sallıyorum
Allah korusun bebişlerimizi. çok korkuyorum bende öyle kusup dönememesinden hala. uyku tulumu aldık biz. onla yatırıyorum üstünü örtmüyorum geceleri artık. o yüzden üstü açıkmı yüzü kapanmış mı derdinden kurtuldum gibi.
fiyatlar hemde ne bomba kız hamile hamile ev mi taşıdın ben yattığım yerden kalkamıyordum vallaha hamileyken yaa bravo doğrusu
maşallah çok atraksiyonlu bir parti olmuş sizin parti rukiyecim bu arada çok teşekkür ediyorum :)) benim çınarda o gürültüye rağmen saat 1:00 de bir uyudu 16:00 da zar zor uyandırdım nerdeyse partiyi onsuz tamamlıcaktık :)) normalde uyumayan çocuk dün horul dorul uyuyacağı tuttu
sen çok erken başlamışsın maşallah ya ben geç kaldım ayırmak için vallaha küçücük evim var afadersiniz çınar osursa yan tarafta duyarım ama korktum bu zaman kadar hep bu gece ayrı yatırayım bakalım ne olcak...
ay bencede daha dursun nasılsa çıkar bide ısırmasıyla uğraşmayalım
iyi yapmışsın zeynepcim, bende aldım ama bizimkine daral geldi, uykusundan çok sık uyandı ayakları kapalı uyuyamıyor, napcam bilemiyorum üstü hep açık uyumak istiyor..
amin normalde fırıldak gibi döner o gün nasıl dönemedi hayret ettim.alıcam bende ama yatmaz bu cadı üstünü örttürmüyo uyuyunca yavaşça örtüyorumAllah korusun bebişlerimizi. çok korkuyorum bende öyle kusup dönememesinden hala. uyku tulumu aldık biz. onla yatırıyorum üstünü örtmüyorum geceleri artık. o yüzden üstü açıkmı yüzü kapanmış mı derdinden kurtuldum gibi.
süpermiş vallaha çok güldüm
maşallah çok atraksiyonlu bir parti olmuş sizin parti rukiyecim bu arada çok teşekkür ediyorum :)) benim çınarda o gürültüye rağmen saat 1:00 de bir uyudu 16:00 da zar zor uyandırdım nerdeyse partiyi onsuz tamamlıcaktık :)) normalde uyumayan çocuk dün horul dorul uyuyacağı tuttu
uyunmayacak zaman uyurlar zaten yğmur da 2 ay önce amcası evlendi tam fotoğraf çekilecek uyudu inat ettim aldım kucağıma bütün fotoğraflarda yamulmuş uyuyo
senin uyku tulumu altı torba gibi olanlardan mı ben onlardan almadım onla dönemez hareket edemez diye benimki bildiğin tulum gibi... bizimki de hiç üstünü örtmüyor tam üstünü örtüyorum odadan çıkacam bir dönüyor örtü altında. sonra sıkıysa çek altından örtüyü de üstünü ört...
yaa gökalp bazen öyle bi sıkıyo ki göğsümün ucunu, sanki dişi war sıpanın..her seferinde aa diyom çıktı galiba dişi, ama yok... bi de diş çıkınca ısırdığında halimi düşünemiyorum:))
ewet cnm altı genişliyor çuval tipi..çok da beğenerek almıştım.. senin ki ayakları olanlardan herhalde. bi de ondan mı denesem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?