- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.061
evet diyorlar canım geçenlerde eşimin teyzesi geldi kemal doğduğunda çok saçlıydı bu ne kadar kıl falan derken çocuğu kıllı diye sevdi o gün bir şey söylemedim sonraki gördüğünde haliyle kemalin doğum saçları döküldü baya kelkenez dedi ben yine bir şey söylemedim eşime dedim o nun adı var teyzene söyle son geldiğinde baktım yine kelkenez diyor dayanamadım teyze onun adı var ya mert de ya kemal ama başka birşey söyleme dedim kadın kalktı gitti ben saygısız gelin eşim bana söz geçiremeyen sümsük vesayire vesayire şimdi küs çatlak iyi yaptım oh
o nasıl bişimiş öyle ya çocuk saçlı olsa suç saçsız olsa suç illa birşey söylemek istiyorsa kuzu filan diyeymiş ya sizinki yine iyi bizim çatlak komşunun biri şerefsiz dedi bir kaç kere çınara çok bozuldum kırmıyayım diye ses çıkartmadım ama geçen akşam yolda karşılaştık yine aynısını söyledi bide babası kılıklı diyor babasının ne kötülüğünü gördüyse artıken son kızdım artık sen bizi çekemediğin için çaktırmadan içini döküyon galiba dedim bir daha böyle hitap edersen kalbini kırarım dedim şimdi gördümü seviyor ama uzaktan aman iyi oldu abuk subuk sevmesinden iyidir sevmemesi
esracım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık herhalde eşim pastayı unuttuğunu söylese panik olurdum ben yapabileceğim varsa bile yapamazdım pastayı... ne seçti kuzucuğun?
çınar seçim yapmadan önce küçük bir oyun oynadık herkes dağıttığım kağıtlara ne seçeceğine dair tahminlerini yazdı çınarda ilk kitaba attı elini ama baba mesleği dekorasyonculuğada göz kırpıp metreyi de aldı :)) sonra kitap yazan 3 kişinin adını kağıtlara yazarak çınarın birini seçmesini sağladım ismi çıkan kişiyede önceden hazırlamış olduğum çam sakızı çoban armağını hediyemizi verdik çok eğlenceli oldu
Merhaba güzeller, iyisinizdir umarım. Biz ehh işte orta halli, Alyanın burnu akıyor ama genel durumu iyi. Sürekli serum fizy. otribebe devam ediyoruz.
Küçük hanımın zerre emekleme hevesi yok , yeltenmiyor bile. Bende her hareketini gözlemliyorum olurda emeklerse kaçırmayım diye ama cıkkİstemiyorsa emeklemesin napalım .
Dönüyor ordan oraya :))
çınar seçim yapmadan önce küçük bir oyun oynadık herkes dağıttığım kağıtlara ne seçeceğine dair tahminlerini yazdı çınarda ilk kitaba attı elini ama baba mesleği dekorasyonculuğada göz kırpıp metreyi de aldı :)) sonra kitap yazan 3 kişinin adını kağıtlara yazarak çınarın birini seçmesini sağladım ismi çıkan kişiyede önceden hazırlamış olduğum çam sakızı çoban armağını hediyemizi verdik çok eğlenceli oldu
yuh yaaa öle sevmekmi olr..sensin şerefsiz deseydn esra kalrdı birden orda haha
ooo neler düşünmüşsün :) benim aklıma gelmez öyle incelikler...
esra çok tatlısınız yaa..oğluşunda snde çok şekersiniz..helal olsun valla çok güzel olmuş herşey..
ben tarık a dalgasına canavar diyodum, bakıcısı da bana kızdı..onun bi adı var, öyle deme dedi :) kadın tam bi osmanlı kadını..görgülü, kibar, psikolojiden çok iyi anlıyo..tam eğitimci..hem de şefkatli..hamileyken çok dua etmiştim bu vasıflarda biri olsun diye.istediğimden de iyisi oldu...
esraaa herşey çok güzel olmuş eline emeğine sağlık, çınar'a da sağlıklı dişler:))
herşey çok güzell olmuş ellerinize sağlık.. sağlıklı dişleri olur ailesiyle hep mutlu olur inşallah :)
iyi geceler mart anneleri.olan birkaç kişi de forum okuyor..sabah okursunuz mesajımı.. nasılsınız keyifler nasıl? biz iyiyiz oğluşumla, alp deniz bugün evde fır döndü..yürüteci çok sevdiğini belirtmiştim daha önce...evi turluyor onunla,emeklemesi de çok hızlandı tutabilene aşkolsun onu..çekmeceler, dolaplar ,daha keşfedemediği varsa oradan oraya ilerliyor..tutanarak ayağa kalkmayı da öğrendi artık..
öğlen sonu dışarı çıktık, antalya da hava hala çok güzel, deniz kenarında çok sevdiğimiz bir yere gittik aylar sonra..alp deniz yediğim simitin içinden yedi, ayrandan almadan da olmazdı..armavut kaldırımlı sokaklarda dolaştı..saat kulesine gitti ardından, mağazaların camlarına bakarken daldı arabada, dönüşte evde yemek olmadığı için pizzacıya uğradık geldik..ana bizimkisi pizzacıda 3 yaşında süper güzel bir kızın yakın markajındaydı..şaka maka çocukları çok seviyor oğlum, gülümseyip durdu kıza..
benim bugünlerde kafama takılan şey ise şu, oğlumun başı çok terliyor, kalın mı giydiriyorum yoksa başka bir nedeni mi var henüz çözemedim? emerken, emeklerken, bir bakmışım terlemiş..siz ne dersiniz bayanlar? kafa terlemesi ile ilgili fikri olan var mı?
ben uyku eğitimine başlamaya karar verdim aslında alp uyuyordu yatağında hiçbir problemimiz yoktu ama babanesi ısrarla kucağında uyutuyordu en sonunda da alp kucakta uyumak istedi yatağı görünce ağlamaya başlamıştı bende ondan sonra zorlamadım. zaten odası dışında bir yerde de uyumakta zorlanıyordu hatta uyumuyordu çok zor durumda kalıyordum dışarıda. ama çok kilo aldı alp artık kollarım dayanmıyor taşıyamıyorum. gerçi çok zorlamıyor çoğu zaman beni hemen uyuyor ama tek ben uyuttuğum için çok zorlanıyorum. o yüzden uyku eğitimi şart oldu. bir de ayaklanırsa daha da kötü olacak yatağın içinde ayağa kalkmaya çalışacak ben yatırmaya çalışacam o zaman daha inatçı olacak. o yüzden şimdi en doğru zaman diye düşünüyorum.
ama zamanı gelince kendiliğinden uyuyor da olabilirler sonuçta eskiden herkes bebeğini sallıyormuş. bilmiyorum belki de çok zorlamamak lazım. şimdi uyku eğitiminden sonra da en ufak birşeyde rutini bozulacak sürekli uğraşacaksın ama gerçekten artık taşıyamıyorum. bakalım hayırlısı...
herşey çok güzel görünüyo..ellerine sağlık...
çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim :))
esracığım uğraşlarına değmiş vallahi çok hoş görünüyor, sağlıklı dişler Çınar'a...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?