- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.381
gerçekten çok güzel halıymış bende heveslendim nasıl yapılacağını bilsek..
hıc kece almadım elıme,ama halı harıka,daaa sen nası yapcan o halıdan
maşallah sübhanallah ikiz gibi duruyo hahahahaha ikiz zannettim
Geleneksel cuma resimlerinde ilk resim bizden,devamını siz getirin artık :)
Eki Görüntüle 531392
kızlarrr still tee etkisini ne zaman gösterir bilen varmıııııı
Prof. Dr. BENAL BÜYÜKGEBİZ
Çocuk Sağlığı, Hastalıkları-Büyüme ve İştahsız Çocuk Uzmanı bir yazısında der ki:
Pekmez, yaygın olarak “kan yapar” düşüncesiyle kullanılır bebek ve küçük çocuklar için. Demirden zengin bir besin diye bilinir. Hatta sütün ve yoğurdun içindeki kalsiyumun pekmezin içerdiği demirin emilimini azaltacağı düşüncesiyle anneler tereddür yaşarlar. Oysa ki pekmez sadece demirden değil aynı zamanda kalsiyumdan da zengindir. Hatta kalsiyum içeriği demire oranla daha belirgindir. Süte, yoğurda pekmez katılması ile besin kalsiyumdan daha da zenginleştirilmiş olur. Hem de süt basit şeker yerine çok daha değerli ve mineral içeriği zengin bir tatlandırıcı ile tatlandırılmış olur.(alıntı)
bende yoğurtta pekmezi sadece tatlandırıcı olarak kullanmış oldum. bir zararı yok yani:))
Canım bak sayfının üstünde reklam çıkıyor,7.günde 2 kat arttırdığı klinik olarak kanıtlanmıştır diye
kızlarrr still tee etkisini ne zaman gösterir bilen varmıııııı
sen çalışmıyorsun değilmi, ben çalıştığım için sütüm azalmaya başladı evdeyken ben göğüslerim akardı hep düşün yani tek göğüsten 150 cc çıkardı 2 si 300 düşün nere gitti o süt bilmiyorum valla işyerinde sağmaya çalışıyorum ama bazen saatlerini kaçırıyorum iş nedeniyle o yüzden herşey denemeye başladımcanım ben kullandım etkili oluyodu ilk doğum yaptığımda ama bende en etkili olanlar derotu, et,hurma incir maydonoz kesinlikle gaz yapmaz bide bu süt işi strese hiç gelmiyo canım ben 6 ay sadece anne sütü verdim allahıma bin şükür sadece sütümle kızım 10 kiloya yakın ek gıdada pek bişey yemiyo çünküallahım sağlık versin önemlisi o
1. fotoda annem bandana denemesi yapmış teyzelerim
2. fotoda çok çalışıyorumm çokkk :))
3. parka gidiyorduk annişle :))
Eki Görüntüle 531410 Eki Görüntüle 531413 Eki Görüntüle 531414
göremiyorum bu sayfadamı çıkıyo:44:
maşaallah tatlım benimGeleneksel cuma resimlerinde ilk resim bizden,devamını siz getirin artık :)
Eki Görüntüle 531392
allahım gözlere bak annesi sen de çok güzelsin
canım ben öğretmenim 1 aydır çalışıyorum süt sağmıyorum yarım gün çalıştığım için bide bi,beron almıyo ziyan oluyo onun yerine kahvaltı yapsın bari diye hazırlıyorum sabah pek yemiyo sonra emziriyorum sabaha kadar ama aralarda pürelerini yapıyorum sağınca benim sütümde çok çıkmıyodu sen canım bol bol et ye et suyuna çorba yap iç allahımın izniyle dopyar yavrularımızsen çalışmıyorsun değilmi, ben çalıştığım için sütüm azalmaya başladı evdeyken ben göğüslerim akardı hep düşün yani tek göğüsten 150 cc çıkardı 2 si 300 düşün nere gitti o süt bilmiyorum valla işyerinde sağmaya çalışıyorum ama bazen saatlerini kaçırıyorum iş nedeniyle o yüzden herşey denemeye başladım
yesinlaer seni maaşallah
[
maşaallah tatlım benim
allahım gözlere bak annesi sen de çok güzelsin
canım ben öğretmenim 1 aydır çalışıyorum süt sağmıyorum yarım gün çalıştığım için bide bi,beron almıyo ziyan oluyo onun yerine kahvaltı yapsın bari diye hazırlıyorum sabah pek yemiyo sonra emziriyorum sabaha kadar ama aralarda pürelerini yapıyorum sağınca benim sütümde çok çıkmıyodu sen canım bol bol et ye et suyuna çorba yap iç allahımın izniyle dopyar yavrularımız
maşallah Çınar Beye. mama sandalyesi arıyorum Esracım. hangiisnden aldın sen?
sürekli kullanman gerk canım. günde en az 2 fincan.kızlarrr still tee etkisini ne zaman gösterir bilen varmıııııı
Geleneksel cuma resimlerinde ilk resim bizden,devamını siz getirin artık :)
Eki Görüntüle 531392
canım kilo olarak 6300 boyumuzçok tatlı maşallah boy ve kilosu nedir canım
filiz bu kızı bu kadar çok çalıştırma kendin iş yerinde kk da takılmaktan yetiştiremiyosun işleri akşam gelince Umayı çalıştırıyosun dimi cık cık cık
:))
Umay Deniz hanımcımm,bandananız çok yakışmışsiz bu tempoyla çalışırsanız yakında,kendi kendini yenilyen bebek bezi fln üretimine başlaya bilirisiniz,parkta salıncağa da binin emi Gülnihal salıncağı çok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?