2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten çok güzel halıymış bende heveslendim nasıl yapılacağını bilsek..

hıc kece almadım elıme,ama halı harıka,daaa sen nası yapcan o halıdan

canlarım ikeada bu tarz paspaslardan var bende küçükleri var büyüğünü alıp bilgisayardan çiçek motifleri kesip yapabilirim gibi geldi sanki yaparsam mutlaka paylaşırımm

maşallah sübhanallah ikiz gibi duruyo hahahahaha ikiz zannettim

ikiz mi aman yarabbim BEN 1 TANEYE ZOR BAKIYORUM Allah ikiz çocuk annelerine sabır versin...

gözleri çok güzel yaaa bayıldım

Geleneksel cuma resimlerinde ilk resim bizden,devamını siz getirin artık :)
Eki Görüntüle 531392

aysel bu kızın bakışlarına hastayım ben ya benim gibi bakıyor oda çok tatlı

günaydın kızlar

anladım cnm peki kahvaltıda peynir var diye pekmez koymayın diyorlar peynire koyulmazda yoğurt ve sütemi koyuluyor bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın

kızlarrr still tee etkisini ne zaman gösterir bilen varmıııııı

canım ben kullandım etkili oluyodu ilk doğum yaptığımda ama bende en etkili olanlar derotu, et,hurma incir maydonoz kesinlikle gaz yapmaz bide bu süt işi strese hiç gelmiyo canım ben 6 ay sadece anne sütü verdim allahıma bin şükür sadece sütümle kızım 10 kiloya yakın ek gıdada pek bişey yemiyo çünkü allahım sağlık versin önemlisi o

sen çalışmıyorsun değilmi, ben çalıştığım için sütüm azalmaya başladı evdeyken ben göğüslerim akardı hep düşün yani tek göğüsten 150 cc çıkardı 2 si 300 düşün nere gitti o süt bilmiyorum valla işyerinde sağmaya çalışıyorum ama bazen saatlerini kaçırıyorum iş nedeniyle o yüzden herşey denemeye başladım

[

Geleneksel cuma resimlerinde ilk resim bizden,devamını siz getirin artık :)
Eki Görüntüle 531392
maşaallah tatlım benim
Eki Görüntüle 531400 Eki Görüntüle 531399

maaşallah süphanallah
bunlarda bizden olsun o zaman

allahım gözlere bak annesi sen de çok güzelsin
canım ben öğretmenim 1 aydır çalışıyorum süt sağmıyorum yarım gün çalıştığım için bide bi,beron almıyo ziyan oluyo onun yerine kahvaltı yapsın bari diye hazırlıyorum sabah pek yemiyo sonra emziriyorum sabaha kadar ama aralarda pürelerini yapıyorum sağınca benim sütümde çok çıkmıyodu sen canım bol bol et ye et suyuna çorba yap iç allahımın izniyle dopyar yavrularımız

kızının boyu ve kilosu kaç canım aylarımız aynı sanırım

maşallah Çınar Beye. mama sandalyesi arıyorum Esracım. hangiisnden aldın sen?

sana da maşallah Aras Bey. :))
bir çorapçı da burda. dün zor aldım Umay Deniz'in elinden. sırılsıklam olmuş

Hayırlı cumalar hepinize bu arada annişler

sana da maşallah Aras Bey. :))
bir çorapçı da burda. dün zor aldım Umay Deniz'in elinden. sırılsıklam olmuş

Hayırlı cumalar hepinize bu arada annişler[/QUOTE]

aynen aynen nasıl ilgilerini çekiyo ne anlıyolarsa çoraplardan.damağıyla tutuyo sündürüyo çekiştiriyo bide...çok fenalar yaaa

çok tatlı maşallah boy ve kilosu nedir canım
canım kilo olarak 6300 boyumuz
filiz bu kızı bu kadar çok çalıştırma kendin iş yerinde kk da takılmaktan yetiştiremiyosun işleri akşam gelince Umayı çalıştırıyosun dimi cık cık cık
:))

teşekkür ederim Aysel teyze. ben ancak salıncaktakilere bakıyorum. daha binemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…