- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.081
Kızlar Uras'ın gövdesi çok kurudu bebek yağı sürüyorum ama pul pul oldu sizce bişey dokunmuş olabilir mi?Sadece karın bölgesi öyle başka biyerinde yok
Merve bitanem nasılsın seni çok merak ettm,aradm tele de cvp vermedin
Kızlar Uras'ın gövdesi çok kurudu bebek yağı sürüyorum ama pul pul oldu sizce bişey dokunmuş olabilir mi?Sadece karın bölgesi öyle başka biyerinde yok
sağol canım anlamadım bende neden oldu geçer inş.Özge cnm geçmiş olsn,hiç bilgim yok valla o kunda ya,ama bişey dokunsa öyle pul pul olur mu ki,nedense alerji denince aklıma hep kızarlıklık geliyor
özgecim bebek yağı kullanma petrolden elde edliyor...
Ben de hiç bağırmadm ama kedime zarar veriyorm eşim de yapma böyle diyor da sinirimi bi yerden almam lazımben çok yadırgardım bebeklerine bağıran anneleri ama şu son bir aydır hak vermeye başladım daha doğrusu anlamaya.özellikle uykusuzluk insanı çok yıpratıyor. çok şükür bugüne kadar hiç bağırmadım ama içimden de olsa çok sinirlendiğim anlar oluyor. öyle zamanlarda ya hastaysa ve ben anlamıyorsam ya bir yeri ağrıyorsa diye düşünüp pişmanlık duyuyorum. Allah annelere sabır versin:)
Özge 41 bin kere maşallahÖnce(19.06.2011)Bu arada sat 17 hazirandı:) Sonra(doğuma giderken) Şimdi
Eki Görüntüle 524068 Eki Görüntüle 524069 Eki Görüntüle 524070
Canm ya kıyamam,çok geçmiş olsn elimden de bişi gelmiyor ki yakın olsak gelirdm hemenahh kuzum çok fenayım vallahi,gece 2 dk dahi uyuyamadım. Şimdi birde kusma başladı eksikmiş gbi. Burun akıntısı faranjitte ilerledi,Allah sonumu hayır etsin.
Telefonum nerde bilmiyorum sen diyince aklıma geldi,aradın demek hiç duymadımBi bakim evin içinde bir yerlerdedir.
Ben de hiç bağırmadm ama kedime zarar veriyorm eşim de yapma böyle diyor da sinirimi bi yerden almam lazım
Özge 41 bin kere maşallahçok güzelsin hiç bi fark da yok ki
Canm ya kıyamam,çok geçmiş olsn elimden de bişi gelmiyor ki yakın olsak gelirdm hemen
Valla o kadar guzelmissin ki pespese gelmesi hic sorun olmadi..Yaaa kaç defa gelmiş o resimler ekran donmuştu peş peşe aynısını eklemiş
merve cok gecmis olsun, yaninda sana bakacak bebekle ilgilenecek kimse var mi?ahh kuzum çok fenayım vallahi,gece 2 dk dahi uyuyamadım. Şimdi birde kusma başladı eksikmiş gbi. Burun akıntısı faranjitte ilerledi,Allah sonumu hayır etsin.
Telefonum nerde bilmiyorum sen diyince aklıma geldi,aradın demek hiç duymadımBi bakim evin içinde bir yerlerdedir.
Önce(19.06.2011)Bu arada sat 17 hazirandı:) Sonra(doğuma giderken) Şimdi
Valla o kadar guzelmissin ki pespese gelmesi hic sorun olmadi..
merve cok gecmis olsun, yaninda sana bakacak bebekle ilgilenecek kimse var mi?
sağol canım anlamadım bende neden oldu geçer inş.
ne kullanmak gerekiyo canım ilk aylar sebamad kullandım ama sonra bıraktım tekrar onu mu alsam?
ya ne güzel hiç bir değişiklik yok ben 53 kiloydum 69la doğuma gittim ve şuan 64 kiloyumbir gram bile zayıflayamıyorum ((
Saf zeytinyagi sursen olmaz mi daha dogal sonucta..
Hayırlı olsn yarı yasınızz pastanın ustundekı 1/2 ıfadesıde cok hosuma gıttı:))Eki Görüntüle 523646 Eki Görüntüle 523648 Eki Görüntüle 523649 Eki Görüntüle 523650 Eki Görüntüle 523651 yarım yaşımızı kutladık bizde
Gecmıs olsun cnm ınsallah bırdaha hıc ugramazsınz oralaraaa eskı halınde pek guzll emnm sımdıde oylesındrçok şükür ateşimiz düştüü :) acile yolumuz düştü bizimde böylelikle..nasıl tedirgindim anlatamam..düşmeyen ateş beni korkutuyor bacım..öldüm öldüm dirildim..Allah ım korusun yavrularımızı..oku oku bitmiyor ya, ne çok yazmışsınız..eski hallerinizi de gördüm..olur o kadar azıcık kilo..ben de regl olmadım henüz ve çok istiyorum olayım..bu da benim önceki halim :)Eki Görüntüle 523677
Aysell dedıgm gıbı hayatımm benm pazar dısında hergunum musaıt bu pazar yanıı lutfen ayarlıyalmmm hatta okdr ıstıorumkı bulsmayı karsıya bıle gelmıyı goze aldım tekrar amaa bunu acık cek olark gormeyın lutfen ılk once buraya beklıoruz:)))Merve bitanem çook geçmiş olsun ya kıyamam ben sana,inş.hemen atlatırsın hayatm
Mine kuzum anamı 1 aydır görmiyimm ya ama inş.gelirim sonraki hafta mı olacak buluşma.
Baharrr ben senin sonraki halini daha çok beğendim ya,annelik bi insana anca bu kadar yakışır,bu kadar güzel bi annecnm arkadşm benimm Göklap konusunda da ciddiym canım
Fatma Gülnihal de aynı hep diğer odalara gitme derdinde ama akşamları kordora çıkıyor diğer odalar karanlık olduğu için geri geliyor
Gelelim bize,dün kızımı da aldm bi sürü mağaza gezdik,eşim olmadan rahat rajat baktm o olunca acele ettiriyor,bi sürü cici aldm kendime, çok mutluym bu gün,Gülnihali de ihmal etmedm ona da aldım
bide Gülnihal 4 gecedir uyumuyor,hep bi huzursuz,ağlama derdinde ne oldu anlamıyorm,geceleri deliksiz uyuyan kızm artık 2 saatte bi uyanıyor ve ağlıyor
Olur bacım olrr nıcın olmasnnn bende bazn kuzyn mamasını ıhlamr suyundn hazırlıorumşşş bak helee..kızlar bi sorum olcak..haydi sor sor..çayda kahvaltıda yenir..acaba nedir nedir..ahh ahh çocukluuma gttm yine..bide bunun azeri versiyonunu okumuş yarılmıştım :)) Aysel sn blrsn :))
neyse sorum şu::dün ıhlamur yaptm içine pekmez attm Fatmadan özenip içmedi velet..bnde kahvaltıda muhallebisini o ıhlamur suyundan yaptm..etkisi azalmaz dimi..yani içiremedm öyle lıkır lıkır..yine fayda edermi
Daha 2 gun oldu baslayalııı kahvaltı olrk kuzeye evde yaptgm püskevit evde yaptıgım lorrr 1 tatlı k pekmz 1 cay kasıgıı tereyaggsıı:) bıde 100 ml mamayla karstrıp verıorum cnm ama bugnkı kahvaltısındn pek hoslanmadı kuzey uzuldumKızlar bebeklerınıze kahvaltıda ne verıyorsunuz?
Yolunuz acık olsn canım hayırlısıyla gıdersnz ınsallahnasılsınız kızlar;
bu gece yolculuk var.yoncamla beraber uçakla kayseriye uçuyoruz ALLAHIM KAZASIZ SAĞLIKLI Bİ YOLCULUK NASİP EDER İnşallah.
birazdan bavul hazırlıcam yonca izin verirse mızırdanıyor yavaş yavaş hazırlanırım artık.hepinizi çok seviyor ve öpüyorum.
fatmacım araşırız canım..
Benm oglan hıc 10 bucuktan once uyumuo en gecte 11 de uyuoo rutınmz boyle nede rutınn bı turlu asaa cekemıorum)))Kızlar uyku rutini yapabiliyormusunuz akşamları bizim hiç belli olmuyor çınar birgün 20:30 da uyuyor birgün 22:00 a kadar uyutamıyorum napıcam ben ya uykusu çok düzensiz gidiyor gündüzleri 2 kere öğlen uykusuna yatıyormuş ama yine belirsiz saatlerde nasıl rutin yapıcaz bilen varmı??:26: şu tracy ablanın kitabını aldım sırf bunun için ama benim onu uygulayabilmem için işi bırakmam lazım(
Oooo hadı gozun aydın canm ınsallah bızede nasıp olr o gunler:))Bu arada günü en önemli olaynını atlamışım ya,Gülnihal anne dedi öyle ann anni fln da ddeğil baya anneEmziğini yere attı onu yıkamam iççin mutfağa gittim anne diye ağladı arkamdan ya,hatta accık bekledim hemen dönmedim 2-3 defa daha tekrarladı
Harıkaa bacım harıkaaa cok guzlsınızz hıc bır fark yok ozgecımm cok guzl görüküosnn:))Önce(19.06.2011)Bu arada sat 17 hazirandı:) Sonra(doğuma giderken) Şimdi
ahh kuzum çok fenayım vallahi,gece 2 dk dahi uyuyamadım. Şimdi birde kusma başladı eksikmiş gbi. Burun akıntısı faranjitte ilerledi,Allah sonumu hayır etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?