2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Uras'ın gövdesi çok kurudu bebek yağı sürüyorum ama pul pul oldu sizce bişey dokunmuş olabilir mi?Sadece karın bölgesi öyle başka biyerinde yok

Özge cnm geçmiş olsn,hiç bilgim yok valla o kunda ya,ama bişey dokunsa öyle pul pul olur mu ki,nedense alerji denince aklıma hep kızarlıklık geliyor

ben çok yadırgardım bebeklerine bağıran anneleri ama şu son bir aydır hak vermeye başladım daha doğrusu anlamaya.özellikle uykusuzluk insanı çok yıpratıyor. çok şükür bugüne kadar hiç bağırmadım ama içimden de olsa çok sinirlendiğim anlar oluyor. öyle zamanlarda ya hastaysa ve ben anlamıyorsam ya bir yeri ağrıyorsa diye düşünüp pişmanlık duyuyorum. Allah annelere sabır versin:)

ben çok yadırgardım bebeklerine bağıran anneleri ama şu son bir aydır hak vermeye başladım daha doğrusu anlamaya.özellikle uykusuzluk insanı çok yıpratıyor. çok şükür bugüne kadar hiç bağırmadım ama içimden de olsa çok sinirlendiğim anlar oluyor. öyle zamanlarda ya hastaysa ve ben anlamıyorsam ya bir yeri ağrıyorsa diye düşünüp pişmanlık duyuyorum. Allah annelere sabır versin:)

Merve bitanem nasılsın seni çok merak ettm,aradm tele de cvp vermedin

ahh kuzum çok fenayım vallahi,gece 2 dk dahi uyuyamadım. Şimdi birde kusma başladı eksikmiş gbi. Burun akıntısı faranjitte ilerledi,Allah sonumu hayır etsin.
Telefonum nerde bilmiyorum sen diyince aklıma geldi,aradın demek hiç duymadım Bi bakim evin içinde bir yerlerdedir.

Özge cnm geçmiş olsn,hiç bilgim yok valla o kunda ya,ama bişey dokunsa öyle pul pul olur mu ki,nedense alerji denince aklıma hep kızarlıklık geliyor
sağol canım anlamadım bende neden oldu geçer inş.
özgecim bebek yağı kullanma petrolden elde edliyor...

ne kullanmak gerekiyo canım ilk aylar sebamad kullandım ama sonra bıraktım tekrar onu mu alsam?

Ben de hiç bağırmadm ama kedime zarar veriyorm eşim de yapma böyle diyor da sinirimi bi yerden almam lazım

Özge 41 bin kere maşallah çok güzelsin hiç bi fark da yok ki
Canm ya kıyamam,çok geçmiş olsn elimden de bişi gelmiyor ki yakın olsak gelirdm hemen

Sağol canım teşekkür ederim o senin güzelliğin

Yaaa kaç defa gelmiş o resimler ekran donmuştu peş peşe aynısını eklemiş
Valla o kadar guzelmissin ki pespese gelmesi hic sorun olmadi..

merve cok gecmis olsun, yaninda sana bakacak bebekle ilgilenecek kimse var mi?

ya ne güzel hiç bir değişiklik yok ben 53 kiloydum 69la doğuma gittim ve şuan 64 kiloyum bir gram bile zayıflayamıyorum((

Sağol canım ben 49la hamile kaldım 57ile doğurdum şimdi yine 49 kiloyum.,sende verirsin canım bazen yavaşlıyo kilo veremk ama bebişler haretleniyo bak nasıl zayıflıycaksın sende....

Hayırlı olsn yarı yasınızz pastanın ustundekı 1/2 ıfadesıde cok hosuma gıttı:))
Gecmıs olsun cnm ınsallah bırdaha hıc ugramazsınz oralaraaa eskı halınde pek guzll emnm sımdıde oylesındr
Aysell dedıgm gıbı hayatımm benm pazar dısında hergunum musaıt bu pazar yanıı lutfen ayarlıyalmmm hatta okdr ıstıorumkı bulsmayı karsıya bıle gelmıyı goze aldım tekrar amaa bunu acık cek olark gormeyın lutfen ılk once buraya beklıoruz:)))
Olur bacım olrr nıcın olmasnnn bende bazn kuzyn mamasını ıhlamr suyundn hazırlıorum
Kızlar bebeklerınıze kahvaltıda ne verıyorsunuz?
Daha 2 gun oldu baslayalııı kahvaltı olrk kuzeye evde yaptgm püskevit evde yaptıgım lorrr 1 tatlı k pekmz 1 cay kasıgıı tereyaggsıı:) bıde 100 ml mamayla karstrıp verıorum cnm ama bugnkı kahvaltısındn pek hoslanmadı kuzey uzuldum Yarındn sonrada yumrta eklıcm ıcıne ınsallah
Yolunuz acık olsn canım hayırlısıyla gıdersnz ınsallah
Benm oglan hıc 10 bucuktan once uyumuo en gecte 11 de uyuoo rutınmz boyle nede rutınn bı turlu asaa cekemıorum)))
Oooo hadı gozun aydın canm ınsallah bızede nasıp olr o gunler:))
Harıkaa bacım harıkaaa cok guzlsınızz hıc bır fark yok ozgecımm cok guzl görüküosnn:))

Bende o telfnaa whatsaaptn ulasmak suretıyleee baglandım lakın olumlu sonuc alamadım sımdı telfnum vız vızz otuo kesın sen yazıosundr:)))) Gecmıs olsn bebegmm demek bıde kusma basladı Insallah duzelırsın hemncık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…