Doğuma Hazırlık 2012 Lohusa Pijama ve Gecelik Takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım bende sevmemiştim o südyenleri sonra Chezelle Lingerie nin sütyenlerini gördüm bi tane aldım. hem destekli hem süngerlisi var henüz gelmedi elime ama resmi diğerleri kadar itici gelmiyor. öneririm :)

aa canım ban unnado.com da indirimde bu marka bugün yarın son galiba bakmak istersen. bende ordan edindim bikaç bişi daha gelmedi bakalım nasıl :))

aa canım ban unnado.com da indirimde bu marka bugün yarın son galiba bakmak istersen. bende ordan edindim bikaç bişi daha gelmedi bakalım nasıl :))

Aaa evet kızlar unnado'da 30% indirimli.Emzirme yerli pijama ve geceliklerde var, sütyenlerde çoookk hoş kesin bakınn!

Hastaanedeyken sezeryan sonrasi gecelik mi daha kullanisli olyr pijama mi sizce dikislere pansuman falan yapiyorlardir

Hastaanedeyken sezeryan sonrasi gecelik mi daha kullanisli olyr pijama mi sizce dikislere pansuman falan yapiyorlardir

Benim görümcem sezeryan oldu. Gecelik ve pijama almış ama geceliği hiç giymemiş pijama daha kullanışlı oldu diyordu. Pansumanlarda daha rahat oluyormuş.

günaydınlar kızlar...
benimde ilk bebıkım sezeryanla oldu bende geceliği hiç giyemedım pijama takımı gıydım pijama aha rahat....

tatım bende bıkac model begendım.alırken sen 1 numara buyukmu aldın yoksa kendı bedenınımı aldın bırde fıyatları nasıl telefonlamı öğrenıyoruz ben bulamadım fıyat kısmını.

tatım bende bıkac model begendım.alırken sen 1 numara buyukmu aldın yoksa kendı bedenınımı aldın bırde fıyatları nasıl telefonlamı öğrenıyoruz ben bulamadım fıyat kısmını.

Tatlım bunların fiyatları 30-40tl civarında. çokta pahalı değil. Göğüslerimiz büyüyeceği için 1 numara büyük daha rahat olur sanırım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Ben de Bursalıyım şu anda İzmitte yaşıyorum.

Bursa kapalı çarşıda mükemmel lohusalık elbiseler gecelikler var. Bursa piyasasından biliyorum, herkes çok şık giyinir mevlidlerde. Ben oradan bakacağım. Bu arada doğum fotoğrafçısının fiyatı nedir ?

bende normal şık bi pjama takımından yanayım. geceliklerin kullanıssız oldugunu duymustum..
we de bi lohusa pjamasına o kadar para baymak cok anlamsız geliyor..

Antalyada yaşayıp arayan arkadaşlar varsa onlar için fikir olur ve tabii diğer yerlerdende bakan arkadaşlara. Kapalıyolda loya isminde mağazadan aldım. Gecelik 45 spor kaprili takım 60 güpürlü takım 62 liraydı. Fiyatlar bana çok uygun geldi.

çok güzellermiş canım güle güle giy inş ,loya ya bende bakmıştım çok çeşit var ve fiyatlarda idare eder indirimde vardı bizim burda.

çok güzellermiş canım güle güle giy inş ,loya ya bende bakmıştım çok çeşit var ve fiyatlarda idare eder indirimde vardı bizim burda.

Teşekkür ederim inş hepimiz bebiklerimizi sağlıcakla kucağımıza aldığımızda giyeriz bunları, benim pek çarşı pazar gezme fırsatım olmadı netten bakmıştım hep onlara göre bunlar çok uygun geldi nette abartmışlar sanırım fiyatları birazıcık =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…