- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
Doğum fotoğrafçısı varsa değer tatlım. Pahalıymış biraz ama çooookkk güzel dantellerine bayıldımm. Hayırlı olsun güle güle giy canımm!
kızlar bence netten alacağınıza gidin içgiyim mağazalarına hem daha uygun fiyatlar hem bi sürü çeşit hemde karşılaştırma imkanın var
bu arada kızlar siz emzirme sütyeni aldınız mı benim hiç hoşuma gitmedi bu bez sütyenler çünkü alışmışım hem kalıplı sütyen takmaya almasammı diyorum sadece belki hastenede takarım sonra da takmam
Eki Görüntüle 384358
Ama sonrasında istediğim gibi iç çamaşırlarını ve pijamaları buldum. Gerçekten çok güzel modeller var. Umarım beğenirsiniz.Fakat internetten satışı yok illa mağazasına gidip almak gerek yada alışveriş sitelerinde çıkıyor bazen ama onuda yakalayabilirseniz.
Chezelle Lingerie | Hamile İç Giyim | Mutlu ve Sağlıklı Hamilelik (adresinden bakabilirsiniz
aa canım ban unnado.com da indirimde bu marka bugün yarın son galiba bakmak istersen. bende ordan edindim bikaç bişi daha gelmedi bakalım nasıl :))
Hastaanedeyken sezeryan sonrasi gecelik mi daha kullanisli olyr pijama mi sizce dikislere pansuman falan yapiyorlardir
canım bende sevmemiştim o südyenleri sonra Chezelle Lingerie nin sütyenlerini gördüm bi tane aldım. hem destekli hem süngerlisi var henüz gelmedi elime ama resmi diğerleri kadar itici gelmiyor. öneririm :)Eki Görüntüle 401834
tatım bende bıkac model begendım.alırken sen 1 numara buyukmu aldın yoksa kendı bedenınımı aldın bırde fıyatları nasıl telefonlamı öğrenıyoruz ben bulamadım fıyat kısmını.
Eki Görüntüle 400128 ben bunları aldımö mavisi 42 tl kırmızısı 25 cok guzel kumasları
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=32
Bende bu ürünü aldım , 1 de gecelik ve sabahlık takımı alacağım inşallah ..
bence internette yok çok seçenek. Çarşıya gitmek lazım.
bOLU DA DA KOMPEDAN VAR AMA ORDA SEXİ GECELIKLER VAR LOHUSALAR İÇİN YOK HATTA EMZIRME SUDYENI BILE YOK PUFFFFFFFF
Eki Görüntüle 412947 Eki Görüntüle 412948 Eki Görüntüle 412949
Antalyada yaşayıp arayan arkadaşlar varsa onlar için fikir olur ve tabii diğer yerlerdende bakan arkadaşlara. Kapalıyolda loya isminde mağazadan aldım. Gecelik 45 spor kaprili takım 60 güpürlü takım 62 liraydı. Fiyatlar bana çok uygun geldi.
çok güzellermiş canım güle güle giy inş ,loya ya bende bakmıştım çok çeşit var ve fiyatlarda idare eder indirimde vardı bizim burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?