- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
Ya kızlar bir şey sorucam siz bu pijama yada gecelik takımlarını alırken hangi beden alıyorsunuz... Benim bir tek göbeğim büyüdü doğru dürüst, diğer yerlerim aynı. Ben şimdi göbeğime göre alırsam L hatta XL almam lazım.. Ama o zamanda doğumdan sonra karnım inince çuval gibi olur bana.. Diğer türlü alsam da göbeğim rahat etmez ne yapsam acaba; siz ne yaptınız? :44: Bu arada 8. ayıma girdim ve boyum 1.70 kilomda 64-65 civarı kaç beden alayım sizce..? Ama dediğim gibi göbeğim var yani baya.. :26:
ben lc den piajama takımı aldım önü düğmeli gerek yok lohusa pijamasına
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas kızlar ben bu pijama takımının kırmızısını Antalya da Kışlahan mağazası var ordan 46 tl ye aldım
Sendemi Antalyalısın ne güzelayy şükürler olsun antalyadan birine rastladım nurjumm :)
HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas kızlar ben bu pijama takımının kırmızısını Antalya da Kışlahan mağazası var ordan 46 tl ye aldım
Eki Görüntüle 400128 ben bunları aldımö mavisi 42 tl kırmızısı 25 cok guzel kumasları
Ama sonrasında istediğim gibi iç çamaşırlarını ve pijamaları buldum. Gerçekten çok güzel modeller var. Umarım beğenirsiniz.Fakat internetten satışı yok illa mağazasına gidip almak gerek yada alışveriş sitelerinde çıkıyor bazen ama onuda yakalayabilirseniz.
Chezelle Lingerie | Hamile İç Giyim | Mutlu ve Sağlıklı Hamilelik (adresinden bakabilirsiniz
kızlar lcw de gelmiş hamile pijaması çokta hoş internet sitesinden bakabilirsiniz
klasik olanlarda çok hoş, yalnız biraz pahalı gibi. bir gecelik beğendim.(aqua) 110 tl
slm 1 haftadır arayış ıçındeyken onay sonucu bu lohusa takımını sıparış verıcem ayın 15 de bıraz abartılı dıye cekındım ama dogum fotografcısı olcak dogumumda ve bıraz daha sık ve ozenlı olmalıyım dedım
Dantelli Lohusa Pijama-Sabahlık Takım | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?