Doğuma Hazırlık 2012 Lohusa Pijama ve Gecelik Takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

benimkisi L mesela annem almıştı denedim salaş duruyo üzerimde şu an 25 haftalığız ilerki dönemlerde daha rahat olur ama M alsam daha mantıkı olurdu çünkü karın kalımıcak .. çok kilolu birisi değilsen sakın xl filan alma zaten büyük pijamaların kalıpları

Ama sonrasında istediğim gibi iç çamaşırlarını ve pijamaları buldum. Gerçekten çok güzel modeller var. Umarım beğenirsiniz.Fakat internetten satışı yok illa mağazasına gidip almak gerek yada alışveriş sitelerinde çıkıyor bazen ama onuda yakalayabilirseniz.

Chezelle Lingerie | Hamile İç Giyim | Mutlu ve Sağlıklı Hamilelik (adresinden bakabilirsiniz

Bunların ürünleri çok güzelmişşş tam istediğim gibi sütyenler varrr ama bizim burda yok :26: İnternette bi arayışa çıkim ben bulurum belki ürünlerini

gunayfın kızlar bendaha bısey almadım pijamalara bakıyorum. sadece su lohusa tacının kırmızısını aldım. fıyatı 3 tl

Son düzenleme:

Doğum fotoğrafçısı varsa değer tatlım. Pahalıymış biraz ama çooookkk güzel dantellerine bayıldımm. Hayırlı olsun güle güle giy canımm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…