- 19 Nisan 2007
- 1.602
- 31
- 363
- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
nihayet ben de aldım, hepsi internetten... geriye kargonun gelişini beklemek kaldı :) Eki Görüntüle 540431 Eki Görüntüle 540432 Eki Görüntüle 540430 Eki Görüntüle 540433
bende tuğse model olan pembe ve mavi olanların pembelerini almayı düşünüyorum fakat beden de sıkıntı yaşarmıyım bilemiyorum onun için netten alıp almamakta kararsızım.. allahın izniyle sezaryan doğum yapacağım için iki gecelik ve bir pijama takımı almayı düşünüyorum yeterli olur sanırım.. lohusa mevlütü için doğumdan sonra almayı planlıyorum... rabbim hepisize hayırlı doğumlar ve ağrızız sısız doğumlar nasib etsin arkadaşlar...
Bende uzun araştırmalar sonunda internetten sipariş vererek aldım lohusa pijamalarımı Aralık annesi olacağım için tercihimi pijamadan yaptım . İlk defa mesaj yazdığım için linki ve resmi eklemeye çalıştım. Bunun kırmızısını aldım ürün gayet kaliteli ve güzel beğendim ben fiyatıda uygun. Oğlum olcak ama ben pembe twiddy nin pijamasından da aldım. Terlik icinde ayakkabı dünyasından siparis vericem kargo ücretide yok twigynin terlikleri trendyolda indirimde suan oradan da bakabilirsiniz.
BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas
en güzel gününde, güle güle kullan. ürün çok şık, aynı siteden ekru rengi geceliğini de ben almıştım. ama geceliği bana doğum sonrası fazla şık geldiği için onu mevlütte değerlendireceğim. daha spor takımlar kullanacağım hastanede.
Bende Bakırköy'den Aqua nın Fransız danteli modelını aldım 250 tl sabahlıgıyla bırlıkte çok sık boyunu kısaltmam lazım ama ara boy ;3:
lohusa pijama seti satıyorum 4lü takım halinde sadece 40tl ye tertemiz...
75 model ile mahmutpaşa hürriyet çarşısı no.243 fatih istanbulda hizmetinizdeyiz bayanlar yeni anne adaylarının tek tercih adresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?