Doğuma Hazırlık 2012 Lohusa Pijama ve Gecelik Takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selamlar herkese,
bişey dikkatimi çekti. Pekçok kişi pijama almayı tercih etmiş. Bu kişiler sanırım normal doğum yapacaklar. Aksi halde sezeryan doğumlarında pijama rahatsız edici oluyor. Ben ikinci doğumuma hazırlanan biri olarak tecrübelerime istinaden bunu yazıyorum. İlk doğumum sezeryanla oldu ve bana da gecelik almam tavsiye edilmişti. Nitekim pijama alıp sezeryan yapan arkadaşlarım pijama aldıklarına pişman oldular, çünkü kullanışlı olmamış.. Nacizane fikrim..

nihayet ben de aldım, hepsi internetten... geriye kargonun gelişini beklemek kaldı :) Eki Görüntüle 540431 Eki Görüntüle 540432 Eki Görüntüle 540430 Eki Görüntüle 540433

bende tuğse model olan pembe ve mavi olanların pembelerini almayı düşünüyorum fakat beden de sıkıntı yaşarmıyım bilemiyorum onun için netten alıp almamakta kararsızım.. allahın izniyle sezaryan doğum yapacağım için iki gecelik ve bir pijama takımı almayı düşünüyorum yeterli olur sanırım.. lohusa mevlütü için doğumdan sonra almayı planlıyorum... rabbim hepisize hayırlı doğumlar ve ağrızız sısız doğumlar nasib etsin arkadaşlar...

tuğse marka olanlar tam pamuklu penye değil, jarseye daha yakın. çok şık ama hastane kullanımı için ne derece kullanışlı olur bilmiyorum. ilk doğumumdan da geceliklerim olduğu için bunları biraz çeşit olsun diye aldım. terlerseniz terinizi ne derece emer bilmiyorum. ancak resimdeki pijama takımını kesinlikle tavsiye ederim, çok kullanışlı. aynı modelin geceliği de olması lazım. beden sorununa gelince, mavi renk olan tuğse markalı gecelik lohusa geceliği değil, önden çıtçıtlı normal bir gecelik yani göbek kısmı biraz kasabilir. ben fazla genişlemediğim için problem olmadı. hala s beden giyiyorum. pembe renkli olan tam lohusa modeli ama onda m beden almıştım, bana bol geldi, keşke onu da s alsaymışım.

Bende uzun araştırmalar sonunda internetten sipariş vererek aldım lohusa pijamalarımı Aralık annesi olacağım için tercihimi pijamadan yaptım . İlk defa mesaj yazdığım için linki ve resmi eklemeye çalıştım. Bunun kırmızısını aldım ürün gayet kaliteli ve güzel beğendim ben fiyatıda uygun. Oğlum olcak ama ben pembe twiddy nin pijamasından da aldım. Terlik icinde ayakkabı dünyasından siparis vericem kargo ücretide yok twigynin terlikleri trendyolda indirimde suan oradan da bakabilirsiniz.

BONE CLUP HAMLE PJAMA TAKIM Pijama Dnyas

Eklentiler

• $cats3303.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 982

en güzel gününde, güle güle kullan. ürün çok şık, aynı siteden ekru rengi geceliğini de ben almıştım. ama geceliği bana doğum sonrası fazla şık geldiği için onu mevlütte değerlendireceğim. daha spor takımlar kullanacağım hastanede.

benimde pijama takımlarım aldığım tüm ürünler m beden;
pierre cardin olan;
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=119
aqua marka geceliğim;
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=253
ve dagi marka olan pijama takımım ve sabahlığım;
Mark-ha.com. Dagi DB9222 Zebralı Gömlek Pijama Takım
Mark-ha.com. Dagi DB9226 Zebra Sabahlık
tacımı kırmızı ve ekru renkte aldım kırmızı olan fiyonklu ince çok güzel ekru da güzel Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.....
aslında bide mavi pijama takımı aldım vip dükkandan ama çok büyük geldi onu iade ettim....

kızlar bende bu ürünleri aldım dün elime ulaştı ben çok beğendim valla. yorumlarınızı bekliyorum..
haluk bayram markalı lohusa pijama ve sabahlık takımım:
SABAHLIKLI LOHUSA PİJAMA TAKIMI 3LÜ | Lohusa Sepeti
deborah marka emzirme sütyenim:
EMZİRME SÜTYENİ | Lohusa Sepeti
n.b.b markalı emzirme atletim:
EMZİRME ATLETİ | Lohusa Sepeti

şimdilik bunları aldım sizce başka bişey almam gerekirmi?

bu arada ürünlerin kalitesi çok hoşuma gitti. zaten araştırmalarıma göre lohusa ürünlerinde bütün firmalar kaliteli malzeme kullanıyormuş

Son düzenleme:
Ben birsuru pijama ve gecelik aldim

Sezeryan oldum hep gecelik giydim

Hergun degistrdm iki uc tane alin derim gecelik en rahat

Emzirme sutyeni bosuna almisim

Hic takmadim bebegim tenime degerek rahat emsin istedim

Yarim atlet denen sutyenleri taktim

Merhaba,
Bende 32.haftalık hamileyim. pierre cardin linkteki modelini beğendim gebelik, sabahlık ve pijama 200 küsüre geliyor internetten alınca, sizce fiyat uygun mu? birde pudra olan mı daha güzel sizce siyah-ecru olan mı karar veremedim aslında ben açık renk almanın sakıncası var mı onu merak ediyorum. pierre cardin ürünlerini daha ucuza bulabileceğimiz yerler var mı?

PİERRE CARDİN BAYAN LOHUSA GECELİK
Pierre Cardin 8689 - Pierre Cardin Lohusa Pijama Takımı 8689

Mark-ha.com. Pierre Cardin 8691 Mini Punto Sabahlık
Lohusa Geceliği Pierre Cardin GittiGidiyor'da 44198928

ya bende bu lohusa pijamalarının bedenini neye göre alıyorsunuz onu soracaktım şimdiki halimize göre alırsak doğumdan sonra çirkin durmaz mı

hepsiburada.com sitesinde de güzel gecelikler var fiyatları da uygun ,kendi adıma kom marka her hangi bir ürün almanızı tavsiye etmem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…