• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2012 Lohusa Pijama ve Gecelik Takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
$Pembe.webp$Mavi.webp

LC'de indirimde bunlar pembesi 14.90tl mavisi 9.90tl :16:

Son düzenleme:
Ya kızlar bir şey sorucam siz bu pijama yada gecelik takımlarını alırken hangi beden alıyorsunuz... Benim bir tek göbeğim büyüdü doğru dürüst, diğer yerlerim aynı. Ben şimdi göbeğime göre alırsam L hatta XL almam lazım.. Ama o zamanda doğumdan sonra karnım inince çuval gibi olur bana.. Diğer türlü alsam da göbeğim rahat etmez ne yapsam acaba; siz ne yaptınız? :44: Bu arada 8. ayıma girdim ve boyum 1.70 kilomda 64-65 civarı kaç beden alayım sizce..? Ama dediğim gibi göbeğim var yani baya.. :26:

benimkisi L mesela annem almıştı denedim salaş duruyo üzerimde şu an 25 haftalığız ilerki dönemlerde daha rahat olur ama M alsam daha mantıkı olurdu çünkü karın kalımıcak .. çok kilolu birisi değilsen sakın xl filan alma zaten büyük pijamaların kalıpları

Ama sonrasında istediğim gibi iç çamaşırlarını ve pijamaları buldum. Gerçekten çok güzel modeller var. Umarım beğenirsiniz.Fakat internetten satışı yok illa mağazasına gidip almak gerek yada alışveriş sitelerinde çıkıyor bazen ama onuda yakalayabilirseniz.

Chezelle Lingerie | Hamile İç Giyim | Mutlu ve Sağlıklı Hamilelik (adresinden bakabilirsiniz ;)

Ama sonrasında istediğim gibi iç çamaşırlarını ve pijamaları buldum. Gerçekten çok güzel modeller var. Umarım beğenirsiniz.Fakat internetten satışı yok illa mağazasına gidip almak gerek yada alışveriş sitelerinde çıkıyor bazen ama onuda yakalayabilirseniz.

Chezelle Lingerie | Hamile İç Giyim | Mutlu ve Sağlıklı Hamilelik (adresinden bakabilirsiniz ;)

Bunların ürünleri çok güzelmişşş tam istediğim gibi sütyenler varrr ama bizim burda yok :26: İnternette bi arayışa çıkim ben bulurum belki ürünlerini

$2.webp

gunayfın kızlar bendaha bısey almadım pijamalara bakıyorum. sadece su lohusa tacının kırmızısını aldım. fıyatı 3 tl

Son düzenleme:
slm 1 haftadır arayış ıçındeyken onay sonucu bu lohusa takımını sıparış verıcem ayın 15 de bıraz abartılı dıye cekındım ama dogum fotografcısı olcak dogumumda ve bıraz daha sık ve ozenlı olmalıyım dedım

Dantelli Lohusa Pijama-Sabahlık Takım | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri

Doğum fotoğrafçısı varsa değer tatlım. Pahalıymış biraz ama çooookkk güzel dantellerine bayıldımm. Hayırlı olsun güle güle giy canımm!

Back
X