Doğuma Hazırlık 2012 Lohusa Pijama ve Gecelik Takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yaa biz illa ki loğusa pijamasımı almak zorundayız?? normal önü düğmeli olanlar olmazmı? loğusa pijamaları normal pijamalardan 2 kat daha pahalı. çok saçma

ben pijama olayını hallettim üstelik lohusa adı altında pijama almadım önü düğmeli rahat ve şık ama terlik konusunda ara ara bulamıyorum kafaya taktım bikere bulmazsam rahat edemicem yok mu lohusa terliği hakkında bişeyler paylaşacak arkadaşlar imdaaatttt yani...

Yaa biz illa ki loğusa pijamasımı almak zorundayız?? normal önü düğmeli olanlar olmazmı? loğusa pijamaları normal pijamalardan 2 kat daha pahalı. çok saçma

olur tabiii niye olmasın...ben küçük köy gibi bi ilçede görev yapıyorum burda bişe bulmam imkansız beğenebileceğim...mecbur kalmasam internetten sipariş vermez öle bişe alırdım ben de ...insan o kadar paraya kıyamıyor doğrusu bi pijama için....doğru düşünüyorsun canım...

2 tane gecelik aldım. sadece gecelik bile almak isteseniz lohusa dedinizmi en ucuzu 55 den başlıyor 200 e kadarda çıkıyor. bu fiyat fazlaydı benim için bende doremi den gecelik aldım durumu söylemedim önden düğmeli normal 2 gecelik aldım ikisi 45 tuttu birde sabahlık aldık fabrika satış mağazasından. oldu bitti. işin içine hamile ya da lohusa sözcüğü girdimi tuhaf fiyatlar dan bahsediyorlar.

Son düzenleme:

Ve işte okadar arayıştan sonra benimkilerr
Gittim normal önden düğmeli pijama aldım. 1 tane lohusa pijaması alana kadar o paraya 2 tane aldım.
Siyah beyaz olan 44,95tl gri pembelide 34,95. indirimli ürünlerdi uygun fiyata buldum.
İkiside Loyadan bakmanızı tavsiye ederim. Çoook indirim var sabahlıklar 25 30 felan. Belki birde sabahlık almayı düşünüyorum. kısa kollu ve kolsuz pijamalar var onlarda 20 25 tl arası.
Nasıl olsa insallah doğumdan sonra göbek felan kalmicak. Normal pijama almak sanki daha mantıklı geldi bana. Güzel içinize sinen bişey alırsanız uzun süre kullanırsınız.
Loğusa pijamaların göbekleri çok bol doğumdan sonra pek hoş olmaz sanırım.

2.sini beğendim. sabahlığı yok mu bunun? gerçi benim doğumu daha çooook var ama şimdiden bakıyorum

Tatlım hiç erken felan deme bulduğun an al bence. Sonra diyar diyar pijama arıyosun. Canım çıktı bişeyler bulana kadar. Lohusa pijamaları çok var ama çookk pahalı

lohusa takımları çook pahalı oluyo.. aslında önden düğmeli gecelik yada pijama fikri daha mantıklı.. lohusa takımına vereceğin parayla ondan 2 takım alınır..

Ya kızlar bir şey sorucam siz bu pijama yada gecelik takımlarını alırken hangi beden alıyorsunuz... Benim bir tek göbeğim büyüdü doğru dürüst, diğer yerlerim aynı. Ben şimdi göbeğime göre alırsam L hatta XL almam lazım.. Ama o zamanda doğumdan sonra karnım inince çuval gibi olur bana.. Diğer türlü alsam da göbeğim rahat etmez ne yapsam acaba; siz ne yaptınız? :44: Bu arada 8. ayıma girdim ve boyum 1.70 kilomda 64-65 civarı kaç beden alayım sizce..? Ama dediğim gibi göbeğim var yani baya.. :26:

Tatlım bedenin neyse onu al veya 1 beden büyüğünü ben öyle yaptım. pijamalar şu anda olmuyor koca göbeğimden dolayı ama doğumdan sonra göbek kalmicak zaten inş ozaman iyi olur. işini garantiye almak istersen 1 tanede büyük alırsın doğumdan hemen sonra onu giyersin. 1 -2 gün sonra toparlanırsın zaten inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…