- Konu Sahibi ASDElmaliSekerim
-
bu siteden memnun kaldınız mı? güzel şeyler varr...
Evet canım dün geldi pijamam takımım çok beğendim , kumaşı yumuşacık ve kaliteli ..
DAGİ BAYAN :: HAMİLE / LOHUSA :: Dagi Lohusa Leylek Baskılı Kısa Kollu Gecelik - DAGİ RESMİ SATIŞ SİTESİ - Dagi Pijama, Dagi iç giyim, Dagi Eşofman, Sütyen, Külot, Atlet ben bi tane daginin bu geceliğinden aldım yeni sezonu gelmemiş ama.hiç bi yerde yeni sezon gelmediğinden ne olur ne olmaz diye 1 tane aldım hatta fiyatı yanılmıyorsam nettekinden daha ucuzda mağazalara indirim gelmiş eski sezona ama beden kaldıysa:)
kızlar bence netten alacağınıza gidin içgiyim mağazalarına hem daha uygun fiyatlar hem bi sürü çeşit hemde karşılaştırma imkanın var
bu arada kızlar siz emzirme sütyeni aldınız mı benim hiç hoşuma gitmedi bu bez sütyenler çünkü alışmışım hem kalıplı sütyen takmaya almasammı diyorum sadece belki hastenede takarım sonra da takmam
Eki Görüntüle 384358
bende relaxmode den aldım arkadaşlar ama sezon sonu olduğu için renk ve bedenler sınırlı ama içime sindi doğrusu
Merhaba Kuzuyolda, sayende bende bulmuş oldum bu siteyi. Yeniz sezon ürünü olarak bir pijama takımı var galiba, onu beğendim aldım, gerçekten kaliteli, bakmak isteyen olursa DAGİ PÖTİKARELİ KISA KOLLU LOHUSA PİJAMA TAKIMI . Herkese Selamlar, vaktim oldukça inşallah ziyaret edip paylaşımlarda bulunacağım. Çok güzel bir siteymiş bu, emeği geçenlere teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?