Doğuma Hazırlık 2012 Lohusa Pijama ve Gecelik Takımları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ASDElmaliSekerim

вιℓιуσя&#96
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
617
4
31
Ankara
Kızlar burda aldığımız lohusa pijamalar, gecelikler, taçlar, terlikler, vd paylaşalım.
Nerden aldınız, kaç lıraya aldınız..?
Bu şekilde birbirimize güzel ve uygun ürünler bulmakta yardımcı olabiliriz :92:

HAMİLE / LOHUSA :: Dagi Lohusa Leylek Baskılı Kısa Kollu Gecelik - DAGİ RESMİ SATIŞ SİTESİ - Dagi Pijama, Dagi iç giyim, Dagi Eşofman, Sütyen, Külot, Atlet ben bi tane daginin bu geceliğinden aldım yeni sezonu gelmemiş ama.hiç bi yerde yeni sezon gelmediğinden ne olur ne olmaz diye 1 tane aldım hatta fiyatı yanılmıyorsam nettekinden daha ucuzda mağazalara indirim gelmiş eski sezona ama beden kaldıysa:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu ürünü aldım , 1 de gecelik ve sabahlık takımı alacağım inşallah ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Güle güle giyin kızlar, güzel gecelikler varmış
Bende kompedana bakmayı düşünüyorum ordakiler güzel ve fiyatta çok uygun diye duydum.
Kompedana bakmış olanlar varmı acaba?
Bi kaç gün oncede loya'da baktım. 8 tanene farklı pijama 1 de gecelik sabahlık takım vardı.
Bazılarında indirim vardı. Bitanesi hatta 40tl di ama onu ben pek beğenmedim.

bOLU DA DA KOMPEDAN VAR AMA ORDA SEXİ GECELIKLER VAR LOHUSALAR İÇİN YOK HATTA EMZIRME SUDYENI BILE YOK PUFFFFFFFF

Merhaba Kuzuyolda, sayende bende bulmuş oldum bu siteyi. Yeniz sezon ürünü olarak bir pijama takımı var galiba, onu beğendim aldım, gerçekten kaliteli, bakmak isteyen olursa DAGİ PÖTİKARELİ KISA KOLLU LOHUSA PİJAMA TAKIMI . Herkese Selamlar, vaktim oldukça inşallah ziyaret edip paylaşımlarda bulunacağım. Çok güzel bir siteymiş bu, emeği geçenlere teşekkürler.

kızlar bence netten alacağınıza gidin içgiyim mağazalarına hem daha uygun fiyatlar hem bi sürü çeşit hemde karşılaştırma imkanın var
bu arada kızlar siz emzirme sütyeni aldınız mı benim hiç hoşuma gitmedi bu bez sütyenler çünkü alışmışım hem kalıplı sütyen takmaya almasammı diyorum sadece belki hastenede takarım sonra da takmam

Ben buna benzer emzirme sütyeni kompedandan 10tl'ye aldım. Loya da gördüm ordada 10-20 arası değişiyor fiyatler. Bu arada ben eskişehirde yaşıyorum

bende relaxmode den aldım arkadaşlar ama sezon sonu olduğu için renk ve bedenler sınırlı ama içime sindi doğrusu

Eklentiler

• $10768.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 603
  • $17105.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 798
  • $22114.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 535

slm gulsah sevindim paylaşımımın bi faydası olmasına çok güzel pijama sende güle güle giy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…