2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

şuracıkta bari dersi konuşmayın bayılazamm içim şişti,zaten hava güzeldii biryere çıkıp gezemedimm evde oturdum susak gibi:KK53: bak benzetme yaptımm:KK1::KK52:

oooohhh parıldak parıldak ojede sürdüm kendime geldim :KK12::KK12:

bilmez miyiz hiç :KK69:
ama biz yakınken bile özlüyoruz
2 sene geçti sanki hala cicim ayları gibi yaşıyoruz hayatı
seninki de gelsin artık yahu bi görüşün hasret giderin

ah aaaaaaah eliinde olsa kuş olup uçucak ama işte çalışıyo :KK14: bizimde 5 yıl bitti hala aynı sizin gibiyiz inşallah 70imize gelincede böle oluruz :KK16:

Vah sohbetler başlamış hanımlar iyi sohbetler bende gezmedeyim bugün çalışamadım hic:KK37:Ama yarın gece calisicam ins. Haftayada dolu dolu geçirilmem bol bol calisicam:KK53:

bende çalışamadım valla :KK5: pskolojim bozuldu yaaaaaa:KK35::KK35::KK35:

oooohhh parıldak parıldak ojede sürdüm kendime geldim :KK12::KK12:

oooooh mis :21: süslü hatunlarız vesselam :KK76::KK76:

şuracıkta bari dersi konuşmayın bayılazamm içim şişti,zaten hava güzeldii biryere çıkıp gezemedimm evde oturdum susak gibi:KK53: bak benzetme yaptımm:KK1::KK52:

ayy verdi şu linkleri çıkamadım içinden hepsinde gözzüm kaldıı yaaaa :KK52:

hüsn-ü talil neydi bak aklıma geldi birden erres :KK60::KK60:

ben neden ders çalışamıyom anla işte takılıp kalıyom böle :KK53::KK53:

ah aaaaaaah eliinde olsa kuş olup uçucak ama işte çalışıyo :KK14: bizimde 5 yıl bitti hala aynı sizin gibiyiz inşallah 70imize gelincede böle oluruz :KK16:

bende çalışamadım valla :KK5: pskolojim bozuldu yaaaaaa:KK35::KK35::KK35:

oooooh mis :21: süslü hatunlarız vesselam :KK76::KK76:

hüsn-ü talil neydi bak aklıma geldi birden erres :KK60::KK60:

ben neden ders çalışamıyom anla işte takılıp kalıyom böle :KK53::KK53:

bir tek hüsnü bilirim oda şenlendiriyor ortalığı:KK37::KK52: ayy sormaa çıkamadım içindenn bende:KK53:

oh ohh yavruu güle güle kullan :21: ya şu tupper bana ço k pahalı geliyor nedense marka satın alıyormusum gibi geliyor:KK33: sen neyin genel tekrarrını yapıyorsun buarada :s

Son düzenleme:
oh ohh yavruu güle güle kullan :21: ya şu tupper bana ço k pahalı geliyor nedense marka satın alıyormusum gibi geliyor:KK33: sen neyin genel tekrarrını yapıyorsun buarada :s

banada öle geliyo du ama indiirm var diye dayanamadım kaplarım tamam o tnecerenin serisinide alıcam buldum ggden indirime onlarıda alıcam.mutfakta tamam bölelikle :KK34:
türkçe konu çalışması yapmadım canım ben bütün konuları kapsar soru çözüyom türkçede :KK52:

banada öle geliyo du ama indiirm var diye dayanamadım kaplarım tamam o tnecerenin serisinide alıcam buldum ggden indirime onlarıda alıcam.mutfakta tamam bölelikle :KK34:
türkçe konu çalışması yapmadım canım ben bütün konuları kapsar soru çözüyom türkçede :KK52:

.güle güle kullan canım çok mu girmiş iindirime bak aklımı çelme :KK53: acıyorm o paraaya.çok canım sıkılıyor quiet manik depresif belirtileri başladı şuan:KK52: özledim galiba :KK43: sen sen ol gönderme askere zaten gitmicekmişte olaki aklınızdan geçti sakın diyorum.dur el emeğimi eklim buraya msjla uzun iş sıkılırım baktığn an silicem

Eklentiler

• $Fotoğraf0376.jpg
    $Fotoğraf0376.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 99
  • $Fotoğraf0377.jpg
    $Fotoğraf0377.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
.güle güle kullan canım çok mu girmiş iindirime bak aklımı çelme :KK53: acıyorm o paraaya.çok canım sıkılıyor quiet manik depresif belirtileri başladı şuan:KK52: özledim galiba :KK43: sen sen ol gönderme askere zaten gitmicekmişte olaki aklınızdan geçti sakın diyorum.dur el emeğimi eklim buraya msjla uzun iş sıkılırım baktığn an silicem
Eki Görüntüle 370460 Eki Görüntüle 370461

çok şeker olmuş yaaa :KK9::KK9:
baktım ama silsende kalıcak tatlım burda :KK1:
biz zaten askerlik yapıyos gibi bişey :KK14: 5 şubatta görüştük bak bugün 18 mart :KK14::KK14:
şöle indirme girmiş tupperlar tatlım 285 tllik set 5tane kap +1 servis 199 tl :KK8:
gg den o şık servis seti var onun 3lüsü +kaşığınıda 142 ye buldum onlarıda alınca takım tamam :nazar:
satıcıya msj yolladım bakalım elinde varmı varsa bu ayki maaş uçtu gitti :18:

bu arada koltukta çok güzel :KK23::KK23:
:KK17: benim seçimim:KK14::KK14:
çok şeker olmuş yaaa :KK9::KK9:
baktım ama silsende kalıcak tatlım burda :KK1:
biz zaten askerlik yapıyos gibi bişey :KK14: 5 şubatta görüştük bak bugün 18 mart :KK14::KK14:
şöle indirme girmiş tupperlar tatlım 285 tllik set 5tane kap +1 servis 199 tl :KK8:
gg den o şık servis seti var onun 3lüsü +kaşığınıda 142 ye buldum onlarıda alınca takım tamam :nazar:
satıcıya msj yolladım bakalım elinde varmı varsa bu ayki maaş uçtu gitti :18:
harbiden de kaldı url sildim ama pehh. hüff üşendim msj a upload etmeye napcaz:26: onun fiyatları benim bütçeyi fazlasıyla aşıyor ,sen güle güle kullan şekerim hayırlı olsn.buarada bizimde 4.5 yılımız aynen dediğin gbii tek farkı isteiğin her an o tel ucunda olduğunu ve ulaşabileceğin zamanı bilmek,bu çok başka.çk mu uzaksınız sz ?

Son düzenleme:
:KK17: benim seçimim:KK14::KK14:

harbiden de kaldı url sildim ama pehh. hüff üşendim msj a upload etmeye napcaz:26: onun fiyatları benim bütçeyi fazlasıyla aşıyor ,sen güle güle kullan şekerim hayırlı olsn.buarada bizimde 4.5 yılımız aynen dediğin gbii tek farkı isteiğin her an o tel ucunda olduğunu ve ulaşabileceğin zamanı bilmek,bu çok başka.çk mu uzaksınız sz ?

hangi marka bide model lütfen :KK52: kol kısımları ince ya ben öle istiyom :KK8:
valla biz istediğmiz her anda konuşamıyoruz hftanın 6 günü çalışıyo :KK25:
2 saatlik yol var ama ayarlayamıyoruz ki ha diyince:KK30::KK14:

hangi marka bide model lütfen :KK52: kol kısımları ince ya ben öle istiyom :KK8:
valla biz istediğmiz her anda konuşamıyoruz hftanın 6 günü çalışıyo :KK25:
2 saatlik yol var ama ayarlayamıyoruz ki ha diyince:KK30::KK14:

bilirim o duyguyu ben bzimde 1.5 saat ama aynı dert.nereye gelin gidceksin canım :) kız kol ksıımları dar değil okadar ,marka yok babamın arkadaşı yaptı .:KK52: bir foto çekim istersen :KK52::KK52:

bilirim o duyguyu ben bzimde 1.5 saat ama aynı dert.nereye gelin gidceksin canım :) kız kol ksıımları dar değil okadar ,marka yok babamın arkadaşı yaptı .:KK52: bir foto çekim istersen :KK52::KK52:

beyimin memleketine.eğer atanamazsam o istanbula gelicek :KK16:
yeni modalarda çok geniş ya öle istemiyom.kız resim çeksen koysan bulamazsam bide daha çok beğenirsem çatlarım alamadım diye söliyim :KK9::KK9:

beyimin memleketine.eğer atanamazsam o istanbula gelicek :KK16:
yeni modalarda çok geniş ya öle istemiyom.kız resim çeksen koysan bulamazsam bide daha çok beğenirsem çatlarım alamadım diye söliyim :KK9::KK9:

çok politiksin quiet :KK52: hakkınızda hayırlısı tatlım ya .tercihi sana bırakıyorum bir tuşuma bakar foto :KK52: çok güzel modeller var ve daha güzelini bulursun emin ol canımcım

çok politiksin quiet :KK52: hakkınızda hayırlısı tatlım ya .tercihi sana bırakıyorum bir tuşuma bakar foto :KK52: çok güzel modeller var ve daha güzelini bulursun emin ol canımcım

ne politikliğimi gördün kız :KK52:
babamın arkadaşı yaptı dedin ya.benim babamın arkadaşıda bizim yemek odasını yaptı ama hiç bi yerde bulamıyom aynısını ve benzerini :KK52::KK52:
sen resmi yolla bulamazsam ruh halimden sen sorumlusun :KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
ne politikliğimi gördün kız :KK52:
babamın arkadaşı yaptı dedin ya.benim babamın arkadaşıda bizim yemek odasını yaptı ama hiç bi yerde bulamıyom aynısını ve benzerini :KK52::KK52:
sen resmi yolla bulamazsam ruh halimden sen sorumlusun :KK52::KK52::KK52:
beyinin ve gelin gideceği memleketi dimedin ya ondan şeettim:KK53:.ya quiet dert ettiğine bak yaptırırız babamın arkadaşına:KK52:

beyinin ve gelin gideceği memleketi dimedin ya ondan şeettim:KK53:.ya quiet dert ettiğine bak yaptırırız babamın arkadaşına:KK52:

54 e gelin gidicem şekerüm :KK16::KK16::KK16:
he dimi biliyom ben öle olanların ne kadar money olduğunu :KK9: o kadar masraf yapamayız valla :KK14:

54 e gelin gidicem şekerüm :KK16::KK16::KK16:
he dimi biliyom ben öle olanların ne kadar money olduğunu :KK9: o kadar masraf yapamayız valla :KK14:

quiett:KK53::KK53: kız bnm 54 gelinn ya sennn:KK52::KK52: enaaa.kızz bak mobilyacıda buldum sana ayrıcanaktan burada mobilyacılar çarşısı var :KK53: kaç money dersen ayarlarız bişiler:KK37: buarada buraya atanma şansında çok yüksekk ,bölge mahkemesi kuruldu buraya adliyeye dli gibi alı m yaptılr.sn 54 bn 34 gelinn nolcek böle

Son düzenleme:
quiett:KK53::KK53: kız bnm 54 gelinn ya sennn:KK52::KK52: enaaa.kızz bak mobilyacıda buldum sana ayrıcanaktan burada mobilyacılar çarşısı var :KK53: kaç money dersen ayarlarız bişiler:KK37: buarada buraya atanma şansında çok yüksekk ,bölge mahkemesi kuruldu buraya adliyeye dli gibi alı m yaptılr.sn 54 bn 34 gelinn nolcek böle

kız ağzın bal yesin emi :KK19::KK19::KK19:
valla içim rahatladı şimdi nerey kuruldu tam yerini biliyonmu :KK52::KK52::KK52:
bende burda indiirm erde ne nerde uygun sana sölerim bacım :nazar:
eeee her iki memleketin hatrı kalmasn işte ben gidiyom sen geliyon :KK9::KK9:
errescim ordaki arçeliklerde fiyatlar nasıl ya liste fiyatının altındamı öleyse ordan alırız beyazeşyayı biz :KK52::KK52::KK52:

X