2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

banka istiyosan tabiki git canım...bende hep banka banka diyodum ama kuzenim bankada suan ve özel cok zor kpssye yönel dedi o yüzden bu yılı kpssye ayırdım...ama kendinde deiğin gibi kpssye diğer senelerdede girebilirsin hem sevgilinde cok sevinmiş,şartları falan iyice öğren belkede sıkıntı yapmana bile gerek kalmıcak 6 ayı doldurunca biçok bankada şube değişimi yapılabiliyo diye biliyorum çünkü.

nette araştrıdım rahatladım biraz :KK16:
beni gönderdikleri şube yeni açılıyo benim korkum kadrolu almaları :KK6:
ama gişeye direkt almıyolarmış 6 ay destek çalışılıoymuş ayda 11 gün çalışıp 550 tl alıyosun ssk ve özel sigorta da var ayrıca bide yemek ayrıca :KK52::KK52:

6 ay derlerse hemen kabul ederim zaten :KK76::KK76:
ama 1 yıllık sözleşmelerde değişmiyo diye biliyorum ben 6 ay derlerse hemen atlarım valla :KK52::KK52:

hemen aboneliğe ekliyorum bu topiği :KK1:
çok sık girmiyorum ama arada katılırım muhabbete.
gy-gk hariç ben bir de eğitim çalıştığım için çok sıkılıyorum bocalıyorum çoğu zaman kızlar özellikle de matematiğe fazla zaman ayıramadığım için üzülüyorum :KK50::KK50:

hemen aboneliğe ekliyorum bu topiği :KK1:
çok sık girmiyorum ama arada katılırım muhabbete.
gy-gk hariç ben bir de eğitim çalıştığım için çok sıkılıyorum bocalıyorum çoğu zaman kızlar özellikle de matematiğe fazla zaman ayıramadığım için üzülüyorum :KK50::KK50:

topic içeriği değişince konuyu taşıyo editörler dedik bari muhabbet edicez burası olsun :KK1:
aynı dert bendede vardı 1 haftada fenalık geldi alan çalıştım bende :KK53:
canım matta tek tavsyem konu çalış soruları tv izlerken bile çözebilrisin :KK34::KK34:

nette araştrıdım rahatladım biraz :KK16:
beni gönderdikleri şube yeni açılıyo benim korkum kadrolu almaları :KK6:
ama gişeye direkt almıyolarmış 6 ay destek çalışılıoymuş ayda 11 gün çalışıp 550 tl alıyosun ssk ve özel sigorta da var ayrıca bide yemek ayrıca :KK52::KK52:

6 ay derlerse hemen kabul ederim zaten :KK76::KK76:
ama 1 yıllık sözleşmelerde değişmiyo diye biliyorum ben 6 ay derlerse hemen atlarım valla :KK52::KK52:

ne güzel işte canımm umarım 6aylıktırda bütün istediklerin birarada olur ve 11 günde 550lira cok iyi... kpss çalışmanada vakit kalır hemde istediğin yerde çalışıyo olursun :KK42::KK42::KK42:

ne güzel işte canımm umarım 6aylıktırda bütün istediklerin birarada olur ve 11 günde 550lira cok iyi... kpss çalışmanada vakit kalır hemde istediğin yerde çalışıyo olursun :KK42::KK42::KK42:

kızlar sizde dua edin 6 aylık olsun :KK52::KK52::KK52:
imkanı iyi çok şükür ya evimede yakın :KK76:
bakalım olur inşallah tabi destek olarak :KK9::KK9:

topic içeriği değişince konuyu taşıyo editörler dedik bari muhabbet edicez burası olsun :KK1:
aynı dert bendede vardı 1 haftada fenalık geldi alan çalıştım bende :KK53:
canım matta tek tavsyem konu çalış soruları tv izlerken bile çözebilrisin :KK34::KK34:

canım benim matım kötü olduğu için konu çalışmasından sonra eşimle soru bakıyoruz,öyle daha iyi anlıyorum.ama dediğin gibi bunu genelde akşamları tv karşısında yapıyoruz.hem tvye bakıyoruz hem de beraber bir aktivite yapmış oluyoruz :KK1::KK1: benim mat çalışması ağırdan gidiyor bir anlamda:KK1:

Olmadı bu şimdi
Ya şimdi kpss topiğinden çıkınca valla bi değişik hissettim kendimi
Geyik topiğine filan girince ortam değiştirmiş gibi oldum :KK9:

Ben hiç girmemiştim buraya cnm
Kızlar gelsede arada burda bişiler konuşsak
Ben hatta hep böle bişi istiyordum
Sınavdan derslerden kalan zamanlarda burda sohbet etsek güzel olur diye düşündüm

geçmiş sayfalara bak yine kpss konuşuyos burda sadece soru çözmüyos hatta bazen srum var hadi topice diyoduk :KK55:
valla stres atıyos burda iyi tatlım :KK53:

Tamam devam ederiz yine inşallah cnm burdan
Ben birazdan çıkıcam akşama sorularımı yazıyim size
Akşam kaç gibi olcaksın burda

tamam canım saat 8 di bizim buluşma saatimiz yine 8de burda oluruz 15 20 erken geç geldiğimizde oluyo gece 2ye kadar çalışıyos bilgin olsun :KK34:

hiçte bile neden cimrilikmiş yapailiyorsam neden para vereyim ki ,ayrıca devir idare devri :KK37:
erres kullanıcısından alıntı :nazar::KK1::KK1:

bugün bir indirimli eşyalar almışım ki sorma tupper yaktı beni :KK53::KK53:
onlarıda yapabilsem ah ne güzel olucak :KK9::KK9:

X