2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...

canım sen şanslısın bana göre mat yapabilmek güzel benim hevesim kırıldı doğrusu tekrar baştan mat çalışacak umudum yok artık. sınavda heyecandan üslü sayılarda toplama nasıl yapılıyordu onu bile unuttum. temeli iyi olan unutmaz ama. benim yaşım senden de büyük. tam sınırdayım 34. neyse artık nasip değilmiş. hayırlısı olsun. ben temizliğime devam edeyim. ömrüm böyle devam edecek anlaşılan.
 
yazdığını görünce hemen sorayım dedim canım geçmişide okumadm.nasıl geçti sınavın ?
canım bana mı sordun bilmiyorum da ben yazdığıma göre öyle düşündüm. türkçenin hepsini yaptım. tabi kaç doğrum var bilmem tarih coğ vatandaşlık on boşum vardır gerisini yaptım. yanlışlarım var ama biliyorum. mattan birkaç tane yapabildim. otuz tane boşum var düşün artık. senin nasıl geçti?
 

hakkında hayırlısı canım bu işler hiç belli olmaz.ben lisanstım cannım bnm berbattı
 

Öyle deme, inşallah hakkında hayırlı kapılar açılsın.
 
herkese merhabalarrr
uzun bir tatilden sonra tekrar foruma gelebildim. önlisans kpss sınavına giren arkadaşlar geçiş olsun. iyi kötü bir sınav daha geride kaldı. şimdi nasıl geçerse geçsin güzel bir tatili bence herkes hak etmiş durumda. sınavı kötü geçen arkadaşlar ne kadar üzülmeyin desemde üzüleceksiniz biliyorum ama karamsarlığa kapılmayın anladığım kadarıyla çoğu kişi aynı şeyi söylüyor. sorular kolay geldi bana belki de sınav stresi olmadan soruları sınav psikolojisi ile çözmediğimden olsa gerek ama türkçe soruları falan çok kolay geldi matematikte keza aynı sekilde ama dediğim gibi sınav anı çok başka oluyor. bu arada merak edenler için ben sınavdan 81 almısım fena bi puan değil ben çok daha kötü bekliyodum gönül ister tabi 90 ı görmek ama o kadar boş bırakmama rağmen fena puan değil gibi ha tabi çalışmalarımın karşılığı mı tabi ki değil, sınavdan sonra söylediklerimin tamamen arkasındayım. her neyse... herkesin gönlüne göre atamalar olur umarım şimdi tatil zamanı:)
 
Kızlar uzun süredir yazmamıştım bu sayfaya. Sınavı kötü geçen arkadaşlara yazmak istedim. Bu hayatta en önemli şey sağlık, olmayınca olmuyor, malesef artık eskisinden daha zor devlete girmek. Ben de sınavdan çıktığımda dünya başıma yıkılmıştı. Tüm emeğim çöpe gitmişti, napıcağımı bilmez bir haldeydim. Sürekli kendimi suçladım, sınav gecesi uyusaydım matematik sorularında beynim durmazdı diye kafayı yedim. Dersanede bin kere deneme sınavında çözdüğüm soruyu sınavda anlamamıştım çünkü.

Umarım puanlarınız yüksek gelir, umarım bölümleriniz için yeterli puanı alırsınız. Benim olmadı malesef.
 
sorular ve cevaplar açıklanmış hadi herkes baksın bende bakıcam şimdi önce size haber vereyim dedim
sonra paylaşırız
 
matematikle coğrafya batırdı beni matematiğe verdiğim emeğin karşılığını alamadım Allahım merhamet etsin artık. bazı soruları da hatırlayamadım ama netlerin yetersiz olduğu besbelli. hakkımızda hayırlısı olsun. Allahım hayırlı kapılar açsın.
 
ben de seni merak ediyordum kaç aldı naptı? matematikten sen on boşum var diyordun benim yirmi. aylarca mat çalıştım. sonuç hüsran. yedi netim var düşün. böyle de sağlık gidiyor anlamsız hareketler yapıyorum çabuk sinirlenip üzülüyorum. bir ay sonra göreceğiz artık napalım.
 
Benim şuan için 76 doğrum var
mattan 20 işaretledim 9unu hatırlayabildim onlar doğru diğer 11ini hatırlayamadım
ne işaretledim ne yaptım bilmiyorum gerçekten
türkçeden 4 soru hatırlamadım ama muhtemelen 2 yanlış bunda çıkar
Genel kültürden de hatırlamadıklarım var 41 şimdilik hesapladığım
çok olsun 85 doğrum olur gerisi imkansız 76 nete geçen seneye göre 84 filan geliyor bu yıl 86 gelir diyolar
80 netin altına düşmemek tek duam
vallahi beynim durmuş durumda
saçma sapan şeylere ağlayıp gülüyorum
ikizlerden birini aldım yanıma onunla oyalanıyorum
dertleri tasaları unutturuyor bana
haftayada şehir dışında gidicem
mümkün olduğunca unutmam lazım şu sınavı
 

Canım 78 aldım ben. 9 bosum vardı mattan. 2 tane de yanlıs yapmısım. Turkceden cok yanlıs cıktı o batırdı beni. Kabus gibiydi benim sınavım. Sanırım bu kadar kötü geçmesinde sadece 3 saat uyumuş olmamım çok etkisi var. sorular bu kadar zor ve uğraştırıcaı olmasaydı uykusuzluk etkilemezdi ama türkçeden sonra beynim durdu benim. Olacagı varmıs napalım. Ben de 30 yasına gırıyorum kasım ayında bu arada
 

Canım kaç soru var sizin sınavda bılmıyorum ama 76 nete 86 puan çok iyi gerçekten. Bir de en az 76 net demıssın, o zaman sen 90 felan alırsın. Bence havalara uçmalısın, herkes sınav zor demiş.
 
Canım kaç soru var sizin sınavda bılmıyorum ama 76 nete 86 puan çok iyi gerçekten. Bir de en az 76 net demıssın, o zaman sen 90 felan alırsın. Bence havalara uçmalısın, herkes sınav zor demiş.

Canım soruları tam hatırlamıyorum net bişey diyemiyorum
Sınav bana da zordu gerçekten
Matematiği nasıl yaptım nasıl ettim o panikle bilmiyorum
O grafiklere çok zaman harcadım ama cevaplara ne yaptığımı hatırlamıyorum unuttum
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Bizde de aynı 120 soru 60 gy 60 gk soru dağılımlarıda aynı
 

bence sen 90 puandan aşağıya almayacaksın puanlar açıklanınca hatırlatırım bu söylediğimi
hiç dert etme kendine bak görüşeksin istediğin puanı alıp atanacaksında
benimde hesaplarıma göre 75 puan civarı 1-2 soruyu bende hatırlayamadım dediğin gibi olursa bu yıl 2 puan falan
artarsa tabi daha iyi olur
 
Canım kaç soru var sizin sınavda bılmıyorum ama 76 nete 86 puan çok iyi gerçekten. Bir de en az 76 net demıssın, o zaman sen 90 felan alırsın. Bence havalara uçmalısın, herkes sınav zor demiş.

+1 bu çok doğru bir yorum
 
canım matematiğin iyi gelmiş ben normalde öyle çözüyorum sınavda tıkandım. bizim türkçe sizinkine göre kolaydı galiba. benim fule yakın işte herkesin farklı farklı. o gece ben de uyandım sabaha kadar uyuyamadım sabaha karşı iyiki uyumuşum biraz faydası oldu. benim heyecanım kaygım çok fazlaydı. aslında senin puanın iyiymiş çünkü lisans mezunusun sen. ben senden de büyüğüm canım beş yaşcık. :) kimi yaş sınırı var diyor kimi yok diyor bilmiyorum artık. ben de iki gündür kötüyüm temizlik yapıyordum onu da yapamıyorum artık. surat asıp oturuyorum. dalga dalga sıcak basıyor terliyorum. ne yapacağımı bilemez haldeyim. dün bir ara tarih kitabını aldım iki sayfa falan okudum. bugün belgesel açtım tarih. pek kendimi veremedim. şu açıköğretimin dersleri belli olsa oturup ona çalışacağım. inşallah bir şans oluverir de atanırsın sen de. birincide olmasa da ikinci olur inşallah.
 
seksen altı garanti ise gül eğlen canım neden kendini hırpalıyorsun ben göbek atardım öyle olsaydı. şu kredili sistemde önce ders seçilecek sonra para yatacakmış dersleri bir araştırayım ben.
 
sınavı iyi geçse de geçmese de herkes sınavdan sonra daha bir stresli oluyor bence, ben de sınav bittiğinde şu kadar yanlışım var ya daha kötü gelirse ya kaydırma yaptıysam ya şöyle olursa ya böyle olursa diye ister istemez strese giriyor, bir de sınav bitince insanın amacı da bitmiş gibi oluyor bir sene boyunca kpss amacımızdı o bitince insan boşluğa düşebiliyor, boş boş durunca aklını kpss sonuçlarına takıyorsun çok normal, eğer mümkünse bulunduğunuz şehirden kısa süreli de olsa uzaklaşın o zaman iyi geliyor gerçekten ben o şekilde atlatmıştım, mümkün değilse de haftasonu ailenizle bir şeyler planlayın, hayat gerçekten çok güzel canınızı sıkmayın hiç, sizi rahatlatacak ortamlara gidebilirsiniz mesela yeşil alanı bol bir yerde piknik yapabilirsiniz :)))

Sınav sonucu gelene kadar da unutun artık sınavı hiç ama hiç düşünmeyin derim çünkü beklediğinizin üstünde ya da altında gelebilir sonuç.
 

Dediğim gibi canım 76 nete 86 gelmişse çok iyi gelir sana puan. Benim karderşimin sevgilisi 2 yıllık emlak yönetimi mezunu, 2010da 77 puan aldı, çocukta türkçe, matematik sıfıra yakındı. O çocuk o puanı aldıysa siz çok çok iyi alırsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…