fattum Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2011 347 0 9 Aralık 2012 Konu Sahibi Dionisa #6.401 denemem tebrik ederim emeklerının karıslıgını cok guzel aldın 2014de ınsallah bız alırız
Dionisa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 8.146 14 35 10 Aralık 2012 Konu Sahibi Dionisa #6.402 sarfansari .!.: Hatırladım daha öncede okumuştum, çok üzüldüm. Yeniden hazırlanacak mısın? Aramıza beklerim. http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...014-kpss-calisma-gunlugum-8.html#post27617044 Genişletmek için tıkla... Şuan son sınıfım işletmede haziranda bitsin okul tekrar başlıcam çalışmalara İkisini bir arada yürütemiyorum çok zor oluyor
sarfansari .!.: Hatırladım daha öncede okumuştum, çok üzüldüm. Yeniden hazırlanacak mısın? Aramıza beklerim. http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...014-kpss-calisma-gunlugum-8.html#post27617044 Genişletmek için tıkla... Şuan son sınıfım işletmede haziranda bitsin okul tekrar başlıcam çalışmalara İkisini bir arada yürütemiyorum çok zor oluyor
C cigabitli Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2013 318 269 14 Mayıs 2013 Konu Sahibi Dionisa #6.403 Dionisa .!.: Şuan son sınıfım işletmede haziranda bitsin okul tekrar başlıcam çalışmalara İkisini bir arada yürütemiyorum çok zor oluyor Genişletmek için tıkla... ben bu topici okudum yarıladım:) lütfen bu senede hazırlan ve böyle bir topik aç şimdiden gaza geldim :)
Dionisa .!.: Şuan son sınıfım işletmede haziranda bitsin okul tekrar başlıcam çalışmalara İkisini bir arada yürütemiyorum çok zor oluyor Genişletmek için tıkla... ben bu topici okudum yarıladım:) lütfen bu senede hazırlan ve böyle bir topik aç şimdiden gaza geldim :)
AsiNaz Huzurum; İ&E Kayıtlı Üye 30 Haziran 2008 3.715 304 36 9 Eylül 2013 Konu Sahibi Dionisa #6.404 sevgi meleği, gördüğüm kadarıyla üyeliğini kapatmışsın. Eğer başka bir rumuzla devam ediyorsan ve bu mesajımı okursan bana özelden ulaşmanı rica ediyorum.
sevgi meleği, gördüğüm kadarıyla üyeliğini kapatmışsın. Eğer başka bir rumuzla devam ediyorsan ve bu mesajımı okursan bana özelden ulaşmanı rica ediyorum.