M moonna , Bunu bir zamanlar istemiştim. O zaman süreci içerisinde kendimi çok yalnız hissetmiştim. Kısa bir zamandan sonra hemen 1 aylık süre sonunda sınav olmam gerekliliği vardı. Bu durum o an ki içinde bulunduğum durumda yeterli değildi. Çünkü o zamanlar hiç kendime vakit ayıramıyordum, şimdi ise özel alana ve kendim öğrenebilecek kıvama ve kafaya ulaştığımı sanıyorum. Yaşanılanlar ve okuduklarım beni bu kıvama getirdi. Bir de herkes çıkmış soruları çalışıp bir kıvama gelmeye çalışıyorlardı. Benim amacım liseyi bitirmek değil, üniversite okumak değil, amacım sıfırdan eğer ortaokul derslerinden başlarsam hızlandırılmış bir şekilde temel eğitimimi güncellemek, eğer lise derslerinden başlarsam diğer konuları çok daha iyi algılamak, psikolojik, sosyolojik konuları daha rahat kavrayabiliyor olmak.
Böyle işte bilmiyorum.
Ne yapacağım nasıl yapacağım ?
Evden öğrenmek konusuna takık durumdayım :)
Dediğim gibi bir sınav stresi, zaman sorunu çekmek istemiyorum. Özgür olmalıyım, yavaş öğrenmeliyim, ama program konusunu hala çözemedim. Bu süreci atlatsam gerisi de gelir inşallah diye düşünüyorum.