geçmiş olsun herkese,
sevgi meleği anlattığına göre bizim sınv gibiymiş sizin sınav da,
türkçe nasıldı zor muydu?
geçmiş olsun cnm umarım atanırsın güzel biryere:)Türkçe çok kolaydı ilköğretim soruları gibi öyle sayfalarda paragraf filan bekliyordum ama yoktu
o kadar dil bilgisi çalıştım bide üstüne :)
geçmiş olsun cnm umarım atanırsın güzel biryere:)
balım öle deme alllahtan hayırlısını iste inş mutlu olacağın huzurlu olacağın biryere atanırsın öle dua et cnm istemediği biryerde çalışmak kadar kötü bişi yok insan sürüne sürüne gidiyor işe öle olmaktansa hiç atanmamak daha ii bence hayırlısını iste balımamin inşallah doğuya bile gitmeye razıyım
demek ki sağ gösterip sol vurdular sizin sınavda :)) Herkes Türkçeyi zor bekliyordu çünkü :))Türkçe çok kolaydı ilköğretim soruları gibi öyle sayfalarda paragraf filan bekliyordum ama yoktu
o kadar dil bilgisi çalıştım bide üstüne :)
çok kötü bir sınav geçirdim sizlerin nasıl geçti bir yıl boyunca dıdın et sonucu elde var sıfır yetişmedi bir tane dahi matetik çözemedim son yarım saat panık oldum elım ayaygım tıtremeye basladı heryeyı feda ettım yerı geldı oglumla ılgılenmedım ama sonuc felaket malesef 2014 hazırlık gozuktu bende sanırım cografya nasıldı oyle tamamen ben sordum yorumla kendın demıs kahretsın boyle sıstemı lısan bıle daha kolaken bızde celıskı ıcınde bırakmıs guncel bır tane gelmedı
çok kötü bir sınav geçirdim sizlerin nasıl geçti bir yıl boyunca dıdın et sonucu elde var sıfır yetişmedi bir tane dahi matetik çözemedim son yarım saat panık oldum elım ayaygım tıtremeye basladı heryeyı feda ettım yerı geldı oglumla ılgılenmedım ama sonuc felaket malesef 2014 hazırlık gozuktu bende sanırım cografya nasıldı oyle tamamen ben sordum yorumla kendın demıs kahretsın boyle sıstemı lısan bıle daha kolaken bızde celıskı ıcınde bırakmıs guncel bır tane gelmedı
İnşallah denemem kafam allak bullak netteki soru cevaplara bakarsak yerlerde olma ihtimalim yüksek
Geçmiş olsun kızlar..
Nasıldı sınav
Sevgi meleği yazdıklarından anlayamadım türkçe zormuydu kolaymıydı:44:
Tarihte 2 3 sorum yanlış işte diğerleriyle beraber bi 10 vardır
Türkçem iyiydi
Mat çok oyalayıcıydı sen sizin grafiği çözemeyip sonra dönüp çözmüşsün ya bu soruyu es geçerdin muhtemelen
nerden baksan 5 7 dk alırdı bi soru içinde iki grafik falan ilginçti
sınav psikolojisi ile anlaşılacak bişi değildi en azından benim için :/
Tüm işaretlediklerimden 20 yanlış çıksa yine razıyım 90 net idare eder beni:26:
evet sınav psikolojisi çok önemli sınava girmeyen birinin soruyu çözmesiyle sınava girenin o anda o soruyu çözmesi kesinlikle bir değil. Sınavda süre kısıtlı kafa yorgun oluyor bir sürü soruya bakmaktan. Bazen basit bir soru bile görülemeyebiliyor sınav anında. Bir soruda iki grafik varsa eğer o soruyu ben anladım sanırım ihtiyacın bi denemesinde çıkmıştı bir soruda iki grafik var ve baya karışık üstelik 3 tane soru şıkkı vardı tam 10-15 dkmı almıştı onu çözmek ve herkes küfretmişti o soruya :)) Sanırım o tarz bir şey sordular ve herkes böyle soru sorulmaz kpss de abartmışlar iyice diye kızıyorlardı o denemedeki soruya bizim lisansta öyle çıkmadı demek ki size denk geldi o soru.
Daha yüksek de gelebilir netler sevgi meleği ben mesela 90-95 net arası bekliyordum 98,75 net gelmişti. Ama hiç emin değildim Türkçe sorularında iki şık arasında kaldıklarımdan hangisini işaretlediğimi falan pek hatırlamıyordum kaba taslak çıkarmıştım o netleri. Sizin de öyle gelebilir. Herkes zorlanmış sınavda bu iyi bir şey sıralamalar iyi gelir yaniŞimdiden moral bozmayın bende çok üzülmüştüm sınav sonrası puanım kesin kötü gelir ya daha fazla yanlışım çıkarsa ya atanamazsam diye boşu boşuna kendimi yedim aylarca. Sınav sonucunu görene kadar moralinizi bozmayın benim gibi boş yere.
Tarihte 2 3 sorum yanlış işte diğerleriyle beraber bi 10 vardır
Türkçem iyiydi
Mat çok oyalayıcıydı sen sizin grafiği çözemeyip sonra dönüp çözmüşsün ya bu soruyu es geçerdin muhtemelen
nerden baksan 5 7 dk alırdı bi soru içinde iki grafik falan ilginçti
sınav psikolojisi ile anlaşılacak bişi değildi en azından benim için :/
Tüm işaretlediklerimden 20 yanlış çıksa yine razıyım 90 net idare eder beni:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?