- 14 Mayıs 2009
- 4.482
- 1.094
canım matematiğin iyi gelmiş ben normalde öyle çözüyorum sınavda tıkandım. bizim türkçe sizinkine göre kolaydı galiba. benim fule yakın işte herkesin farklı farklı. o gece ben de uyandım sabaha kadar uyuyamadım sabaha karşı iyiki uyumuşum biraz faydası oldu. benim heyecanım kaygım çok fazlaydı. aslında senin puanın iyiymiş çünkü lisans mezunusun sen. ben senden de büyüğüm canım beş yaşcık. :) kimi yaş sınırı var diyor kimi yok diyor bilmiyorum artık. ben de iki gündür kötüyüm temizlik yapıyordum onu da yapamıyorum artık. surat asıp oturuyorum. dalga dalga sıcak basıyor terliyorum. ne yapacağımı bilemez haldeyim. dün bir ara tarih kitabını aldım iki sayfa falan okudum. bugün belgesel açtım tarih. pek kendimi veremedim. şu açıköğretimin dersleri belli olsa oturup ona çalışacağım. inşallah bir şans oluverir de atanırsın sen de. birincide olmasa da ikinci olur inşallah.
Canım malesef puanım iyi degil. Denememle aynı bölüm mezunuyuz, benim son atamada bile atanmak için en az 85 almam lazımdı. Zamanında kpss ile memur olunabilecek bölümleri okusaymışız keşke. Az önce de yazmıştım gerçi, kardeşimin sevgilisi 2 yıllık emlak yönetimi mezunu, çocugun aklında kpss felan yoktu, öyle yarıum yamalak çalıştı sınava, netini bilmiyorum ama türkçesi berbattı mat hiç yoktu nerdeyse, 77 ile atandı. Onların bölümü düşük puanlarla alıyomuş. Yaş sınırı yok canım. B grubu memurluklarda yok. O konuda için rahat olsun. 40 yaşında unıversıte okuyanlar var, bence asla umudunu kaybetme, kaç alman gerekıyor bılmıyorum ama bekledıgınden yüksek alacaksın