valla benim bugün misafirm vardı dün de hastadeydik çok yol alamadım ama çalıştım tabi bırakmak yok. :) sabah iki test çözdüm türkçeden kırk soru. mat baktım çarpanlara ayırma bir video izledim. daha dört tane video var. :)Bugün kimsecikler yok. Nasıl gidiyor çalışmalar kızlar? BEn geçen çalışamadım diye dün baya bi çalıştım. Bugün yine deneme yaptım. Netler de pek artış yok azıcık moralim bozuldu. Şimdi yine başlayacağım çalışmaya. Çalışmaya başlamadan bi bakim siteye dedim kimsecikler yok. Herkes harıl harıl çalışıyor sanırım ne güzel
valla benim bugün misafirm vardı dün de hastadeydik çok yol alamadım ama çalıştım tabi bırakmak yok. :) sabah iki test çözdüm türkçeden kırk soru. mat baktım çarpanlara ayırma bir video izledim. daha dört tane video var. :)
kzıalr sayfamız durgunluga alısık degıl yapmayın boyle gelın bakalım neler yaptık anlatın bende tarıh tekrarı yaptım bır konu 40 tane soru soru cozmeye devame deyım 150daha cozsem super olur
Ben sabit bir sayısı olduğunu sanmıyorum en az 3-4 tane gelir ama.kızlar geometrıden kac soru gelıyor
tatlı ben bir mat konusuna başlayınca bir hafta sürüyor napayım çok soru çözdüm diye yazamıyorum. türkçede de paragraf testlerindeyim onları da anlamam cevaplamam uzun sürüyor. haftaya coğrafyaya başlarım o daha hızlı ilerliyor.kzıalr sayfamız durgunluga alısık degıl yapmayın boyle gelın bakalım neler yaptık anlatın bende tarıh tekrarı yaptım bır konu 40 tane soru soru cozmeye devame deyım 150daha cozsem super olur
yine buraya girmenin faydası oluyor azda olsa düzenli çalışıyoruz önemli olan bu.Ben bazen az çalışınca buraya yazmıyorum suçluluk hissediyorum az çalıştım diyemiyorum
sadece çok çalışınca yazıyorumSizde de oluyor mu öyle, Ben bi deneme çözdüm bugün, osmanlıya baktım biraz ama daha tam oturmadı konu okumaya devam edeceğim yarında test çözerim :)
Denemem inan çalışmaya başladığım bende ilk hafta senin gibiydim. İlk önce tüm dersleri yürütebilirim belki diye hepsine baktım olmadı, sonra tek konuya bir sürü kaynaktan harmanlama yapıyım dedim yine olmadı. En sonunda tek dersi denedim. Daha hızlı ve verimli olduğunu anladım. Bir ayda tarihi bitirdim diyebilirim. Bence önemli olan konuları en fazla verim alınan yöntemle, daha çabuk bitirebilmek önemli. Bugün çok daha iyi anladımki sürekli konu çalışmak hiç de yararlı birşey değilmiş. 3 tane bilmediğim soru tarzı yakaladım. Burada da yazabilirim hatta sizde farkedersiniz. Konulardan yakayı sıyırıp teste yönelmek daha iyi oluyor. Bugün tarih soru bankam bitti. Diğer soru bankama başlayacağım. Toplamda tarihten 3 yaprak test kitabı ve 1 soru bankası bitmiş oldu. Coğrafyadan da 3 yaprak test kitabı. Vatandaşlıktan da 3 ünün yarısı kaldı işte.
Bakalım umarım bu emeklerimizin karşılığını alabiliriz. Vatandaşlık biter bitmez de matematiğe başlayacağım. Aöf derslerimde olduğu için 3 ders bir arada yapamıyorum.
Benim tek avantajım şimdiye kadar türkçe ile matematiği halletmiş olmam çünkü üniversitede insan unutuyor öss konularını bir de uzun süre test çözmeyince pratiğini kaybediyor insan, onu yakalamış oldum. Tabi türkçe ve matematikten ikişer kitap bitirdim ama daha bi sürü kitap var bitecek onlara da bakmam lazım ama onlara da belli günler belirledim tekrar günü gibi iki haftaya bir,iki tane test çözüyorum onlardan da . GErçekten tek ders verimli oluyor sevgi meleği, çünkü kafanda sadece o oluyor daha iyi oluyor, az konu çalıştım şimdiye kadar ama sonuçta boşa geçmedi günlerim çalıştım bi faydası olur o çalışmalarımın da diye düşünüyorum. Dediğin gibi konuları bir an önce bitirmek lazım bakalım yetişirse mart sonuna tüm konuları hızlı bir şekilde bitirip sürekli tekrarla test çözmeyi planlıyorum bende. Mesela matematikte iyiyim ama bi sürü yeni soru tipi çıkıyor karşıma benimde, özellikle beyaz kalemde çok değişik soru tiplerine rastladım bende. Her soru tipini görmek gerçekten çok çok önemli.
Kızlar nerdesiniz ya
Neler çalışıyorsunuz
Kızlar benim kafama takılan şeyler var özel hayatla ilgili
Şimdi kpss ye gönül verdim ben
Fakat bundan önceki hayalim sadece ev hanımı olmaktı
Yani evlendikten sonra
Hep evle ilgiliydi benim hayallerim
Şimdi memur olmakla bu biraz ters düşüyo
Memurluk ve ev hanımlığı birlikte yürür mü :26:
Aslında kararım Allahın izniyle belli fakat bide bunu birinin dillendirmesi gerekiyo sanırım kabullenmek için
canım ayda bir bayan alırız yardım eder bize evi süpür sil camlar böyle daha rahat olur hem iş vermiş oluruz o insana da işveren oluruz. eşin olacak kişiyle de anlaşman lazım günlük işlerde yardım etmeli. yoksa zor olur.Kızlar nerdesiniz ya
Neler çalışıyorsunuz
Yani evlendikten sonra
Aslında kararım Allahın izniyle belli fakat bide bunu birinin dillendirmesi gerekiyo sanırım kabullenmek için
Kızlar nerdesiniz ya
Neler çalışıyorsunuz
Yani evlendikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?