2012 Kpss ders çalışma günlüğüm:) bana katılabilirsiniz...


hepsinden detaylı bilgi verdin tşk ederim
 
tamam canım yatırayım haftaya sonmuş yüzde bir faiz işliyormuş yatırmayınca. güncellersen iki yıl daha faydalanacaksın tabi memur olunca inşallah kendi sigortamız olacak. hiç yaşamadım bu huzuru. hangi işe girdiysem yapmadılar. inşallah güzel Allahım nasip eder. hayırlısıyla emekli olup gezmek istiyorum. ben de dünden geceden beri matematik çalışıyorum köklü sayılar. üç kaynaktan bakıyorum. akşam yediden beri de zaten çocuğun derslerini yaptırıyorum. hala bitmedi. türkçeden bir paragraf test çözüp yatarım. Allahım zihin açıklığı versin. iyi geceler.
 
Selam kızlarr
Tarihe başladım sil baştan..
Videosunu izledim.. Önemli kısımları not aldım ki geri dönüp bakabileyim diye..
Test çözmeyi düşünüyordum ancak sevgilim msn görüşmesi istedi.. Testte artık yarına kaldı
 
ben de türkçeden 200 soru çözdüm bugün...
tarihe devam kurtuluş savaşındayım...az kaldı tarih bitti mi coğrafy sonrada vatandaşlık

inş..elimdeki soru bankalarını bitirip girmek istiyorum inş..
 

Valla sen yine onu da yapmışsın ben bugün hiçbir şey yapmadım. Kalemi elime bile almadım :)
Yarın baya sıkı çalışmalıyım yani.
 
Iyi geceler arkadaslar.
Ugramadim bende buralara hic:))
Iyi gidiyor sanirim calismalar. Masallah diyeyim.
 

Bız de ıkı deneme olduk ılk denememden 65 almısım, 73 nete 65 gelmıs, konuları daha yarılamadıysan net az degıl, ama konular bıttı tekrarlardayım dıyosan az:)
 
Kızlar kitapseçten kitap sipariş etmyi düşünüyorum
Ama kafama takılan bi sorun var
Çoğu kitap önlisans olarak veya lisans olarak ayrılmış ya hani
Üzerinde önlisans yazmayanlardan alsam yani lisans için olanlardan alsam ne fark eder beni zorlarmı
Ben önlisans olarak giricem
 


Kızlar ben bunu almayı düşünüyorum sevgi meleği yardım edermisin
Hesapladım kitapların tanesi 5 liraya geliyor çok uygun olucak eğer böyle alırsam
Ama üzerlerinde önlisans yazmıyo napıcam :26:
Bu setlerin içinde 5 tane kitap var toplam 20 kitap
 
Son düzenleme:
Kızlar ben bugün hiç çalışamadım, annemin arkadaşları geldi anneme yardım ettim mutfakta arkadaşları da daha kalkmadı 5 gibi anca kalkarlar annem yetişemiyo herkese beni çağırıyor zırt bırt hiç çalışamadım Artık akşam çalışırım Şeyi farkettim insan tüm gün çalışmayınca oturamıyor hemen masaya konsantre olamıyor derse yaa, yani bende öyle oluyor sizde de öyle oluyor mu? İçimdeki suçluluk hissi tavan yaptı
 
pegem hariç ihtiyaç da hariç olmak üzere diğer iki kitap bende var ama lisans. Ya bir de gördüğüm kadarıyla önlisans ile lisans arasında çok fark yok gibi geldi. Fark var mı ki?
 
pegem hariç ihtiyaç da hariç olmak üzere diğer iki kitap bende var ama lisans. Ya bir de gördüğüm kadarıyla önlisans ile lisans arasında çok fark yok gibi geldi. Fark var mı ki?

İşte bende onu merak ediyorum eğer varsa boşuna almiyim ben
Tüh çok da heveslenmiştim
 
İşte bende onu merak ediyorum eğer varsa boşuna almiyim ben
Tüh çok da heveslenmiştim

2012 KPSS PENDK de htiya Yaynlari ile Penbilde, 2012 KPSS Lise-nlisans-Lisans Kurs kaytlar devam ediyor. Pendik AF Kurslar, ngilizce, Bilgisayar Kurslar, Muhasebe, AutoCAD, SolidWorks, Web Tasarm, Grafik Tasarm bu sayfada önlisan konuları var hepsi tamamen lisans ile aynı canım. İçeriğin farklı olduğunu hiç sanmıyorum ben. Niye kitapları önlisans lisans diye ayırıyorlar o konuda da hiç bir fikrim yok ama bence farketmez tüm konu içerği tamamen aynı canım
 
Gk ve gy konuları aynı ama zorluk dereceleri farklı. Önlisans- lisans farketmez ama siz bilirsiniz. Kendi seviyeniz olan kitaplardan çalışmak daha mantıklı.
 

Bunları almanda zarar yok canım. Zaten 3 ü önlisans ihtiyacı bilmiyorum ama sorun olmaz. Al bence güzel seçim. Ne kadar fiyatı?
 
Bunları almanda zarar yok canım. Zaten 3 ü önlisans ihtiyacı bilmiyorum ama sorun olmaz. Al bence güzel seçim. Ne kadar fiyatı?

Canım bunlar 99.90 fiyatı çok uygun
Üzerlerinde önlisans yazmadığı için lisanstır diye düşünmüştüm.
Almayı çok istiyorum bu seti hem yayınları güzel
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…