Yetim aylığı almayan kız çocuklarından, babası veya annesi 01/10/2008 tarihinden önce sigortalı olmuş ve kendisi de 01/10/2008 tarihinden önce doğmuş, dolayısıyla anne veya babasının bakmakla yükümlü olduğu kişi kapsamında sağlık yardımlarından yararlanma hakkı elde etmiş olan kız çocukları, yaşları kaç olursa olsun 01/10/2008 tarihinden sonra da herhangi bir işte çalışmadıkları, evlenmedikleri sürece anne veya babaları genel sağlık sigortalısı ise bunlar üzerinden genel sağlık sigortalısı olarak sağlık yardımı almaya devam edeceklerdir.
Genel Salk Sigortas le lgili Yeni Dzenlemeler - Ayrntl Aklamalar
tamam canım yatırayım haftaya sonmuş yüzde bir faiz işliyormuş yatırmayınca. güncellersen iki yıl daha faydalanacaksın tabi memur olunca inşallah kendi sigortamız olacak. hiç yaşamadım bu huzuru. hangi işe girdiysem yapmadılar. inşallah güzel Allahım nasip eder. hayırlısıyla emekli olup gezmek istiyorum. ben de dünden geceden beri matematik çalışıyorum köklü sayılar. üç kaynaktan bakıyorum. akşam yediden beri de zaten çocuğun derslerini yaptırıyorum. hala bitmedi. türkçeden bir paragraf test çözüp yatarım. Allahım zihin açıklığı versin. iyi geceler.Hayır canım ilgili bankaya yatır, öğrenci kimliğini almadıysan gidebilirsin büroya.
Ben büroya gideceğim. Kartaldakine. Orda banka var zaten yatırırım. Benim gitmemin sebebi babamın sgk sından düşmüşüm.
Yeni kanun çıkmış artık kızlara da 18 yasından sonra bakamıyormus babası. Tabi okursa bakıyor, okumazsa bakmıyor.
Bende hem kimliğimi alıcam hemde öğrenci belgesi alıcam kaynarca ssk ya gidicem. Güncelleyin diye kağıt göndermişler bana. Aman aman bir ay içinde yapmazsam babam ömrü billah bakamıcak bana 2 yıl 2 yıldır. Her ay para ödeyemem.
Selam kızlarr
Tarihe başladım sil baştan..
Videosunu izledim.. Önemli kısımları not aldım ki geri dönüp bakabileyim diye..
Test çözmeyi düşünüyordum ancak sevgilim msn görüşmesi istedi.. Testte artık yarına kaldı
ama sevmek ıcın elımden gelenı yapıcam vazgecmek yokkk :))
iyi çalışmalar kızlar deneme sınavından 61 almışım. az gibi ama ben sevindim öncekine göre yükselmiş çünkü. mat ve coğrafyadan net sayımda yükselmiş. hamd olsun.
bugün biraz oran orantı biraz türkçeden noktalama işaretlerine baktım konu olarak.
pegem hariç ihtiyaç da hariç olmak üzere diğer iki kitap bende var ama lisans. Ya bir de gördüğüm kadarıyla önlisans ile lisans arasında çok fark yok gibi geldi. Fark var mı ki?Eki Görüntüle 351873
Kızlar ben bunu almayı düşünüyorum sevgi meleği yardım edermisin
Hesapladım kitapların tanesi 5 liraya geliyor çok uygun olucak eğer böyle alırsam
Ama üzerlerinde önlisans yazmıyo napıcam :26:
pegem hariç ihtiyaç da hariç olmak üzere diğer iki kitap bende var ama lisans. Ya bir de gördüğüm kadarıyla önlisans ile lisans arasında çok fark yok gibi geldi. Fark var mı ki?
İşte bende onu merak ediyorum eğer varsa boşuna almiyim ben
Tüh çok da heveslenmiştim
Eki Görüntüle 351873
Kızlar ben bunu almayı düşünüyorum sevgi meleği yardım edermisin
Hesapladım kitapların tanesi 5 liraya geliyor çok uygun olucak eğer böyle alırsam
Ama üzerlerinde önlisans yazmıyo napıcam :26:
Bu setlerin içinde 5 tane kitap var toplam 20 kitap
Bunları almanda zarar yok canım. Zaten 3 ü önlisans ihtiyacı bilmiyorum ama sorun olmaz. Al bence güzel seçim. Ne kadar fiyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?