2012 KPSS PENDK de htiya Yaynlari ile Penbilde, 2012 KPSS Lise-nlisans-Lisans Kurs kaytlar devam ediyor. Pendik AF Kurslar, ngilizce, Bilgisayar Kurslar, Muhasebe, AutoCAD, SolidWorks, Web Tasarm, Grafik Tasarm bu sayfada önlisan konuları var hepsi tamamen lisans ile aynı canım. İçeriğin farklı olduğunu hiç sanmıyorum ben. Niye kitapları önlisans lisans diye ayırıyorlar o konuda da hiç bir fikrim yok ama bence farketmez tüm konu içerği tamamen aynı canım
Canım bunlar 99.90 fiyatı çok uygun
Üzerlerinde önlisans yazmadığı için lisanstır diye düşünmüştüm.
Almayı çok istiyorum bu seti hem yayınları güzel
Tatlım niye tereddüt ediyorsun. Bence gayet güzel set ben baktım. Ara sor ona göre karar ver. Ben arayıp sormuştum tek tek
tatlım türkçe ve coğrafyanın bitmesine üç haftam kaldı. mat yarı sayılır daha problemlere başlamadım. geometriyede başlamadım. tarih ve vatandaşlığa hiç başlamadım. coğrafya ve türkçe bitince başlayacağım. yani daha yarı bile değil. ben 95 mezunuyum liseden düşün yirmi yıl önce lise birdeymişim :) uzun yıllar girdi araya hiç kpss girmedim dersin kapağını açmadım. bir şansımı denemek istedim. nasipse olur. benim konular tarih, vatandaşlık, mat anca yazın biter zaten. son iki ay kalada soru çözerim. eylülde sınav. Allahım hayırlı kapılar açsın.Bız de ıkı deneme olduk ılk denememden 65 almısım, 73 nete 65 gelmıs, konuları daha yarılamadıysan net az degıl, ama konular bıttı tekrarlardayım dıyosan az:)
canım ben de geçen gün gittim çocuğun arkadaşları anneler bir ev dolusu inan eve geldim on kere okudum paragrafı anlamadım iki günde kendime gelemedim herkesin konuşmaları yüzleri içim karman çorman oldu. ama çocuk içinde arada gitmek gerekiyor napalım artık.Kızlar ben bugün hiç çalışamadım, annemin arkadaşları geldi anneme yardım ettim mutfakta arkadaşları da daha kalkmadı 5 gibi anca kalkarlar annem yetişemiyo herkese beni çağırıyor zırt bırt hiç çalışamadımArtık akşam çalışırım Şeyi farkettim insan tüm gün çalışmayınca oturamıyor hemen masaya konsantre olamıyor derse yaa, yani bende öyle oluyor sizde de öyle oluyor mu? İçimdeki suçluluk hissi tavan yaptı
canım bilmiyorum bu kitabı yediikli matematik bana uymadı çünkü çözümlerine bakıyorum işlem atlıyorlar anlamıyorum bazı yerde. maksimum diye bir yayın evi var onun setini almışım on tl hem de. ondan daha iyi anladım ama konu anlatımlı çok soru yok içinde.Eki Görüntüle 351987
Aranızda bu kitabı kullananız var mı? Almak istiyorum, çok hoşuma gitti.
2012 Yediiklim Keyifli Matematik konu kitabı
Birkaç da yaprak test istiyorum daha da kitap mitap almam heralde.
tatlım türkçe ve coğrafyanın bitmesine üç haftam kaldı. mat yarı sayılır daha problemlere başlamadım. geometriyede başlamadım. tarih ve vatandaşlığa hiç başlamadım. coğrafya ve türkçe bitince başlayacağım. yani daha yarı bile değil. ben 95 mezunuyum liseden düşün yirmi yıl önce lise birdeymişim :) uzun yıllar girdi araya hiç kpss girmedim dersin kapağını açmadım. bir şansımı denemek istedim. nasipse olur. benim konular tarih, vatandaşlık, mat anca yazın biter zaten. son iki ay kalada soru çözerim. eylülde sınav. Allahım hayırlı kapılar açsın.
Önlısans sınavında soru sayısı 120den fazla sanırım, tam bılmıyorum ama 95 mezunu oldugunuza göre bu netlerınız ıyı, daha epey bı vaktınız var, umarım basarılı olursunuz
2012 KPSS PENDK de htiya Yaynlari ile Penbilde, 2012 KPSS Lise-nlisans-Lisans Kurs kaytlar devam ediyor. Pendik AF Kurslar, ngilizce, Bilgisayar Kurslar, Muhasebe, AutoCAD, SolidWorks, Web Tasarm, Grafik Tasarm bu sayfada önlisan konuları var hepsi tamamen lisans ile aynı canım. İçeriğin farklı olduğunu hiç sanmıyorum ben. Niye kitapları önlisans lisans diye ayırıyorlar o konuda da hiç bir fikrim yok ama bence farketmez tüm konu içerği tamamen aynı canım
Canım bunlar 99.90 fiyatı çok uygun
Üzerlerinde önlisans yazmadığı için lisanstır diye düşünmüştüm.
Almayı çok istiyorum bu seti hem yayınları güzel
ALABİLRSİN bencede hiçbir fark YOK aslında önlisans-lisanS olarak ayrılmasının nedeni ticari amaçlı olduğunu DÜŞÜNÜYORUM
konular aynıtüm dersler belli değişmez sonuçta belki sorularda zorluk olarak FARK EDEBİLİR oda senin için daha iyi zora alışırsın diğerlerini daha rahat yaparsın
cnm son sınıf olduğun için mezun sayılırsın, eğer bu sene diplomamı alabilecem diyorsan bence girmende sakınca yok mesela ben aöf 4. sınıftaydım o arada 2 yıllık bi okul daha okuyordumn aöfü pek sallamıyordum kpssye gireyim dedim danıştım dediler ki aöf 4.sınıfsın eğer kesin dersleri veririm dersen kpssye başvurma, ki ben eylüldekini istiyordum, eğer girceksen temmuzdakine gir falan demişlerdi ama bnm aöf kaldı geçerim diye sınava da girmedim kaldı, şimdi de kayıt yaptırmadım önlisanstan girmek için
yani temmuzdaki sınava girebilirsin eğer ki dersleri verir, kesin mezun olurum diyorsan
[/B][/COLOR]
Doğru söylüyorsun cnm
Aldım kitapları
Onun yanında ihtiyacın yaprak testini ve vatandaşlık konu anlatımını aldım
datanın tarih konu anlatımını soru bankasını da başka bi siteden aldım
Bi an önce gelselerde başlasam
Hoş işyerinde yine yapamam ama bakalım Allah yardım eder
DATA konu anlatım tarih normal kitap boyutlarına göre daha küçük dimi kitapçıda görmüştüm acaba datamıydı
küçük olması daha iyi sürekli çantada taşırsın birde küçük olunca gözümde korkmuyor ilginç ama öyle :))
nasıl datanın konu anlatımı güzelse ve küçük boyutlardaysa :) bende alayım
asıl konular bitince anlayacağım durumumu. Allah yardımcımız olsun. senin nasıl gidiyor çalışmalar? ben dün güzel çalışmıştım da bugün başka işlerim vardı pek iyi gitmedi. yarın çıkartırım acısını.Önlısans sınavında soru sayısı 120den fazla sanırım, tam bılmıyorum ama 95 mezunu oldugunuza göre bu netlerınız ıyı, daha epey bı vaktınız var, umarım basarılı olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?