kimyon ben daha coğrafyaya başlamadım ama, yediiklimin setini almıştım konu anlatımlı anayasası ile coğrafyası çok güzel anayasasından ilk 3 üniteyi bitirdim. Coğrafyada resimli haritalar falan var ve bana ayrıntılı ve güzel göründü. Şablonlar renkli pegem tarzı anlatmış. Her şey şablon değil ama aralara serpiştirmiş. Tavsiye ederim yani o seti. MAtematiği türkçesi de çok güzel. Tarihi de fena değil. Tarihte ben pegemi tavsiye ediyorum tabi.
sevgi meleği yeni başlık açılırsa çok iyi olur. Geçen bi girdim 5-6 sayfa soru yazılmış cevaplanmış. Hepsini okurken kafam da karıştı baya biBen erken kalktığım için geç saate kalmıyorum ama takılırım yine gördüğüm matematik sorularını cevaplayıp tarih sorularımı da yazarım.
canlar bu arlar ben bosladım ama artık toparlanma zmanı en kısa zmanda tekrar baslıyorum hemde sıı bır sekılde bırkanca kacıyor gercen ıpın ucu sızde nasıl calısmalar
canlar bu arlar ben bosladım ama artık toparlanma zmanı en kısa zmanda tekrar baslıyorum hemde sıı bır sekılde bırkanca kacıyor gercen ıpın ucu sızde nasıl calısmalar
Kızlar geçen ihtiyacın sınavına girmiştim şimdi baktım açıklanmış güzel gelmiş sevindim gaza geldim
Sizle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 347963
Bu gazla sabaha kadar çalışırım ben bi tarihim kötü onunda üzerine gidiyorum artık. Bir ay içinde onu da yükseltirim
ne güzel canım ya darısı benim başıma bir şey soracağım girdiğin sınavın soru çözümlerini veriyorlar mı nette sitelerinde?Kızlar geçen ihtiyacın sınavına girmiştim şimdi baktım açıklanmış güzel gelmiş sevindim gaza geldim
Sizle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 347963
Bu gazla sabaha kadar çalışırım ben bi tarihim kötü onunda üzerine gidiyorum artık. Bir ay içinde onu da yükseltirim
150 mat senin matematiğin iyi galiba canım ben soruların içinde cebelleşiyorum akşamdan beri yirmi soru anca bakabildim. bir test daha başladım kaçtım geldim dersin başından yapamayınca tekrar tekrar deniyorum sıkılıyorum. hangi yayından çözdün bunları?ben artık 200 sorunun altına düşmemeye çalışıyorum cnm bugün 150 mat 170 türkçe çözdüm 100 mat çözücm şimdi başladım
Kızlar soru çözüm sayfamız, alt bölüm olarak açılmıştır.
Keyifli paylaşımlar hepimize...
150 mat senin matematiğin iyi galiba canım ben soruların içinde cebelleşiyorum akşamdan beri yirmi soru anca bakabildim. bir test daha başladım kaçtım geldim dersin başından yapamayınca tekrar tekrar deniyorum sıkılıyorum. hangi yayından çözdün bunları?
tarihten notlar alsan evin sağına soluna yapıştırsan
çalış canım tarihide yaparsın sen canım sonuçta kaç almışsın bu sınavdan bir de vatandaşlığın yanında başka derslerde var bunlar nedir ben de iki yıllık muhasebe mezunuyumda işletmeyi tamamlayacağım işletmeyi bitirince hangi derslerde ekleniyor merak ettimKızlar geçen ihtiyacın sınavına girmiştim şimdi baktım açıklanmış güzel gelmiş sevindim gaza geldim
Sizle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 347963
Kızlar geçen ihtiyacın sınavına girmiştim şimdi baktım açıklanmış güzel gelmiş sevindim gaza geldim
Sizle paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 347963
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?