osmanlı 20.yy siyasi trh ve 1.dünya savaşı ve sonuçlarından tam 500 sorum var çözülcek beni beklio :)
bugün ve yarın çözmem lazım sonra geçicem kurtuluş savaşı hazırlık dönemineay inşş tarihin bitmesine az kaldı
hemen coğrafya ya ve vatandaşlığa geçmem lazım..
ygs ye de biras coğrafya yetiştirsem çok güsel olucak inş..
teşekkür ederim bakcam şimdiKpss tickerini daisypath.com dan yapabilirsin daha güzelleri var
Darısı benim başıma :) O günleri de görürüm inşallah :) Yani inkılap tarihine bende bi an önce geçerim inşallah
Benim de osmanlı medeniyetini tamamen bitirip 500-1000 arası çözmem gereken soru var ama artık yarına kaldı. MAtematik permütasyon kombinasyon olasılık baktım yoruldum valla yaa matematik de düşünme gerektiren sorular beni çok yoruyo özellikle de çözemediğim soru çıkınca.Bugünlük bıraktım ben dersi. Siz devam edin :)
Arkadaşlar merhaba. Konu anlatımlarının ve soru bankalarının indirildiği bir facebook linki vardı. Kaybettim, bulamıyorum bir türlü. Aranızda linki verebilecek kimse var mı?
sevgi meleği ben forumda yeniyim :)
senin rengin nie yeşil oldu??
kimininde kırmızı?? :)
sevgi meleği bu arada hayırlı olsun kuzum editörlüğün
Sağol canım bugün soruların yok mu?
Bugün çözümlü soruları çözdüm canım ya..
o yüzden yok
Yarın mat gecesi yapalım herkes burada olursa, ya da tarih...
süper olur vallaa .. benim için farketmez
Yarın mat gecesi yapalım herkes burada olursa, ya da tarih...
Tekrarlarını pegemin tarih ders norlarından yapmanızı öneririm, günde 2-2,5 saat oluyor. Fazlası olmaz..
çok iyi yapmışsın canım bravo! ben de bugün cümlenin anlamı konusunun testlerine başladım yediiklimin soru bankasından. üç test yaptım. dördüncüyü de yapıp matematikten soru çözeceğim. yukarıda iki üç link vermişsiz iyi oldu benim içinde facebooktan ve açıköğretimden ben bilmiyordum onları.175 soru tarih çözdüm 30 mat 30 türkçe simdi dizi izliyorum 75 türkçe daha çözüp bugünü kapatıcmbeynim durdu yaaa
Günaydın kpss canavarları :)))dün iş çıkışı kabalcıya gittim coğrafya pegem özet kitağçığından aldım aslında çok iyi anlatmış ve herşeyi içine almış gibi geldi sadece ondan çalışsam olmaz mı? Olmaz diyorsanızda bana önerebileceğiniz konu anlatımlı şemalı anlatımı akılda kalıcı olan kitaplar söyler misiniz? Bende ihtiyaç var önceki senelerden kalma çok karalamışım notlar almışım temiz temiz yeni kitap alayım diyorum özellikle tarih-coğrafya-anayasa için kitap önerileri bekliyorum
sevgi meleği yeni başlık açılırsa çok iyi olur. Geçen bi girdim 5-6 sayfa soru yazılmış cevaplanmış. Hepsini okurken kafam da karıştı baya biTamam çözelim. Soru çözmek de faydalı olur. Hatta soru çözüm başlığı mı açsak?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?