bazı konular ortak değilmiş canım tavsiye etmiyorlar zor oluyormuş össben de genel kültürle genel yeteneğe yani türkçe coğrafya vs. bunlara öss ye hazırlandığımız konu anlatımlı kitaplardan hazırlansam olur mu acacba. diğer alan derslerin de hukuk iktisat falan. onlara da aöf nin konu çalıştığım kitaplarından çalışsam olur mu acaba. konu içeriği farklı mıdır.
canımcım çok geçmiş olsun neyin var,inşallah çok önemli bi rahatsızlığın yoktur.
gecmıs olsun arkadasım umarım onemlı bır amelıyat degıldır aaa süper bende sneın gıbı dusunurum ınsallahhh
bazı konular ortak değilmiş canım tavsiye etmiyorlar zor oluyormuş öss
tşk ederim kızlar.. dün hastaneden cıkıs yaptık bugun evdeyım maalesef ders filan yapamıyorum boylu boyunca uzandım mecburen dıkıslerım acıyor daha13 subatta ameliyat oldum .. kapalı ameliyatla saframı aldılar.. tam vaktındee gıtmısım cunku iltihap olusmus 40-50dk ameliyat suresi olmus toplamda ameliyata hazırlama ve yogum bakım vs 1.30saatte odama ancak gelebıldım.. şuan çok sukur ıyıyım Rabbim kımsenın basına vermesın çok zor mus gercekten...
bu arada yogum bakımda hastalar duymaz denılıyorya yalan o,ben herseyı duydum kım ne konusuyo vskesınlıkle yogunbakımdaki hasta herseyı duruyor :):):)
ben martta ancak calısmaya baslayabılırım sanırımdoktor bi suru antibiyotık verdı onları ıcıp ıcıp uyuyorum napıyım,bi suresılıgıne yasmınıde bırakmak zorunbda kaldım gerci bana hiç bi yan etkısı yoktu ama kulaktan dolma sozlerle tamamen yok kan pıhtısı yapıyomus falan filan diye pinpiriklendim ve martın yarısında tekrar baslamak uzere bıraktım acıkcası..
son olarak sureklı sırt ustu yatmak çok gıcık bişi saga sola donemıyorumdonsem hemen dıkıs yerlerımde sancı baslıyor offff
ara ara sessiz takıpte bulunacagım ,hepınız iyisinizdir ınsaallah.. yoruldum ve uykum geldi maalesef..daha suncacık sey yazmısken
çalısmaya tamgaz devam edin bende sizi gordukce burdan hırslansam yeter sanırım bi surelıgıne
Selam kızlar
Bende bu yola baş koydum Allah ın izniyle hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ben matematikten başladım ilk iki konu bitti sayılır
Bu arada memurlar netteki ankete göre en faydalı yayınlar sırayla;
İhtiyaç
Yargı
Fem
Yediiklim..
Olarak gidiyo kızlar.
Geçmiş olsun canımm...tşk ederim kızlar.. dün hastaneden cıkıs yaptık bugun evdeyım maalesef ders filan yapamıyorum boylu boyunca uzandım mecburen dıkıslerım acıyor daha13 subatta ameliyat oldum .. kapalı ameliyatla saframı aldılar.. tam vaktındee gıtmısım cunku iltihap olusmus 40-50dk ameliyat suresi olmus toplamda ameliyata hazırlama ve yogum bakım vs 1.30saatte odama ancak gelebıldım.. şuan çok sukur ıyıyım Rabbim kımsenın basına vermesın çok zor mus gercekten...
bu arada yogum bakımda hastalar duymaz denılıyorya yalan o,ben herseyı duydum kım ne konusuyo vskesınlıkle yogunbakımdaki hasta herseyı duruyor :):):)
ben martta ancak calısmaya baslayabılırım sanırımdoktor bi suru antibiyotık verdı onları ıcıp ıcıp uyuyorum napıyım,bi suresılıgıne yasmınıde bırakmak zorunbda kaldım gerci bana hiç bi yan etkısı yoktu ama kulaktan dolma sozlerle tamamen yok kan pıhtısı yapıyomus falan filan diye pinpiriklendim ve martın yarısında tekrar baslamak uzere bıraktım acıkcası..
son olarak sureklı sırt ustu yatmak çok gıcık bişi saga sola donemıyorumdonsem hemen dıkıs yerlerımde sancı baslıyor offff
ara ara sessiz takıpte bulunacagım ,hepınız iyisinizdir ınsaallah.. yoruldum ve uykum geldi maalesef..daha suncacık sey yazmısken
çalısmaya tamgaz devam edin bende sizi gordukce burdan hırslansam yeter sanırım bi surelıgıne
tşkr ederimcanım süpersin sen bırak bence çalışmayı olayı bitirmişsin :))
benim bildiğim koymuyorlar bi ara bakmıştım yok koyacağız falan filan diyorlar ama dersaneden çözüm kitapçığı veriyorlar sınav sonrası.ne güzel canım ya darısı benim başıma bir şey soracağım girdiğin sınavın soru çözümlerini veriyorlar mı nette sitelerinde?
Kızlar zorlandığınız dersten başarılı olmak istiyorsanız inatla üzerinde gidin. Ben tarihten müzdaripim ama çok yavaş çalışıyorum bazen ufacık konu tüm günümü alıyor aşırı yavaş ilerliyorum, yoksa aklımda kalmıyor. Öğrenme aşamasında yavaş olmak çok doğal konuyu kavranınca sınavda hızlanırsınız artık.150 mat senin matematiğin iyi galiba canım ben soruların içinde cebelleşiyorum akşamdan beri yirmi soru anca bakabildim. bir test daha başladım kaçtım geldim dersin başından yapamayınca tekrar tekrar deniyorum sıkılıyorum. hangi yayından çözdün bunları?
O yanındaki dersler eğitim bilimleri ben b den gireceğim için girmiyorum o sınavlara.çalış canım tarihide yaparsın sen canım sonuçta kaç almışsın bu sınavdan bir de vatandaşlığın yanında başka derslerde var bunlar nedir ben de iki yıllık muhasebe mezunuyumda işletmeyi tamamlayacağım işletmeyi bitirince hangi derslerde ekleniyor merak ettim
tşkr ederim çalışın sizinde olur :) Sakız reklamı gibi oldu bu dadeneme sonuucn harıka keske bende bu akdar yapasam maetemetık super masallahhh
Geçmiş olsun kasvetli, merak etme 2 ay bile yeter kpss için biraz fazla çalışırsın toparlarsın. Biz vakit var diye rahat rahat çalışıyoruz ama sende biraz rahatına kıyarsın 2-3 ay olur biter kapatırsın açığı yani canını sıkma hiç. SAğlığın daha önemli. TEkrar geçmiş olsun canımtşk ederim kızlar.. dün hastaneden cıkıs yaptık bugun evdeyım maalesef ders filan yapamıyorum boylu boyunca uzandım mecburen dıkıslerım acıyor daha13 subatta ameliyat oldum .. kapalı ameliyatla saframı aldılar.. tam vaktındee gıtmısım cunku iltihap olusmus 40-50dk ameliyat suresi olmus toplamda ameliyata hazırlama ve yogum bakım vs 1.30saatte odama ancak gelebıldım.. şuan çok sukur ıyıyım Rabbim kımsenın basına vermesın çok zor mus gercekten...
bende çeko 3.sınıfım.bende girebiliyo muyum bu sınava. puanlar ikiyıl geçerli oluyomuş die duydum.yani şu sorumun cevabını bi alamadım gitti
En son alınan diploma üzerinden girebilirsiniz sınava. Daha önce önlisanstan mezun olmadıysanız, lise..
Evet B grubunda 2 yılda bir yapılır sınav, puanlarda diğer sınava kadar geçerli olur. Yani 2 yıl..
ama burda bi yerde okudum aynı benim sorduğum soruyu sormuş bi arkadaş üçüncü sınıfta lisanstan sınava girebilirsin diye cevap vermiş.siz böyle söylüyorsunuz her yerde farklı yazıyo
kesin bi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.şimdi ben 3.sınıfım ya bu sene lisanstan sınava girdim diyelim.bu sınavda alınan puanın geçerlilik süresi de iki yıl ya,ben senye mezun olcam yani 2013 te öyle olunca atamalara kadar mezun olmuş oluyorum böyle olunca da girilebilir sanırım en sağlam bilgiyi nerden alabilirim bilmiyorum
seneye b den alım olamadığı için bi de ben düz memeurluk istediğim için bu yıl girmek istiyorum yani gir diyosun son kararın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?