walla ben sıfırdan başladım zirveye ulaştım desem yeridir. öyle her gördüğüm yayını almadım. ihtiyaçı bikere tek geçerim. konu çalışırken ihtiyaçtan yararlandım. soru çözerken uzman kariyer. artık konuyu iyice kavrayıp zor soruları çözmek için de yargıdan yararlandım. tarihe gelince ben meslek lisesi çıkışlı olduğum için tarihim çok zayıftı. en temek şeyleri bile bilmiyordum. gittiğim dersanenin tarih hocası alanında rakipsizdi. kısa sürede tarihi sevdirdi bana ve eğer şimdi buralara geldiysem onun sayesindedir. kitaptan çalışmadım ben tarihi onun notlarından çalıştım.
benimde tarihim 0 aklımdada kalmıyor çalıştığım sorulrn çoğunu yanlış yapıyorumminş. ileride netlerim artar
bende ilk başladığımda öyleydim. doğru sayım yanlış sayımdan az olurdu sinir olurdumtarihten gözün korkmasın unutman normal başlarda. tekrar çok önemli. sınava kadar hep tekrar etmen gerek. tarih çok nankördür matematik gibi değil..
anladım canım.ben ilk. mat öğretmeniyim tarih mahvediyor beni..bu haftasonu kursa başlicam umarım faydası olur=(öğretmen değilim ben cnm gy ve gk den giricem ben ama tarihle kafayı yerim artık hiçççç bişey kalmıyor aklımda deli olcamsen ne öğretmenisin cnm
tekrar edicem hep konularım ilerlesin biraz 15günde bir haftada bir tekrar yapıcm matta iyiyim ama bu tarih bende ne moral bırakıyor ne bişi ilerledikçe konular oturur ozaman saol yaa rahatlattın beni cnm akşam bunalıma girmiştim valla bide 30 soru çıktığını düşündükçe fena oldum
tarıhte osmalı tarıhı gozunu korkutsun sonrasında akıyor konu emın ol zevklı hale gelıyor bende ılk kıtabı bıtırdım denemelrde suan 20net cıkıyor ama suna ıcın yerlı degıl hedefım sınava kadar 28 cıakrmak yada fullemek *
inş..çok soru çözünce anlaşılıyor aslında...
ben de dün tarihten 20yy siyasi tarih ve 1.dünya savaşından 200 soru çözdüm..
aynı konudan bugün bi 200 tane daha çözmem lazım bu konular biras karışık oturtmak için bol soru lazım..
yargının deneme sini aldım tarihten 50 deneme var içinde tavsiye ederim kıslar gerçekten sorular çok kaliteli..
konularım bitsin geçicem denemelere... aynı kitabın birde coğrafya denemesi var 50 deneme onuda aldım..
vatandaşlık ve türkçeside var onlarıda alıcam önümüzdeki ay...
aa bende bakyım deneler canım ayrı demı tarıh ıcın ayrı cografya ıcın ayrı en azından bıten derslerım ııcn deneme cozmem daha guzel benım ıcınde
evet cnm ayrı ayrı.. 11tl ye aldım hepsiburdadan... kitaplar uzun dikdörtgen şeklinde...
sorular çok kaliteli.. tarihten 50 tane deneme var içinde... 50 x 30 :1500 soru..
coğrafyada ayrı kitap 50 x 18 : 900 soru var çok kaliteli tavsiye ederim cnm..
Yargı Kpss Genel Kültür Tarih 50 Deneme 2012 - Kitap - Hepsiburada.com
günaydın kızlarr ya tarihten benim aklımda hiç birşey kalmıyor dün tüm gün ilk konuya çalıştım ama şuan hiç birşey hatırlamıyorumnasıl öğrencem offf
alarafalara nolursun yine açıkla canım beynime iyice yer etsin mantığı. şimdi bu soruda a<b olduğu için a - olarak b + olarak mı çıkacak değerden dışarı. önce mutlak değerin içinde birşeyler yapılıyor sonra dışarı çıkarken tekrar değişiyor sanki.
a<b<0<c
olduğuna göre
/a-b/+/b-c/-/c-a/ ifadesi neye eşittir?
doğru cevap 0 mış.
sen söyledikten sonra tarihini almıştım gerçekten çok memnun kaldım çok iyi
çalışırken akılda kalıyor saol sevgi meleğim sen olmasan o kitaptan hiç haberim olmayacaktı
inş..çok soru çözünce anlaşılıyor aslında...
ben de dün tarihten 20yy siyasi tarih ve 1.dünya savaşından 200 soru çözdüm..
aynı konudan bugün bi 200 tane daha çözmem lazım bu konular biras karışık oturtmak için bol soru lazım..
yargının deneme sini aldım tarihten 50 deneme var içinde tavsiye ederim kıslar gerçekten sorular çok kaliteli..
konularım bitsin geçicem denemelere... aynı kitabın birde coğrafya denemesi var 50 deneme onuda aldım..
vatandaşlık ve türkçeside var onlarıda alıcam önümüzdeki ay...
Yavrularım bir günde bir ünite bitirmeyin...
Bende tarih bilgisi 0'dı.
Hiç birşey bilmiyordum. En son lise 1 de aldım.
Ben 1 ayda hallettim tarihi...
Püf noktası günde 5-6 sayfadan fazla çalışmamak.
Ertesi gün diğer 5 sayfaya çalışmadan önce gelinen yere kadar tekrar etmek.
Böyle böyle her gün hem tekrar hem konu pekişmiş oluyor.
Hem önceki çalışılan sayfaların unutulmasını engelliyorsun, hem de çalışılacak olan sayfalarla bağlantısı kopuk olmuyor.
En korktuğum ders vatandaşlıktı ama ne yalan söyliyim şimdi çok sevdim.
Ön yargıları yıkmak gerekiyor altın kural bu...
hep tarihh hep tarihh tabi mat iyi ya sizdee hiç mat la ilgili tavsiye yok :ddepresyondayım zaten bugün mat a başlıcamm hala oyalanıyorum kahvaltı bile canım istemiyor yapmadımda zaten
Herhalde o dersanenin hocası hazırlıyor soruların hepsini ki biliyor hangi ders zor hangisi kolaykızlar bır arkadasım dershaneye gıdıyor bana dedıkı bu yıl tarıh bılgıye dayalı olucakmıs ve matematıkte kolay olucakmıs hocaları o sekıl soylemıs
ya bugün tarihe başladım ilk ünite bitti 150 sorunun %80i yanlış çıktı hepbendemi bir anormallik var çok moralim bozuldu
günaydın kızlarr ya tarihten benim aklımda hiç birşey kalmıyor dün tüm gün ilk konuya çalıştım ama şuan hiç birşey hatırlamıyorumnasıl öğrencem offf
Yavrularım bir günde bir ünite bitirmeyin...
Bende tarih bilgisi 0'dı.
Hiç birşey bilmiyordum. En son lise 1 de aldım.
Ben 1 ayda hallettim tarihi...
Püf noktası günde 5-6 sayfadan fazla çalışmamak.
Ertesi gün diğer 5 sayfaya çalışmadan önce gelinen yere kadar tekrar etmek.
Böyle böyle her gün hem tekrar hem konu pekişmiş oluyor.
Hem önceki çalışılan sayfaların unutulmasını engelliyorsun, hem de çalışılacak olan sayfalarla bağlantısı kopuk olmuyor.
En korktuğum ders vatandaşlıktı ama ne yalan söyliyim şimdi çok sevdim.
Ön yargıları yıkmak gerekiyor altın kural bu...
Yargının denemesi bende yok ama yargının soru bankasını almıştım önceden acayip kazık geldi yaa tarih vatandaşlık falan inanılmaz ayrıntı, tüm kaynakları taramama rağmen yapamadığım soru çıkıyor çalışırken. Her soru tipini görmek lazım diyip çözüyorum ama ben pek sevmedim açıkçası, çünkü gereksiz ayrıntılar gibi geldi bana.Bende var yargının deneme seti, çok memnunum.
MAtematik en basit derslerden biridir. KAfanızda büyütmeyin. Kaynak olarak yediiklimin konu anlatımlı seti var ya onun matematiği çok güzel her soru tipi tek tek çözümlü olarak mevcut tavsiye ederim. MAtematikten bi konuyu iyice anladıktan sonra çözümlü soruları inceleyin. Sonra inceledikten sonra çözümü kapatıp kendiniz çözmeye çalışıyın ben o şekilde öğrenmiştim matematiği. Ve de en sevmediğiniz zorlandığınız ders hangisi ile ondan başlayın çalışmaya. İStikrarlı kararlı olmak da çok önemli. Bi gün çalışıp ertesi gün vazgeçerseniz olmaz. Başlayın ve sonunu getirin.hep tarihh hep tarihh tabi mat iyi ya sizdee hiç mat la ilgili tavsiye yok :ddepresyondayım zaten bugün mat a başlıcamm hala oyalanıyorum kahvaltı bile canım istemiyor yapmadımda zaten
Sevgi meleği sende böyle yaparsan olmaz. Burda bizi sen motive ediyorsun çünkü,
Bende pek iyi sayılmam aslında ya hiç başlamadım daha matematiğe.
Vatandaşlık bitince aöf derslerime başlıcam.
Nisanın 2. haftası ancak başlayabilirim mata...
Of of kafayı sıyırcam derslerden.
Ama sana tavsiyem video izle mutlaka,
İhtiyaçda olur ekol hocada hatta hepsini izle..
Ne durumdasın şuan, tamamen sıfır değilsindir diye düşünüyorum.
Bu kadar stres yaparsan çalışırsan bile anlamazsın.
merhaba kızlar havalardan mıdır nedir bilmem bende de konsantrasyon sorunu var bi türlü şöyle elime kitabı alıp saatlerce çalışamadım zaman da geçiyor,geçtikçe daha çok strese giriyorum ,istanbulda dersanelerin dışardan aktılıma açık denemeleri var mı bu aralar bilgisi olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?