- 21 Kasım 2010
- 77
- 0
- 296
Merhabalar arkadaşlar,
uzun zamandır takip ediyorum bu topiği. kaçak gibi yazdıklarınızı okuyup gidiyorum
azminize, çalışma isteğinize hayran olduğumu söylemek istiyorum. Gerçekten harikasınız !
bende topik açmıştım ama sessiz kaldı.itiraf ediyorum sebebi biraz da benim tembelliğim
burda yazdıklarınızı okuyunca benimde motivasyonum artıyor. hepinizden allah razı olsun. hiçbir desteği esirgemiyorsunuz birbirinizden.
sevgi_melegi özellikle sana çok teşekkür ederim verdiğin linkler için. tarih videoları başta olmak üzere hepsi çok işime yaradı.
kpss de burdaki herkesin iyi netler çıkaracağından eminim.
herkese iyi çalışmalar arkadaşlar. seneye bu vakitlerde atandığımız kurumlardan bahsediyor oluruz inşallah.
Merhabalar arkadaşlar,
uzun zamandır takip ediyorum bu topiği. kaçak gibi yazdıklarınızı okuyup gidiyorum
azminize, çalışma isteğinize hayran olduğumu söylemek istiyorum. Gerçekten harikasınız !
bende topik açmıştım ama sessiz kaldı.itiraf ediyorum sebebi biraz da benim tembelliğim
burda yazdıklarınızı okuyunca benimde motivasyonum artıyor. hepinizden allah razı olsun. hiçbir desteği esirgemiyorsunuz birbirinizden.
sevgi_melegi özellikle sana çok teşekkür ederim verdiğin linkler için. tarih videoları başta olmak üzere hepsi çok işime yaradı.
kpss de burdaki herkesin iyi netler çıkaracağından eminim.
herkese iyi çalışmalar arkadaşlar. seneye bu vakitlerde atandığımız kurumlardan bahsediyor oluruz inşallah.
kızlaaaarr hepinize hayırlı kandillerr
dün izmire kar yağdı kızlar ve bende arkadaşımla kar oynamaya çıktım,tüm gün çocuk gibi atladık,zıpladık
e haliyle ders çalışamadım.
gece içim rahat etmedi,türkçeden 1 konu bitecek şekilde test çözdüm toplam 5 test vardı.
matematikte de 2 tane problemlerle ilgili soru çözdüm.
Oh oh Maşallah
Siz beni geçtiniz vallahi.
Diyet topiğimde de böyle oldu.
Gaz verdik verdik onlar beni geçti haha
Siz çalıştıkça ben çok mutlu oluyorum ya canlarım benim.
Eveeeeeet kızlar, Coğrafya için yapmış olduğum özet şeklinde bölgeler konu resimlerimden bir tanesini ekliyorum sizlere. Beğenecek misiniz bakalım :)
Güzel tekrar oluyor amma
Eki Görüntüle 339413
Nasıl, sizde ister misiniz?
inşallah canım.why be bugun kandil. birimize ettiğimiz dualarla inş daha iyi yerlere geliriz
teşekkür ederim, saolasınwhy_be merhaba,ne kadar güzel, olumlu bir yorum bu
ben burda olmaktan çok mutluyum dediğin gibi motivasyon harika.inşallah dediğin gibi olur seneye işyerlerimizden bahsederiz
sana da iyi çalışmalar
evet uzun süre girmedim. girince de size bakıp çıkıyordum. ama bu aralar sık sık uğruyorum size.Ben teşekkür ederim güzel yorumların için.
Âmin İNŞALLAH dediğin gibi 9 ay sonra mutluluğumuzu paylaşıyor oluruz.
Bende seni takip ediyordum ama birkaç zamandır yoktun. Boşlamak yok ona göre
kızlaaaarr hepinize hayırlı kandillerr
dün izmire kar yağdı kızlar ve bende arkadaşımla kar oynamaya çıktım,tüm gün çocuk gibi atladık,zıpladık
gece içim rahat etmedi,türkçeden 1 konu bitecek şekilde test çözdüm toplam 5 test vardı.
kızlar ders calsıyordum geldı oglum kucagıma oturdu yavru kusum benım öpüyor sarılıyor anne senı cok sevıyorum ders calsıam lutfen dıyorr aldım karsıma bak senın ıcın akzanırsam sana her ısteıgını alıcam dedım anlamdınmı dıyorum anladım anne dıyor ıkı dakıka sonra tekrar gelıyor der dest calışma olglumun tabırıce
ben istiyorummmm acıkcası çok guzel olmus emegine saglıkEveeeeeet kızlar, Coğrafya için yapmış olduğum özet şeklinde bölgeler konu resimlerimden bir tanesini ekliyorum sizlere. Beğenecek misiniz bakalım :)
Güzel tekrar oluyor amma
Eki Görüntüle 339413
ayy evet karr cok guzeldi cama yapışık kaldım bi sure :)kızlaaaarr hepinize hayırlı kandillerr
henuz baslamadım maalesefCoĞrafya soru - cevap kolay ÖĞrenme
coğrafyadan şikayetçi arkadaşlaratemel,en önemli bilgiler belki yardımı olur :26:
coğrafya tarih için ben öykü yazıyorum . bana öğrencilerim tavsiye etmişti lys de edebiyattan full çıkarmışlar bu metodla
Hocam bu bahsettiğim edebiyat dopingi Doping Hafıza - Görsel ve Duysal Hafıza Teknikleriyle İngilizce ve LYS Edebiyatı
Doping Hafıza - Görsel ve Duysal Hafıza Teknikleriyle İngilizce ve LYS Edebiyatı
Doping Hafıza - Görsel ve Duysal Hafıza Teknikleriyle İngilizce ve LYS Edebiyatı
Doping Hafıza tamamen hafıza teknikleriyle sizleri LYS-3ü (Edebiyat) sorunsuz halletmeye çağırıyor. Hem de 56 soruda 50 net garanti vererek.
öğrencilerim her konuda kendileri hikaye yazıyorlarmış böylece daha kalıcı oluyormuş. bende işe yaradı ezberim çok kötüdür özellikle sözellerde
Eveeeeeet kızlar, Coğrafya için yapmış olduğum özet şeklinde bölgeler konu resimlerimden bir tanesini ekliyorum sizlere. Beğenecek misiniz bakalım :)
Güzel tekrar oluyor amma
Eki Görüntüle 339413
CoĞrafya soru - cevap kolay ÖĞrenme
coğrafyadan şikayetçi arkadaşlaratemel,en önemli bilgiler belki yardımı olur :26:
coğrafya tarih için ben öykü yazıyorum . bana öğrencilerim tavsiye etmişti lys de edebiyattan full çıkarmışlar bu metodla
Hocam bu bahsettiğim edebiyat dopingi Doping Hafıza - Görsel ve Duysal Hafıza Teknikleriyle İngilizce ve LYS Edebiyatı
Doping Hafıza tamamen hafıza teknikleriyle sizleri LYS-3ü (Edebiyat) sorunsuz halletmeye çağırıyor. Hem de 56 soruda 50 net garanti vererek.
öğrencilerim her konuda kendileri hikaye yazıyorlarmış böylece daha kalıcı oluyormuş. bende işe yaradı ezberim çok kötüdür özellikle sözellerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?