sevgi meleği çok çok çok tşkler :) hemen pcme kaydettımemek veripte bugunku ders calısma zamanını aldıgımız için kusura bakma.. insallah emeklerının karsılıgını kat be kat alırsın... bu arada yenı takvimine bayıldıgımı itiraf etmeliyim :))) bende senden kopya cekebılırım haberın olsun
Rica ederim.
Bu arada ben kendisine aşık oldumnihahaha çok şeker ama ya
zeki kızsın vesselam burda smile olarak sapka cıkartma olsaydı sana bi şapka cıkartırdım ınanki..gercekten çok sekerler yaaa :):) bende yaptım ama yaptıgıma pişman oldum anammm benım şimdi paçalar tutustu desem yerıdırnasıl yetıstırcem hiç bilmiyorum .... 7 temmuzdakine giricem ben acaba yanlısmı yazdım yaa uff 5ay var dıoo
kızlar bende yenı katıldım...yaa benım ıkı gundur motıwasyonum dusuk calısamıyorum ıcım sıkılıyor naapıcam bılmıyorum
evet canım haklısın...özele hayattakı aksaklıklar ders calısırken olumsuz etkılıyor malesef..
Evet öyle :)) Heyecan kattı tickerim banaAma seninki niye korku filmi gibi kız
Yetiştirirsin ya 2 ay bile yeter de artar.
ya ben başlamadım çalışamıyommmmmmm benide dürtünnn
bi dersane diyorum bi evde cd alayım diyorum ne yapacağımı şaşırdım
dün biraz ihtiyacın matına baktım cözdum vs.. ben bu işi basarıcam sanırım kendıme guven geldi şahsen :) en çok kortugum mattı cunku
benımde ameliyat gunum belli oldu ,aslında bırazcık korkuyorum bıcak altına yatıcam nede olsa... bakalım hakkımda hayırlısı olsun..
canımcım çok geçmiş olsun neyin var,inşallah çok önemli bi rahatsızlığın yoktur.
gecmıs olsun arkadasım umarım onemlı bır amelıyat degıldır aaa süper bende sneın gıbı dusunurum ınsallahhh
selamlar canlar :)
2gündür çok iyi çalışıyorum nazar değmesin
matematikte 5konu bitirdim
çalışabilmek ne güzel bi duyguymuş yaaa
canım ben amelyat olmuyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?