- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
kızlar d vıtamını saglk ocagıının verdıgını kullanımmı yoksa dr un yazdıgınımı alsam karar veremedm sız hangısını kullanıyorsnz ?
tatlın öper seniiii muckkk
öyle mi dersin ? Bende kayınvalidem verelim dedi diye onun bilgisine güvendim ama kafamda da soru işareti kaldı,
doktora da sormadım.. Haklısın sanırım..
devit-3 veriyoruz günde bir kere 3 damla doktorumuzun önerisi
sagolun kızlarrr deniycem tavsiyelerinizi...
tam cadı cıktı bizimkiler desene :) allah kolaylık versin bizeeee :)
esra erolun tarifini biliyorum ama yapmadım, deniyim bakalım..
Anason cayı zararlı diye duydum direk uyuşturuyormuş ama...?
canımmm esrammm, cok iyi anlıyorum
Baklava deme bana yaa zaten fena halde tatlı yiyorum kayınvalidem habire yedirio kilo alıyorum :)
bizimde kusmaktan cok gaz sıkıntımız var :) kusma da oluyorda nadir..
Neyse ara da konuşuruz kaynatırız bolca
songül merhaba canım maşalah sen hic boş bırakmıon topicimiziii :) senin oğluş uslu cıktı desenee
Evet inan hiç bi şeye vakit yok bebekli hayatımda :) inşallah büyüdükçe düzene girecek..
öptüm seniiii..
canım kendi yediklerine dikkat ediyor musun?
ben hamur işi yediğimde oğlum çok zorlanıyor.
ve karnıbahar yemeği yediğide çok kötü olmuştu. gaz yapan yiyecekler yemediğinde daha az gaz sancısı çekiyorlar. ve rahatça çıkıyor. brenim oğlumda çok şekilden şekile girerek çıkarıyor çıkmazsa da çığlık atıyor biraz masajla çıkarıyoruz.
bir de rezene ve kimyon sıcak suya koyup ben içiyorum. onunda faydas oluyor.
benim oğlumda aynısını yapıyo..bende çok telaş oluyorum elini tutunca biraz sakinleşiyo gibi oluyo ama çok ağlıyor.sürekli çırpınıyor biyerleri tutuyor banyo yaptırmak çok zor annem bile zorlandı ben annem gidince nasıl yaptırcam bilmiyorum...
yaa bu gaza bi çağre yokmu?oğlum ıkınmaktan bi hal kalıyo ağlıyo sürekli.normal olarak hiç gaz çıkarmıyor ama kakasını gazlı yapıyo..
sabah akşam kaka krizi yaşıyoruz ne yapıcağımı şaşırdım. masajda fayda etmiyor.
bu kimyonlu karışımı kullanan varmı?erkenmi versemmi tereddütteyim.haftaya 1 ay olcaz dokotra götürcez inş dr bişeyler verirde düzelir yavrum..
AMA ANNESI POYRAZ COK TATLI MAŞALLA ONA
YA BU ARADA BIZDE GALATASARAYLIYIZ H
Kızlaarr DERBİYE hazırlık yaptık:)
aynen cnm öle anne olduk dıye yok kendımızı salmak dımı
bende boya kesım ışlemlerını yaptırdım
oh mıs kendımız mutlu olalımkı bebışlerımızede yansısın dımı
ozamn bnde saglk ocagının verdıgını kullanım devıt 3
merhaba guzel anneler ve mıs kokulu bebıslerı herkes gazdan sıkayetcı benım bebıstede var onun yanı sıracok uykusuz bır bebek gece uykusu gunduz uykusu yok cok az uyuyor benı mahvettı uykusuzluk bugun eczaneden rezene cayı aldım humananın komyonlu olanından bebegede verılıyor hemde 100ml yazıyor ama ben vermedım tabı kasıkla bıraz verdım kalanını ben ıctım bı yakınım kendı ıcmıs bıde braz bebege vermıs masllah mısısl mısıl uyuyordu bebegı belkı bır faydası olurmu dyorum ama suan pek yok gıbı sız neler yapıyorsunuz uykusuzluk ve gaz ıcın
hala bebeğime içiremedim.. korkuyorum da..
kendim içiyorum ne varsa...uykusuzluk ve gaz bizim için de problemmm
hele bugünnn.. 1 saat ağladı oğlum içim parçalandı
cnm ama eczanede nye satsınlarkı bı zararı olsa ozellıklede sordum bebegede verılıyrmu dye hemde yazan mıkta cok fazla ben kasıkla az verdım ne bıleym herseyden korkar olduk zaten doktora danısıcam bu ay gıdınce ama bı zararı olurmukı rezene cayının varsa nye satıyrlar ozamn
Aranızda emzirme minderi kullanan var mı? Bulunduğum yerde bakmıştım hamileyken sadece bir çeşit buldum görüş bebede oda kocaman bişeydi almadım bu ne ben bunun içinde kaybolurum dedim :) Ama emzirirken belim kollarım kopuyo artık mahvoldum. Eğer kullanıpta memnun olan varsa aldıracam yarın eşime
cnm ama eczanede nye satsınlarkı bı zararı olsa ozellıklede sordum bebegede verılıyrmu dye hemde yazan mıkta cok fazla ben kasıkla az verdım ne bıleym herseyden korkar olduk zaten doktora danısıcam bu ay gıdınce ama bı zararı olurmukı rezene cayının varsa nye satıyrlar ozamn
kızlar bebeğim doğmadan önce bu sitede nar suyunun gaza iyi geldiğini okumuştum ve denedim.daha önceki topikte bu konu hakkında konuşulmuştu sanırım.deneyenler varmı?sonuçlarını merak ediyorum.ben bebeğimde denedim.bizim çok şükür gaz ağrılaarımız olmuyo.ama bu bebektenmidir yoksa narın kerametimidir bilemiyorum.
gerçi gaz damlası kullanıyorum ama sadace günde iki doz.kakasını yapacağı zaman hafiften ıkınıyo ama kısa süreli oluyo.ben bunu farkedince hemen kucağıma alıyorum ve biraz gezdiriyorum sonrada kaksını rahatça yapıyo.emdikten sonrada hemen kaldırıyorum omzuma kolayca çıkarıyo gazını.bazende çıkarmadığında zorlamıyorum zaten bi süre sonra takip ediyorum alttan patırdatıyo.şuan 25 günlüğüz inşallah sonrasıda böyle devam eder.birçoğumuzun ilk bebeği.nar suyunu deneyenler yaşadıklarını paylaşırsa eğer gerçekten yararlı olduysa deneyenlere ikinci bebeklerimizdede deneyelim rahat edelim :))
evet cnm aynen oyle
ohh iyi yapmissin.
Annem sagolsun tepemde dikiliyo sakin 40 cikmadan sacini kesme diye
koskoca 9 ayi devirdim
ama su 40 gozumde cok buyudu 17 gun kaldi bitsede kurtulsam :)