2012 kasım bebekleri büyüyor..

haha valla buyuklerı dınlıyoruz gercektn bazı konularda tecrubbe ışe yarıyo
ben her defasında verıyodum
tabı zararlı oldunu görunce soklandım
meger emıncede gecıyomuş

evet cnm ya cok şukur
benım oğlum cok keyıflı duzenlı annesı hıc bışeyden kusur kalmıyo
ınşaala tum bebışlerımız en yakın zamanda böyle olur

ediyorum canım gaz yapabilecek bişey yemiyorum.
iki kez rezene içiyorum,humana içiyorum,incir hurma yiyorum.yemeklerede kimyon atıyorum yerken çocuk mahvoluyo gaz yaparken kaka yaprken yavrum.
masaj teknikleri buldum onları yaptım bugün işe yaradı gibi bakalım inşallah normale döner çok zorlanıyo yavrum yaa insan nasıl üzülüyo öyle görünce.

canım öyle karışım falan verme bebeğe...kendin tüketebilirsin yine faydası oluyor...

aynen cnm öle anne olduk dıye yok kendımızı salmak dımı
bende boya kesım ışlemlerını yaptırdım
oh mıs kendımız mutlu olalımkı bebışlerımızede yansısın dımı

evet cnm aynen oyle
ohh iyi yapmissin.
Annem sagolsun tepemde dikiliyo sakin 40 cikmadan sacini kesme diye
koskoca 9 ayi devirdim
ama su 40 gozumde cok buyudu 17 gun kaldi bitsede kurtulsam :)

kızlar sormayınn...
bu akşam oğlum tam bir saat ağladı ne yapsam fayda etmedi....
daha önce hiç böyle olmamıştı...
en sonunda yorulup uyudu...

ozamn bnde saglk ocagının verdıgını kullanım devıt 3

bende sağlık ocağının kini kullanıyorumm..
bundan önceki topikte yazışıyorduk sizinle
hayırlı olsun sizi baya merak ediyordum bir iki yerde yazınızı görmüştüm ama daha doğum yapmamıştınız

merhaba guzel anneler ve mıs kokulu bebıslerı herkes gazdan sıkayetcı benım bebıstede var onun yanı sıracok uykusuz bır bebek gece uykusu gunduz uykusu yok cok az uyuyor benı mahvettı uykusuzluk bugun eczaneden rezene cayı aldım humananın komyonlu olanından bebegede verılıyor hemde 100ml yazıyor ama ben vermedım tabı kasıkla bıraz verdım kalanını ben ıctım bı yakınım kendı ıcmıs bıde braz bebege vermıs masllah mısısl mısıl uyuyordu bebegı belkı bır faydası olurmu dyorum ama suan pek yok gıbı sız neler yapıyorsunuz uykusuzluk ve gaz ıcın

hala bebeğime içiremedim.. korkuyorum da..
kendim içiyorum ne varsa...uykusuzluk ve gaz bizim için de problemmm
hele bugünnn.. 1 saat ağladı oğlum içim parçalandı

hala bebeğime içiremedim.. korkuyorum da..
kendim içiyorum ne varsa...uykusuzluk ve gaz bizim için de problemmm
hele bugünnn.. 1 saat ağladı oğlum içim parçalandı

cnm ama eczanede nye satsınlarkı bı zararı olsa ozellıklede sordum bebegede verılıyrmu dye hemde yazan mıkta cok fazla ben kasıkla az verdım ne bıleym herseyden korkar olduk zaten doktora danısıcam bu ay gıdınce ama bı zararı olurmukı rezene cayının varsa nye satıyrlar ozamn

işte ilk benm ilk bebeğim.. sanırım sizin de...
acemilik annemlere de sordum onlar da sen karar ver diorlar
mesela az önce çerez yedim gaz yapar diye korkuyorum gidip rezene hazırlayacağım

ben kullanıyorum ve çok memnunum.şiddetle tavsiye ederim.hamileyken ne gördüysem almıştım.sezeryanla doğum yaptım.hastaneye giderken yanımda götürmüştüm o günden beri bu yastıkla yapışık ikiz gibiyiz.bilinçli bir şekilde almamıştım ama aldığım ve parasını kesinlikle hakeden bir şey.onsuz çocuğumu emzirmiyorum hele birde belimi yastıkla destekleyince ohhh pek rahat.oğlum bazen 45 dk kucağımda kalıyo bu yastık olmasa mahvolurdum.yanlız bu yastık bi kaç boy galiba alırken beline uygun olanını tercih et.bi arkadaşımda gördüm kocamandı benimki öle değil.belime oturuyo.

kızlar bebeğim doğmadan önce bu sitede nar suyunun gaza iyi geldiğini okumuştum ve denedim.daha önceki topikte bu konu hakkında konuşulmuştu sanırım.deneyenler varmı?sonuçlarını merak ediyorum.ben bebeğimde denedim.bizim çok şükür gaz ağrılaarımız olmuyo.ama bu bebektenmidir yoksa narın kerametimidir bilemiyorum.
gerçi gaz damlası kullanıyorum ama sadace günde iki doz.kakasını yapacağı zaman hafiften ıkınıyo ama kısa süreli oluyo.ben bunu farkedince hemen kucağıma alıyorum ve biraz gezdiriyorum sonrada kaksını rahatça yapıyo.emdikten sonrada hemen kaldırıyorum omzuma kolayca çıkarıyo gazını.bazende çıkarmadığında zorlamıyorum zaten bi süre sonra takip ediyorum alttan patırdatıyo.şuan 25 günlüğüz inşallah sonrasıda böyle devam eder.birçoğumuzun ilk bebeği.nar suyunu deneyenler yaşadıklarını paylaşırsa eğer gerçekten yararlı olduysa deneyenlere ikinci bebeklerimizdede deneyelim rahat edelim :))

tatlım benım dr um gaz problemı olursa gunde bı cay bardagı verebılırsın demıştı

tatlım ben denıcektım ama acıl sezeryana alınınca göturme şansım olmadı
ama cok sukur hıc gaz problemımız yok

evet cnm aynen oyle
ohh iyi yapmissin.
Annem sagolsun tepemde dikiliyo sakin 40 cikmadan sacini kesme diye
koskoca 9 ayi devirdim
ama su 40 gozumde cok buyudu 17 gun kaldi bitsede kurtulsam :)

aman sorma cnm ne 40 tır o bıtmez
ay ılk doğumd hepsını dınledım
ama ıkıncıde okadarda takmadım oh gezdım tozdumda hıc kendıme yuk etmedım 40 ı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…