2012 kasım bebekleri büyüyor..

bizde göreydik keşke:)

keske cekseydım cnm ya neyse bı dahakıne bızımkı eşortman takımı gercı
ay ne sorcam cnm ya bebgın uyurken nasıl yatırıyosun ben hem sagına hem soluna hemde duz yatırmaya gayret gösterıyorum
fakat sagına yatıyo duz yatıyo ama sola yatmayı reddedıyo cevırıyo hemen kafa yapısı bozuk olcak dıye korkuyoruz sende durumnasıl

ya kafayı daha çok sağa çeviriyo.sola nadiren de olsa yatıyo ama düz uyuyamıyoruz biz. bizde eşimle onu konuştk atık soluna yatırmaya dikkat edelim diye.

ya kafayı daha çok sağa çeviriyo.sola nadiren de olsa yatıyo ama düz uyuyamıyoruz biz. bizde eşimle onu konuştk atık soluna yatırmaya dikkat edelim diye.

aa demek sızdede durum aynı ya ben yatırıyorum yok ıstemıyo
ınan komple yatırıyorum sola vucudu sola dönuk kalıyo kafa duz cevrılıyo paşamız tarafından
ee napcaz cnmm ya ben perşembe sorucam bakalım dr ne dıcek

işte ilk benm ilk bebeğim.. sanırım sizin de...
acemilik annemlere de sordum onlar da sen karar ver diorlar
mesela az önce çerez yedim gaz yapar diye korkuyorum gidip rezene hazırlayacağım

aynen cnm ılk bebegım bende aynı durumdaym onu yemeyelım gaz yapar bunu yemeyelım gaz yapar dye dye sut azalıyor ama ynede gazlı bebegım var hele hamılelıkte okadar dıkkat ettımkı anlatamam ama ynede olmadı bırde bu aralar meme ıstıyr verıyrm braz emıyr sonra tepınıp aglıyor gazdanmı bılmıyrm memeyı bırakmasından korkuyorum valla

Kızlar fazla gelemiyorum çünkü bilmeden bı gazman doğurmuşum cok gaz sorunu var kizimin bu arada birsey soracağım arkadaslar besledikten sonra yarım saat gaz çıkartmaya çalışıyorum popunu sırtını sıvazlıyorum ama artık çıkartmıyor bı yolu var mı hemen kaldırırsam kusuyo 5 dak sonra kaldırıyorum acaba ondan mı çıkmıyor bı akıl verin nolur ya

Sağol canım, benim burda gördüğümde kocamandı SEVİ BEBE ANNE BEBEK EMZİRME MİNDERİ SonTeklif'te - 116766
şu linktekine benziyordu.
Sen nereden aldın markası ne ?

benim oğlumda çok gazlı bir bebek. ama çoğunu kendi çıkarıyor.
kendim bu aralar rezene kimyon içiyorum su kaynatıp demliyorum. biraz faydası oldum. birde sab simplex diye bir damla veriyorum. ve dizime ters yatırıp gaz masajı yapıyorum.sırtını ovup poposuna vuruyorum rahat çıkarıyor.
süt ve süt ürünleri tüketme yalnız bunlar çocuklarda çok gaz yapar. bazı bebeklerin bünyesi çok hassas herşey dokunabiliyor.kendi yemeklerine kimyon atarak ye birkaç gün sonra faydasını göreceksin..

kızlar dün gece oğlum akşam 5 den gece 2 ye kadar uykuya dalamadı. çok esniyor ama 10 dk. uyuyup yine açıyor gözlerini kocaman.hep 12 gibi uyuyan çocuk akşam çok sıkıntılıydı. dün kırkladık. acaba ondan mı ...

bu arada biz salı günü sünnet olmuştuk bugün itibariyle iyice iyileştik :) düşünenler varsa hiç korkmasın.

evet cnm bugun 16 gunlk olduk inş.. aglaya zrlaya buyumeye calışıoruz şmdıde :)

cnm emzirdikten hemen sonra kaldırmazsam benimkide çıkarmıyo.çıkarsada omzuma biraz çıkarıyo önemsemiyorum.belki bir müddet hemen sonrasında kaldırırsan alışır sonrasında kusmaz.dene istersen.ama çok kusuyorsa bir doktora danış istersen.birde meme değiştirirkende gaz çıkarmak gerekiyomuş aklında bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…