2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar belkı bebegıınızın huzursuzlugu denk gelmıştır ası gunune
bız öyle bışey yaşamadık
asıl olay 2.asıda huzursuzluk ateş yapabılıyo ben gıtmeden hemen yarım fıtıl atıcam yada eve gelınce
o zaman bışey olmuyo kızımda ebe demıştı hep öle ypardım

meraba kizlar

ben zararli diye hamileligim boyunca sacimi boyamadim bebegim 22 gun once dogdu
sacimi boyasam bebege bir zarari olurmu sute geciyormu acaba
sizler naptiniz sacini boyayan varmi??

ben boyadım tatlım sanırım 1 aylık falandı sute gecmezzz cnm ben duz boya yaptım ohhh nede ıyı geldı bıkmışım 2 renk dolaşmaktan

tatlım sut durumun nasıl

Sütüm var maaşallah yetiyorda artıyor bile bebişte emiyor sık sık bir sıkıntımız yok yani o konuda. Eşimle konuştukta kilosu az gibi değilmi dedim boyu iyi uzadığına göre besleniyo gelişiminde sıkıntı yok kilosuda öyle çok anormal değil dr unu aramaya gerek yok bişey olmaz dedi :) eşimde dr bu arada çocuk dr u değil ama biliyo az çok sonuçta

bizimde aşıdan sonra huzursuz oldu kızımız. 2 gün uyutmadı beni . ve ben uykusuzluktan kızıma kızdım şimdi çok pişmanım.sonra düzeldi demekki aşı huzursuz etmiş ben düşünemedim bunu.inş 2 aşıda böyle bişey olmaz olsada yavruma niye uyumuyosun diye kızmam çünkü biliyorum aşılanan bebekler uyumazlar ve çok huzursuz olup ağlarlaar :) allah tüm annelerimize kolaylık versin

bizde kırklandık canım hatta 42 günlüğüz bügün. artık ele avuca geliyo benimki maşallah.gülmeleri çok net ben sevdikçe gülüyorum o da bna gülüyo :) bi gülüşünü çekmek için uğraşıyoruz eşimle.:) çok mutlu ediyo ediyo bizi. gaz çıkardığı zaman eşimle aynı anda ohhh diyoruz sanki biz rahatlamışız gbi.
ben kızmla konuşuyorum hep. konuşmayı dene bak o zman da pür dikkat seni dinleyecek. bizmki öle kaşlarını çatıyo ciddi ciddi beni dinliyo :) huyu hep böyle gidecekse memnunum bebeğimden. 2 saatte bir emmek istiyo. bende alıştım bu tempoya.geceleri 3 saatte bir emmek istese daha rahat olacak çünkü o 2 saat 2 dk gbi gelio bna.allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın acılarını göstermesin inşşşşş

ben hametanı kullanıyorum memnunum denemekte fayda var canım geçmiş olsun

bizde çok şükür olmadı canım ilk aşılarda ateş olmazmış.

biz hep akşamları hatta geceleri 10-11 gibi yıkadığımız oluyor.

Arkadaşlar çok acil cevap nurse harveys şurup ile sub simplex damlayı aynı anda kullanmak istiyorum nasıl kullanacağım hakkında bilgi verirmisiniz acilen öğrenmem gerekiyor...
canım ben sab damla kullanıyorum günde 4 defa 7 damla.

canım nasıl hangi fitilden atmalıyız 2. ay aşısı 3 tane biri koldan 2 si bacaktan yapılacakmış off nasıl dayanacak yavrucaklarımız .

evet canım bende çok konuşuyorum pür dikkat yüzüme bakıp beni dinliyor bayılıyorum onun hallerine çok uyuduğu zamanda çok özlüyorum yavrumu. ne güzel söylemişsin canım Aminn evlatlarımızın acılarını göztermesin Allahım.herşey düzelir bende alıştım gece uykusuzluklarına benimki uyanıksa 1 satte bir acıkıyor.

kızlar benim oğlum banyo yaptıracağımız zaman üstünü soyunca yani çıplak kaldığı zaman çok korkuyor , ürküyor. bir yerlere tutunmaya çalışıyor çok üzülüyorum öyle yapınca
sizinkilerde yapıyormu? birde sürekli sıçrıyor acaba sezeryanla doğum olduğu içinmi böyle ?

bazen bende çok ağlayınca off of diyorum söyleniyorum , sonrada ölüyorum vicdan azabından ,sağlıklı olsunda yavrum herşeye alışırım , bunlarda geçecek diyorum. annelik nasıl bir duyguymuş,bütün duyguları bir arada yaşıyoruz

tatlım aras yapmıyo ama ablamız cok yapıyodu
ay ellerı acıyodu tutuncak yer arıyodu bıde tıtretıyodu ellerını
ay benm yarenım cok aglıyodu bıde duşun ılk banyosundan 3 yaşıında kadar aglamadan bı banyomuz olmadı benımde elım ayagıma dolanıyodu
sezeryandan degıldır cnm yoksa arasta yapardı aynısını
cnm fıtılde paronox yarım kullanıcam ben

Merhaba.

Olur bebeklerde öyle. Kundak yapmak sağlıklı değil ise de, benim de oğlum çok sıçrardı uyurken diye, ben onu çok sıkmayacak şekilde kollarını pamuklu veya penye battaniyesiyle biraz toparlayarak sarardım, o zaman uykusu daha rahat olurdu.

Bir de bebekler öyle hissederler. Bebeğinizin bezi kalsın üzerinde ve yıkama filesine olabildiğince kucağınızda olabilecek haliyle bırakabilirsiniz. Yine aynı şekilde banyosu biter bitmez eğer biraz yağlayacak ya da masaj yapacaksanız eğer, bebeğinizin bezini takarak yaparsanız biraz daha kendini emin hissedermiş bebekler o zaman diye okumuştum bir çok yerde.

Eminim ki, şu anda daha deneyimli ve bebekleri olan anneler size çok daha iyi yardımcı olabileceklerdir. Ama korkulacak ve üzülecek bir durum değil diye düşünüyorum.

maşalla cnm benı sutlere
ama dedıgım gıbı rutın kontrolde dr zaten uyarır yolunda olmayan durum varsa eger
bızde perşembe gıdıcez 2.ay kontrolune

Aranızda emzirme minderi kullanan var mı? Bulunduğum yerde bakmıştım hamileyken sadece bir çeşit buldum görüş bebede oda kocaman bişeydi almadım bu ne ben bunun içinde kaybolurum dedim :) Ama emzirirken belim kollarım kopuyo artık mahvoldum. Eğer kullanıpta memnun olan varsa aldıracam yarın eşime

cızx cnm şahsen ben almadım ıhtıyac duymadım zaten benım paşa
karnını doyuruyo sonra hemen bırakıyo öel cok uzun emmıyo

tatlım ınan bende daha şımdı yıkadım
hem gece uykusuna daha kolay dalıp daha guzel uyuyo

canım ben de hep akşamları yatmadan önce yıkıyorum.
Bir kaç sayfa önce kızlar yazmıştı 40 ı çıkana kadar akşam yıkanmaz diye. Ondan sordum.
eVET kesinlikle daha kolay dalıyorlar,ben de yıkadım biraz önce. mis gibi oldu uykuya daldı. çok tatlı bebişlerin o halleri.:)

canım benim bebiş de banyo yapılacağı zaman aynı şekilde davranıyor. eşim elinin birini tutunca sakinleşiyor .

anneme sordum bışey olmaz dedı
oh bız kırkı gectık coktan benımkıde su an melek gıbı uyuyo mıs mıs

benim oğlumda aynısını yapıyo..bende çok telaş oluyorum elini tutunca biraz sakinleşiyo gibi oluyo ama çok ağlıyor.sürekli çırpınıyor biyerleri tutuyor banyo yaptırmak çok zor annem bile zorlandı ben annem gidince nasıl yaptırcam bilmiyorum...

yaa bu gaza bi çağre yokmu?oğlum ıkınmaktan bi hal kalıyo ağlıyo sürekli.normal olarak hiç gaz çıkarmıyor ama kakasını gazlı yapıyo..
sabah akşam kaka krizi yaşıyoruz ne yapıcağımı şaşırdım. masajda fayda etmiyor.

bu kimyonlu karışımı kullanan varmı?erkenmi versemmi tereddütteyim.haftaya 1 ay olcaz dokotra götürcez inş dr bişeyler verirde düzelir yavrum..

canım doktorun neden öyle dedi acaba.ben sezeryan ile doğum yaptım.7. gün kontrole gittim ultrasonla baktı dr ve sorun yok dedi.40ımız çıkınca tekrar muayeneye gidicez.

kızlar ben epiduralsiz normal doğum yaptım. plasentamı da aldı doktor doğum akabinde. sadece içimdeki kan yavaş boşalıyor, her hafta yaptığı kontrollerde ultrasonda hala içimde kan olduğu görülüyor, daha hızlı atmanı bekliyorum diyor doktorum ama malesef çok az az geliyor sebebini anlamadık, çok hareketsizim anneler başımda her işimi onlar yapıyorlar ben sadece bebeğe odaklanmış durumdayım, yani hareketsizliğime bağlıyorum biraz ama neticede doktorum atamazsan dışardan 5 dak. lık bir müdahale yapabilirim dedi.... bu tarz bir durumla karşılaşan varsa aramızda bana öneriler sunarsa yapmayı deneyeceğim, dışardan müdahale etsin istemiyorum, inşallah gerek kalmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…