- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
meraba kizlar
ben zararli diye hamileligim boyunca sacimi boyamadim bebegim 22 gun once dogdu
sacimi boyasam bebege bir zarari olurmu sute geciyormu acaba
sizler naptiniz sacini boyayan varmi??
Sağol canım. Maaşallahhh bebeğine Allah nazardan korusun iyi kilo almış. Benimkinde bir gariplik var gibi gelmişti banada evet. Dr una bir sorayım bakalım.
tatlım sut durumun nasıl
iki gün önce bir ayımızı geride bıraktık bugün aşı olmaya gittik sabah 11 gibi hemşireye sormuştum ateş yapar mı diye yapmaz dedi , sağlık ocağından geldiğimizden beri uyuyamadı çok huzursuz emzirirken gözleri kayıyor yerine yatırıyorum gözler açılmış hiç uyuklayan o değil gibi
sizde 1.ay aşısından sonra ateş fln oldu mu ? huzursuzluk oldu mu
bizde kırklandık canım hatta 42 günlüğüz bügün. artık ele avuca geliyo benimki maşallah.gülmeleri çok net ben sevdikçe gülüyorum o da bna gülüyo :) bi gülüşünü çekmek için uğraşıyoruz eşimle.:) çok mutlu ediyo ediyo bizi. gaz çıkardığı zaman eşimle aynı anda ohhh diyoruz sanki biz rahatlamışız gbi.kızlar neim oğlum artık bize tapki veriyor, özellikle sabahları çok neşeli oluyor, sesli oyuncaklarına tepki veriyor.
gülüyor ellerini kollarını nereye sığdıracağını şaşırıyor.
onun büyüdüğünü görmek çok keyifli.bugün kırkımız çıktı , çok şükür kırklandık , herkes değişir diyordu bakalım bundan sonra nasıl olacak.
ben hametanı kullanıyorum memnunum denemekte fayda var canım geçmiş olsunkullanan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim , kızımın poposu çok azıcık kızarmıştı ama çok az ,bende çoğalmadan hemen krem süreyim dedim ( pamukla sildim bu arada ) sebamed pişik kremi almıştım ,gece sürdüm 3 saat sonra açtığımda kızımın poposu felaketti derisi soyulmuş , ciğer gibi pişmişti , bir şekilde geçirdik biz ama şimdi hangi pişik kremini kullanıcağımı bilemiyorum yardım edin :26::26::26:
bizde çok şükür olmadı canım ilk aşılarda ateş olmazmış.iki gün önce bir ayımızı geride bıraktık bugün aşı olmaya gittik sabah 11 gibi hemşireye sormuştum ateş yapar mı diye yapmaz dedi , sağlık ocağından geldiğimizden beri uyuyamadı çok huzursuz emzirirken gözleri kayıyor yerine yatırıyorum gözler açılmış hiç uyuklayan o değil gibi
sizde 1.ay aşısından sonra ateş fln oldu mu ? huzursuzluk oldu mu
biz hep akşamları hatta geceleri 10-11 gibi yıkadığımız oluyor.Dün de biz olmuştuk 1. ay aşımızı. Oğlum gündüz 2 den gece 12 ye kadar uyumadı ve huzursuzdu. Aslında uyku gözlerinden akıyordu ama tam dalacakken ağlayarak uyanıyordu. Bugün daha iyi.
Arkadaşlar akşam yıkamak neden iyi değil acaba? Ama ben mecburum eşimle yıkadığım için. Gündüz kimse yok yanımda. İnşallah zararlı değildir.
canım ben sab damla kullanıyorum günde 4 defa 7 damla.Arkadaşlar çok acil cevap nurse harveys şurup ile sub simplex damlayı aynı anda kullanmak istiyorum nasıl kullanacağım hakkında bilgi verirmisiniz acilen öğrenmem gerekiyor...
canım nasıl hangi fitilden atmalıyız 2. ay aşısı 3 tane biri koldan 2 si bacaktan yapılacakmış off nasıl dayanacak yavrucaklarımız .kızlar belkı bebegıınızın huzursuzlugu denk gelmıştır ası gunune
bız öyle bışey yaşamadık
asıl olay 2.asıda huzursuzluk ateş yapabılıyo ben gıtmeden hemen yarım fıtıl atıcam yada eve gelınce
o zaman bışey olmuyo kızımda ebe demıştı hep öle ypardım
bizde kırklandık canım hatta 42 günlüğüz bügün. artık ele avuca geliyo benimki maşallah.gülmeleri çok net ben sevdikçe gülüyorum o da bna gülüyo :) bi gülüşünü çekmek için uğraşıyoruz eşimle.:) çok mutlu ediyo ediyo bizi. gaz çıkardığı zaman eşimle aynı anda ohhh diyoruz sanki biz rahatlamışız gbi.
ben kızmla konuşuyorum hep. konuşmayı dene bak o zman da pür dikkat seni dinleyecek. bizmki öle kaşlarını çatıyo ciddi ciddi beni dinliyo :) huyu hep böyle gidecekse memnunum bebeğimden. 2 saatte bir emmek istiyo. bende alıştım bu tempoya.geceleri 3 saatte bir emmek istese daha rahat olacak çünkü o 2 saat 2 dk gbi gelio bna.allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın acılarını göstermesin inşşşşş
bizimde aşıdan sonra huzursuz oldu kızımız. 2 gün uyutmadı beni . ve ben uykusuzluktan kızıma kızdım şimdi çok pişmanım.sonra düzeldi demekki aşı huzursuz etmiş ben düşünemedim bunu.inş 2 aşıda böyle bişey olmaz olsada yavruma niye uyumuyosun diye kızmam çünkü biliyorum aşılanan bebekler uyumazlar ve çok huzursuz olup ağlarlaar :) allah tüm annelerimize kolaylık versin
kızlar benim oğlum banyo yaptıracağımız zaman üstünü soyunca yani çıplak kaldığı zaman çok korkuyor , ürküyor. bir yerlere tutunmaya çalışıyor çok üzülüyorum öyle yapınca
sizinkilerde yapıyormu? birde sürekli sıçrıyor acaba sezeryanla doğum olduğu içinmi böyle ?
kızlar benim oğlum banyo yaptıracağımız zaman üstünü soyunca yani çıplak kaldığı zaman çok korkuyor , ürküyor. bir yerlere tutunmaya çalışıyor çok üzülüyorum öyle yapınca
sizinkilerde yapıyormu? birde sürekli sıçrıyor acaba sezeryanla doğum olduğu içinmi böyle ?
Sütüm var maaşallah yetiyorda artıyor bile bebişte emiyor sık sık bir sıkıntımız yok yani o konuda. Eşimle konuştukta kilosu az gibi değilmi dedim boyu iyi uzadığına göre besleniyo gelişiminde sıkıntı yok kilosuda öyle çok anormal değil dr unu aramaya gerek yok bişey olmaz dedi :) eşimde dr bu arada çocuk dr u değil ama biliyo az çok sonuçta
Aranızda emzirme minderi kullanan var mı? Bulunduğum yerde bakmıştım hamileyken sadece bir çeşit buldum görüş bebede oda kocaman bişeydi almadım bu ne ben bunun içinde kaybolurum dedim :) Ama emzirirken belim kollarım kopuyo artık mahvoldum. Eğer kullanıpta memnun olan varsa aldıracam yarın eşime
tatlım ınan bende daha şımdı yıkadım
hem gece uykusuna daha kolay dalıp daha guzel uyuyo
canım ben de hep akşamları yatmadan önce yıkıyorum.
Bir kaç sayfa önce kızlar yazmıştı 40 ı çıkana kadar akşam yıkanmaz diye. Ondan sordum.
eVET kesinlikle daha kolay dalıyorlar,ben de yıkadım biraz önce. mis gibi oldu uykuya daldı. çok tatlı bebişlerin o halleri.:)
canım doktorun neden öyle dedi acaba.ben sezeryan ile doğum yaptım.7. gün kontrole gittim ultrasonla baktı dr ve sorun yok dedi.40ımız çıkınca tekrar muayeneye gidicez.
cnm benım gecmış olsun ben böyle durum yaşamadım
ama yaşayan arkadaşım var malesef dr kurtajla temızledı
sanırım mudahele edılmesı gerekıyo
sen sezeryanmı olmuştun cnm
benım arkadaşım normal doğum olmuştu kanaması yok denılcek kadar azdı malesef onun doğumda plesanta parcası bırakmışlar ıcınde
sukur sende öle durum yok ama ıhmal etme cnm
ah ah kadın olmakta ne zor