- 11 Eylül 2011
- 31.267
- 1.085
- Konu Sahibi aycaeceberen
sağol teyzesi sizden de bekliyoruz bi kontra atak :)
bızdede buakşm sakaryspor vardı teyzesı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol teyzesi sizden de bekliyoruz bi kontra atak :)
bızdede buakşm sakaryspor vardı teyzesı
bizde göreydik keşke:)
bu arada kocaelide oturan var mı aramızda?
keske cekseydım cnm ya neyse bı dahakıne bızımkı eşortman takımı gercı
ay ne sorcam cnm ya bebgın uyurken nasıl yatırıyosun ben hem sagına hem soluna hemde duz yatırmaya gayret gösterıyorum
fakat sagına yatıyo duz yatıyo ama sola yatmayı reddedıyo cevırıyo hemen kafa yapısı bozuk olcak dıye korkuyoruz sende durumnasıl
ya kafayı daha çok sağa çeviriyo.sola nadiren de olsa yatıyo ama düz uyuyamıyoruz biz. bizde eşimle onu konuştk atık soluna yatırmaya dikkat edelim diye.
işte ilk benm ilk bebeğim.. sanırım sizin de...
acemilik annemlere de sordum onlar da sen karar ver diorlar
mesela az önce çerez yedim gaz yapar diye korkuyorum gidip rezene hazırlayacağım
bu arada kocaelide oturan var mı aramızda?
ben kullanıyorum ve çok memnunum.şiddetle tavsiye ederim.hamileyken ne gördüysem almıştım.sezeryanla doğum yaptım.hastaneye giderken yanımda götürmüştüm o günden beri bu yastıkla yapışık ikiz gibiyiz.bilinçli bir şekilde almamıştım ama aldığım ve parasını kesinlikle hakeden bir şey.onsuz çocuğumu emzirmiyorum hele birde belimi yastıkla destekleyince ohhh pek rahat.oğlum bazen 45 dk kucağımda kalıyo bu yastık olmasa mahvolurdum.yanlız bu yastık bi kaç boy galiba alırken beline uygun olanını tercih et.bi arkadaşımda gördüm kocamandı benimki öle değil.belime oturuyo.
Kızlar fazla gelemiyorum çünkü bilmeden bı gazman doğurmuşum cok gaz sorunu var kizimin bu arada birsey soracağım arkadaslar besledikten sonra yarım saat gaz çıkartmaya çalışıyorum popunu sırtını sıvazlıyorum ama artık çıkartmıyor bı yolu var mı hemen kaldırırsam kusuyo 5 dak sonra kaldırıyorum acaba ondan mı çıkmıyor bı akıl verin nolur ya
bende sağlık ocağının kini kullanıyorumm..
bundan önceki topikte yazışıyorduk sizinle
hayırlı olsun sizi baya merak ediyordum bir iki yerde yazınızı görmüştüm ama daha doğum yapmamıştınız
Sağol canım, benim burda gördüğümde kocamandı SEVİ BEBE ANNE BEBEK EMZİRME MİNDERİ SonTeklif'te - 116766
şu linktekine benziyordu.
Sen nereden aldın markası ne ?
Kızlar fazla gelemiyorum çünkü bilmeden bı gazman doğurmuşum cok gaz sorunu var kizimin bu arada birsey soracağım arkadaslar besledikten sonra yarım saat gaz çıkartmaya çalışıyorum popunu sırtını sıvazlıyorum ama artık çıkartmıyor bı yolu var mı hemen kaldırırsam kusuyo 5 dak sonra kaldırıyorum acaba ondan mı çıkmıyor bı akıl verin nolur ya
cnm yok bu figürlüden değil benimki sadesi.bebe mağazasından aldın.markası idil baby 45 liraydı sanırım.resimdekine benziyo
Eki Görüntüle 578215
ben varım tatlım merkezdeyim sen?
benim gibi,ara ara bebişinin nefesini koklayıp oh çeken kaç çatlak var:))