- 23 Mayıs 2012
- 506
- 0
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
Selamlarrrr hamileligim süresince bana yoldaş olan bütün taze annelereee
yeni topiğimiz hayırlı ugurlu olsun!!! (ben biraz gec kaldım herhalde:) )
Daha dün nasıl olacak nasıl bitecek derken, bebeklerimizi kucagımıza aldık ve büyütüyoruz bileeeeee :)
zaman öyle cabuk gecio ki hızına yetişmek imkansız .. bebegim 11 aralıkta 2 ayını geride bıraktı hala inanamıyorum :)
Bu zaman süresince biz ona, o da bize cok alıştık cok sevdik birbirimizi :)
Anne olmak bambaşka bi duyguymuş.. hep derlerdi ama yaşamadan hiç bi şeyi anlayamıyor insan..
İnsanlara, olaylara, durumlara bakış açımı bile degiştirdi annelik.. kalbimde aşkımın kocaman sevgisi vardı onun yanına
bebegimin sevgisi de eklenince tam oldu şimdi..
Bazen aşkımda bende inanamıyoruz bu bebek bizim mi dercesine bakakalıyoruz birbirimize :)
artık ikimizden bi parça, aşkımızın minicik dünyalar güzeli bi meyvesi var..
bizi birbirimize daha cok bağlayan, aramızdaki aşkı daha da güçlendiren..
Gelelim benim dünyalar güzeli prensesim nam-ı diğer BEROŞUMAAAAAA :)
kendileri en minik oflu olup, hepimize kök söktürmektedir ! Gaz sorunumuz hat safhada, uyku hiç yok, huzursuzluk diz boyu :)
kime çekti bilmem :)))
Hal böyle olunca da, sagolsun yine kayınvalidecigim imdadıma koşuyor, yaklaşık 2 haftadır onda kalıyoruz..
Kayınpederim, kaynım, ben, kayınvalidem, eşim hepimiz Beren hanımın peşinde pervaneyiz :)
ben zaten kendimi unutmuş bi durumdayım, nerdeee süslü püslü havalı hallerim nerdeeeeee
EE boşuna dememişler "annelik fedakarlıktır" diye
beroşumla ugrasarak onu severek öperek koklayarak emzirerek uyutarak geçiyor bu günler..
en yorgun oldugum bi anda bana kocaman bi gülücük hediye edişini dünyalara değişmem!!!
pazar günü de anneme gidip 1-2 hafta da onda kalacagız, bakalım evimize ne zaman döneriz..
bizim gibi huysuz bebişler var mı aramızda ? kendimize yandaş arıyoruzda :)
Bu arada hepinizi ve burdaki muhabbetlerimizi coook özledim kocaman öpüyorum hepiniziiiiiii
kızlar merhaba; bu karın ağrısının çözümü varmıdır yakarnı ağrıyo bacaklarını kasıyo,ağlıyo,,karın ağrısı geçtimi hemenn uyuyo yawrum,,napsak bilemedim..
emzikde almıyor bitürlüü,,bide biz haftada 1 yıkıyoruz çokmu uzun ki:44:
canım biz iki günde bi yıkıyoruz cok rahatlıyo cocuk 1 hafta cok fazla. üşütmeden sık sık yıkayın derim ben. karın agrısı için sıcak bez koy karnına yüz üstü yatır kucagına. anason rezene çirebilirsin. kaka yapaıyosa bikaç damla has zeytinyagı damlat agzına. ben yapıyorm faydası cok birde kimyonlu cay esra erolun tarifi on numara. Allah şifa versin.
Selamlarrrr hamileligim süresince bana yoldaş olan bütün taze annelereee
yeni topiğimiz hayırlı ugurlu olsun!!! (ben biraz gec kaldım herhalde:) )
Daha dün nasıl olacak nasıl bitecek derken, bebeklerimizi kucagımıza aldık ve büyütüyoruz bileeeeee :)
zaman öyle cabuk gecio ki hızına yetişmek imkansız .. bebegim 11 aralıkta 2 ayını geride bıraktı hala inanamıyorum :)
Bu zaman süresince biz ona, o da bize cok alıştık cok sevdik birbirimizi :)
Anne olmak bambaşka bi duyguymuş.. hep derlerdi ama yaşamadan hiç bi şeyi anlayamıyor insan..
İnsanlara, olaylara, durumlara bakış açımı bile degiştirdi annelik.. kalbimde aşkımın kocaman sevgisi vardı onun yanına
bebegimin sevgisi de eklenince tam oldu şimdi..
Bazen aşkımda bende inanamıyoruz bu bebek bizim mi dercesine bakakalıyoruz birbirimize :)
artık ikimizden bi parça, aşkımızın minicik dünyalar güzeli bi meyvesi var..
bizi birbirimize daha cok bağlayan, aramızdaki aşkı daha da güçlendiren..
Gelelim benim dünyalar güzeli prensesim nam-ı diğer BEROŞUMAAAAAA :)
kendileri en minik oflu olup, hepimize kök söktürmektedir ! Gaz sorunumuz hat safhada, uyku hiç yok, huzursuzluk diz boyu :)
kime çekti bilmem :)))
Hal böyle olunca da, sagolsun yine kayınvalidecigim imdadıma koşuyor, yaklaşık 2 haftadır onda kalıyoruz..
Kayınpederim, kaynım, ben, kayınvalidem, eşim hepimiz Beren hanımın peşinde pervaneyiz :)
ben zaten kendimi unutmuş bi durumdayım, nerdeee süslü püslü havalı hallerim nerdeeeeee
EE boşuna dememişler "annelik fedakarlıktır" diye
beroşumla ugrasarak onu severek öperek koklayarak emzirerek uyutarak geçiyor bu günler..
en yorgun oldugum bi anda bana kocaman bi gülücük hediye edişini dünyalara değişmem!!!
pazar günü de anneme gidip 1-2 hafta da onda kalacagız, bakalım evimize ne zaman döneriz..
bizim gibi huysuz bebişler var mı aramızda ? kendimize yandaş arıyoruzda :)
Bu arada hepinizi ve burdaki muhabbetlerimizi coook özledim kocaman öpüyorum hepiniziiiiiii
Kızlar bi de şu gaz sorunu olayı var ya, o ne fena bişeydir yaa..
bazen emerken bile sancı girio, basıo çığlığı
sab damla ve narves harvey bitkisel şurup kullanıyoruz..
var mı bununla ilgili bana önerebileceginiz bir şey ?
Süt olayı da; bazen karnı doymuomuş gibi gelio saatlerce emio ve bırakmıo bu seferde sütüm yok diye düşünüyorum :/
o zaman mama veriyoruz arada bir.. süt yapıcı neler yiosunuz ?
Su , helva , bulgur pilavı , humana still dışında ne önerirsiniz ?
masaj linkini yollar mısın canım
Songulcum evet aynen benimkide sesli yapio kakasini hemde ne ses:)hem ustten ikinio hem alttan gaz cikario hem kaka yapio 3ü bi arada yani:)ayni altini acinca fiskirtma olayini bende yasadim bide biz hazirlanmis dr.a gidiodk ne is cikmisti ama..
Sezaryen olmuş anneler göbekleriniz ne durumda? Ben hala hamile gibiyim. Bugün 23.gün.
Ağrı sızı var mı? Kalkarken yatarken acıyor mu dikişler?
Benim dikişlerden ziyade karnım acıyor, bir de kasıklarımın üstü, sanırım o da dikişin başlangıç ve bitiş noktaları, böyle hisseden var mı?
Hareketliliğiniz nasıl?
Korse takıyor musunuz, markası?
Merhabalar,
Arkadaşlar bebeğim bugün 1.ay aşısını oldu ve gündüz saat 2 den beri uyumadı, şimdi biraz daldı ve huzursuz. EBE aşı ağrı falan yapmaz dedi ama . Aslında çok uykusu var ama canı yanıyor gibi. sizin 1. ay aşılarınızda problem oldu mu?.
Banyoyu ben her gün yaptırıyorum. önce banyo sonra kremi ile masaj.oĞLUM çok rahatlıyor. yaşlılar yıkanan bebekler daha iyi büyür, gelişir der. bugün aşı oldu diye yaptırmadım. bir de her gün aynı saatlerde yaptırırsak - ben akşam yatmadan önce- belli bir düzeni oluyor.
Bez olarak da prima pampers 2 numara kullanıyorum ve memnunum.
Kusma bizde de çok. oğlum uyanıkken canı sıkıldıkça emiyor, kusuyor, tekrar emiyor.:) Allahtan birinci ayda yeterli kkiloyu almış. ben acaba sütüm mü yetmiyor diyordum. boyuda uzamış.
Sezaryen olmuş anneler göbekleriniz ne durumda? Ben hala hamile gibiyim. Bugün 23.gün.
Benim dikişlerden ziyade karnım acıyor, bir de kasıklarımın üstü, sanırım o da dikişin başlangıç ve bitiş noktaları, böyle hisseden var mı?
Hareketliliğiniz nasıl?
Hareketliliğiniz nasıl?
Benim göbeğimde var biraz 3 aylık hamile gibiyim. Hamile kalmadan önce 49 kiloydum, doğuma gitmeden 65 kiloydum, doğumdan bir gün sonra 60 kiloya düştüm, şimdi ise 58 kiloyum. Tam 30 gün oldu bugün. İnşallah gider kilolar. Ağrım sızım yok. Bazen kaşınıyor dikiş yerlerim bende korkuyorum kaşımaya tek sıkıntım o yani çok şükür. Hatta spora başlamayı düşünüyorum avde koşu bandı var fırsat bulursan bebişten biraz onda tempolu yürüyüş yapıcam. Sonra birazda yer hareketleri yaparım diyorum ama bakalım ne zaman başlarım bakıp bakıp geri dönüyorum şimdilik :) hareket etmemdede bir sıkıntı yok anlayacağın.
Korse kullanmıyorum düşünüyorum ama bakalım daha ne kadar düşünecem :))
yok canım ya cok sükür arada bı oluyo ıste okadarda olur heralde bebek sonucta..benımkı top böcegi gıbı kıvrılıyo kıvrılıo kızarıo kaşlarını catıo felan ama ağlama yok yani:) sonra bi ses bombası Allah dıorum yani:)ay bıde bıyere gıderkenmı ınanmıyorum ya en sınır bozucu durum herşey komple degışmeseı gerekıyo
pekala durum aynı ya cnm sızdede gaz durumu yok o zaman ölemı
Hareketliliğiniz nasıl?