- 8 Temmuz 2011
- 828
- 0
- Konu Sahibi aycaeceberen
Merhabalar,
Arkadaşlar bebeğim bugün 1.ay aşısını oldu ve gündüz saat 2 den beri uyumadı, şimdi biraz daldı ve huzursuz. EBE aşı ağrı falan yapmaz dedi ama . Aslında çok uykusu var ama canı yanıyor gibi. sizin 1. ay aşılarınızda problem oldu mu?.
Banyoyu ben her gün yaptırıyorum. önce banyo sonra kremi ile masaj.oĞLUM çok rahatlıyor. yaşlılar yıkanan bebekler daha iyi büyür, gelişir der. bugün aşı oldu diye yaptırmadım. bir de her gün aynı saatlerde yaptırırsak - ben akşam yatmadan önce- belli bir düzeni oluyor.
Bez olarak da prima pampers 2 numara kullanıyorum ve memnunum.
Kusma bizde de çok. oğlum uyanıkken canı sıkıldıkça emiyor, kusuyor, tekrar emiyor.:) Allahtan birinci ayda yeterli kkiloyu almış. ben acaba sütüm mü yetmiyor diyordum. boyuda uzamış.
canım Yahya da 2 gun önce 1.ay aşısı oldu..o gece bıraz mızmızlandı heralde aşıdandır yani zaten dr. demıstı huysuzluk yapar dıe hatta ateşi olabılır dıe fıtıl felan yazdı ama ates cok sukur olmadı..aynen bızdede kusma cok var bende sütüm zaten az emdıgınıde kusuyo dıe uzuluodum ama maşallah 1 kılo almıs gayet iyi dedi dr...bıde bızımkı sulu kusuyo dr.a sordum ılk 3 ay bebeklerde reflü olabılıomus sureklı yatmaktan felan gayet normalmıs yanı endıseye gerek yokmus..
bu arada kızlar karnım çöpluk oldu valla önceden bırbırının tadını bozar dıe damak zevkıme dıkkat ederek yer ıcerdım..sımdı önume ne gelırse ıcıorum mesela komposto,cesıtlı bıtkı cayları,humana cesıtler,boza,incir suyu,meyve suyu,milkwayin çemenli zımbırtısı,süt hepsını peşpeşe ıcebılıorum ona ragmen sütüm kıtı kıtına yetıo demek ıcmesem fos yani..