2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm nasıl demıştı dr bebk bu aglar he
hem uyuyo hem aglıyo he desene ne anladım uyumandan
abınız napıyo cnm

cnm nasıl demıştı dr bebk bu aglar he
hem uyuyo hem aglıyo he desene ne anladım uyumandan
abınız napıyo cnm

Abimizde çizgi film seyrediyor ama Faruk ağlayınca" tamda terinde ağladın hee" diye kızıyor.. Çizgi filmin önemli noktalarını kaçırıyormuş Faruğun ağlamasından.. Peh.. Ben neler kaçırıyorum bir bilse....

ya iste ne bıleyım ılac verdı sonra gecmezse kontrol altına almamıs gerek dedı braz enfeksıyon cıktı okadar sonrada gectı zaten ama doktor baya odumuzu koparttı annemlerde balgamla atıyor rahatlatır onu kusması bzıım cocuklarımız ne kusardı dıyorlar neysekı atlattık sımdı bızımkı zaten hıc uyumuyr cnm ya hep bakınıyr hep emmek ıstyr 10dk emıyr 20 dk sonra tekrar ıstyr bazende zaten sutlerı cıkarıyor fazlamı gelıyor acaba ama emzırmeyınce cok aglıyor :18::18::18::18:

Bebeğim neredeyse her emmeden 10 dk içinde kusuyor, hep çok mu emiyor diyeceğim ama memede durduğu süre 15 dk'yı hiç geçmiyor.
Sizler nekadar süre emziriyorsunuz ve kusma sıklığınız nasıl?

Oh sorularımı sordum şimdi emzireyim sonra gelip cvplarınızı okurum.
Mucx.

bu kusma problemı hepımızde var sanırım bızımde ya sut olarak cıkarıyr yasa peynır kesıgı gıbı sanırım sutu bırıktırıyor ama her emmede cıkarmıyr tabı bazen kusmuyorda bez konusunda bız prıma premıumcare yesıl olanından 1numara kullandık 2ye gectık sımdı en fazla 3saat duruyror ve sızıntı yapıyor acmazsam uzerıne gecıyor hep kılomuzda cok degıl en son 4.5kıloydu ama kuzenım bezını buyuk al dedı kuzuk gelıyrdur dedı sımdıde 3 numara aldırdım bakalım geceden geceye bırde onu denıycem bakalım gecıcekmı bundada bu arada bızımkı fazla sıdıklı cıktı cok ısıyor ondan olablırde:))

Kızlar emzik verdiniz mi
ilk ne zaman? ne kadar süre ile tutuyorsunuz?
ve marka olarak ne kullandınız?
emzııgı ben hastanede verdım valla alıssın dye ama tabı cok ıstahlı emmıyr cok acıkınca emmıyr markasınıda bılmıyrm annemler alıp verdıler eczaneden bende bsy sorucam ne sıklıkta yıkıyrsunuz bebeklerınızı uykuluk problemınız oldumu sankı benım oglumda az braz uykuluk oluyr gıbı

yeşil olanlar aktif bebek değil mi canım. premium care beyaz paket. biz 2 numarada bi kere kaka faciası yaşadık kaka yaptığını farketmeyip çok pışpışladık heralde:)

biz banyomuzu 2günde bir yapıyoruz? diğer soruyu anlamadım ben (uykuluk problemınız) ?

cnm bız ıkısınıde denedık ama yesıl daha ıyı geldı sankı ama ynede cok durursa tasıyor bakalım bu numarayı denıycez bırde uykuluk dedıgımse kafasında beyaz bısy oluyr kepek gıbı sankı

günaydın kızlar. ne çok şey yazmışsınız okuyamadım bile hepsini. fırsat buluyosunuz nete girmek için ne güzel. benim cadım beni bayağı yoruyo. kendimde az uykucuyum:26: bi şey soracam benim kızım banyodan sonra çok değişiyo uykusu falan. düzenli uyuyo, banyo yaptırıyoruz o gün uyumuyor. annemlerin deyimiyle eskilerin söylediği gibi bu kız kiri seviyo
sizdenasıl durumlar.

bu arada kusma bizde de çok oluyodu, hem sık hemde miktar olarak çok kusuyordu ama imdi azldı. ilaç falan kullanmadık, kendiliğinden geçti.

emzik doğduğu günde almadı. sonralarıda denedik almadı. çok istedim almasını ama almıyor. her çeşidini denedim. bi bakkal emziği kaldı

17.gününde doğum kilosuna daha yeni ulaşmıştık.şuan nasıldır bilemiyorum.ilk 5 gün anne sütü alamadı zaten çocuğum.neler denedim bir bilsen.resmen kabustu.şimdi çok şükür var.insan hamileyken çok sıkıntı çekiyormuşsun gibi geliyo.doğurunca anlıyosun herşeyin daha yeni başladığını:))

Bez olarak hangi marka kullanıyorsunuz, Prima Pampers 1 bile büyük geliyor sanki kilomuz 3.770 hangi marka hangi beden kullanmalıyım?

ben oğluma ilk göbek oyuntulu molfix almıştım iki paketten sonra prima beyaz olandan 1 numara aldım ama oğlumun poposuna yaramadı.oğlum bez değişikliğinden etkilendi.denemediğim krem kalmadı ama iyileştiremedim henüz.ıslak mendilide yenidoğandan kullandığım halde iyileşmedi.bende dün gece tekrar molfixe geri döndüm.ne olacak bilemiyorum.ama molfix göbek oyuntulu primanın 1 numarasından biraz daha küçük.

Ben aventin gece için olan emziklerinden almıştım 3 günlükken dr una sorup verdim. Çünkü oğlum doyduğundan emin olduğum halde sürekli memede kalmak istiyordu. İlk zamanlar almakta zorlandı ama alıştı şimdi.

Bez olarakta primanın 1 numarasını kullanıyoruz. İlk yeşil olan paketten almıştık sonra beyaz olandan aldık ikisindende memnunuz.

ay çok geçmiş olsun bakalım bende 2. ay kontrolümüzde soracam doktora ama bizim burada sadece doğumevinde varmış çocuk cerrahı ya istanbula yada izmite gidicem yaptıracam sanırım .. bakacaz artık peki diikişleri alıcaklarmı yoksa kendinden mi düşücek tatlım

kızlar bıde bugun beysal arkadaşımızı ve erdemı zıyerete gıttık
kucuk adamımlaEki Görüntüle 574797

eveet tosunum geldi bizi görmeeye erdem de arasta uyumuş olsada biz songülümle az da olsa görüşebildik

evet kızlar bugün 44 günlük olduk artık gezmelere başladık gittiğimiz yerlerde pek rahat edemesemde alışacaz bakalım yok emzir yok uyut derken gittiğim yerden pek birşey anlamıyorum ama olsun dediğim gibi alışacaz aslında mersine gitmemiz gerekiyor dedemizi ve babannemizi görecez sizce 3 aylıkken uçağa biinmemiz zarar verrirmi korkuorum benim kulağım çok rahatsız oluyor uçakta acaba oğluşumda basınçtan etkilenirmi ??

dikişler kendi düşecekmiş. gayet keyfi yerinde paşanın. salı gününden bu yana bir sıkıntı olmadı çok şükür.

maşallahı var erdemin çok tatlı. tabii aras da maşallah ne güzel şimdiden arkadaş oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…