- 15 Şubat 2012
- 4.800
- 502
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
dikişler kendi düşecekmiş. gayet keyfi yerinde paşanın. salı gününden bu yana bir sıkıntı olmadı çok şükür.
maşallahı var erdemin çok tatlı. tabii aras da maşallah ne güzel şimdiden arkadaş oldular.
evet iki uykucu arkdaş birbirlerinden habersiz yattılar .
ya sünnet videoları izliyorumda içim gidiyo sen sünnet olurken yanındamıydın benimki bacaklarının falan tutulmasına hiç tahammül edemiyor hareketli olmalı sürekli
kızlar merhaba; bu karın ağrısının çözümü varmıdır yakarnı ağrıyo bacaklarını kasıyo,ağlıyo,,karın ağrısı geçtimi hemenn uyuyo yawrum,,napsak bilemedim..
emzikde almıyor bitürlüü,,bide biz haftada 1 yıkıyoruz çokmu uzun ki:44:
kızlar merhaba; bu karın ağrısının çözümü varmıdır yakarnı ağrıyo bacaklarını kasıyo,ağlıyo,,karın ağrısı geçtimi hemenn uyuyo yawrum,,napsak bilemedim..
vala cn bzde haftada ır yıkıyrz cunkı ben yıkayamıyrm annem uzak gelemıyr herzaman halamlar var onlar yıkıyorlar benımkı cok fena ya fıleye bır tutunuyor yıkanırken mumkun degıl alamıyrz elını halamlar bıle zor yıkıyor sasırıp kaldı kadınlar zaten fıleye tutunmasına acmmıyor bır turlu ellerını bugun arycam aksama yıkayalım dye bakalım haftada en azından ıkıye cıkaralım dyrum bende
ben zıbınla penye arasına karın bölgesine küçük havlu koyuyorum.Böylece karnına soğuk girmiyo. gaz için de nacizane önerim sağ el- sol ayak veya sol el-sağ ayak çaprazlamasına sırayla değdir. Ama bunu ayaklarını karnına çektiği tam ıkınma anında yapman lazım. farkı göreceksin.. bebeklerin kış aylarında 2 güne bir yıkanması gerekiyo bence dr muzun tavsiyesidir. biz 2. gününde kusmuk ter kokuyoruz 1 haftayı düşünemiyorum:)
Kızlar emzik verdiniz mi
ilk ne zaman? ne kadar süre ile tutuyorsunuz?
ve marka olarak ne kullandınız?
Bez olarak hangi marka kullanıyorsunuz, Prima Pampers 1 bile büyük geliyor sanki kilomuz 3.770 hangi marka hangi beden kullanmalıyım?
Karin agrisi icin you tube ta kolik masaj diye videolar var ben bir kac gundur yapiyorum ve oglum cok rahatladi bir de uyumakta gucluk ceken bebekler icin baby sleep diye muzikler var ayrica dalga sesi yagmur sesi gibi sesler cok isime yaradi
Tavsiye ederim
süt yapıcı kuru incir tavsiye ederim. kaynatıp iç. 3 tae inciri bölüp bir cezvede yap iç. inciri de ye. bolca artar sütün. birde ramazan hurması.Kızlar bi de şu gaz sorunu olayı var ya, o ne fena bişeydir yaa..
bazen emerken bile sancı girio, basıo çığlığı
sab damla ve narves harvey bitkisel şurup kullanıyoruz..
var mı bununla ilgili bana önerebileceginiz bir şey ?
Süt olayı da; bazen karnı doymuomuş gibi gelio saatlerce emio ve bırakmıo bu seferde sütüm yok diye düşünüyorum :/
o zaman mama veriyoruz arada bir.. süt yapıcı neler yiosunuz ?
Su , helva , bulgur pilavı , humana still dışında ne önerirsiniz ?
Kızlar bi de şu gaz sorunu olayı var ya, o ne fena bişeydir yaa..
bazen emerken bile sancı girio, basıo çığlığı
sab damla ve narves harvey bitkisel şurup kullanıyoruz..
var mı bununla ilgili bana önerebileceginiz bir şey ?
Süt olayı da; bazen karnı doymuomuş gibi gelio saatlerce emio ve bırakmıo bu seferde sütüm yok diye düşünüyorum :/
o zaman mama veriyoruz arada bir.. süt yapıcı neler yiosunuz ?
Su , helva , bulgur pilavı , humana still dışında ne önerirsiniz ?