- 28 Kasım 2008
- 6.205
- 59
- 38
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
Çok geçmiş olsun maşallah.ben de yaptırmak istiyorum ama 36 haftalık doğdu oğlum şu an 35 günlük.4 kiloyu biraz geçmiştir.doktorumuza sorup yaptırıcaz inşallah.acaba pipi nasıl açıkta kalıyor?zor olmuyormu bebek üşütmezmi?
canım bir msjım ayrıntıları anlattım. pipi kapalı. kartan bardaklardan yapıştırdılar. üzerine bezini bağlıyoruz. sıkıntı yok. bugün fitil vermedim ona rağmen ağlamıyor acısı yok. tulum giydirip ortasını açık bırakıyorum. üşüteceği bir durum yok yani...
ayrıca bizde 37+1 de doğduk.ağır sarılık geçirdik... şimdide sünnet olduk. yok bir sıkıntı...
kızlar mrb nasılsınız biz onur beyle gaz sıkıntısı kusma sıkıntısıyla vakit geçiriyoruz onlara alıştık ama boğazında bi gariplik var geniz kısmı hırıltılı kaç dr.a götürdüm hiç birşey yok dediler dün kbb ci kamerayla baktı ne akıntı var ne bişey ama çocukta bi hırıltı var sinir olduk böyle olan var mı kızlar
2. ay aşısını olan var mıı?
cnmmmm gecmış olsun
demek ufaklık adam oldu he
oh atlatmışsınız annesı
sızdemı 37 bıtınce doğdunuz sızın doğum neden erken olmuştu cnm unuttum
canım benim nişanım 32. haftad gelmişti zaten.
birde doğum sancılarım kasılmalar 30. haftada falan başlamıştı. o yüzden 37. haftada suyumuz patladı ve gelmek zorunda kaldı...
doğumda da çatıya erken inmiş kafa şekli uzamış ve sıkıştığı için zor bir normal doğumla dünyaya geldi. hatta doğumda köprücük kemiğimiz kırıldı. ama kaynaştı artık. ve doğum travmasından dolayı yoğun bakımda da kalmıştı...
off çok zor günlerdiii... çoook..bir ara yazıcam doğum hikayemi.
ay cnm benı ya kıyamam ben
normal doğumdan dolayı oldu dımı cnm kemık kırılması falanpufff ne zor doğum ve sonrasını yaşamışsın cnm ya
gecmış olsun sukur gerıde kaldı
ama bebegın sıkışmasını ve o anları canlı canlı yaşamak zor olmuştur sanırım
rabbım sımdıden sonra saglık uzun ömur versın hepımızın evlatlarına
zaten dunyaya erken gelcek olması ınsanda bı huzun yaratıyo sahsen bende ısterdım cok guzel kızımda yaşadıgım gıbı gule oynaya doğuma gırmeyı ama nasıp böyleymış sukurkı saglıklılar
cnm bız ayın 28 ınde olucaz ılk aşıdan sonra 6 ıle 8 hafta sonraya adar oluyomuş
ben sağlık ocakta yaptırıyorum
onlar ası gununu verıyolar ılk aşı yapılınca sana verdılermı cnm gun
tatlım merhaba burnu tıkalı oldugundan olmalı pek coogumuzda aynı şikayet var cunku
su 2 gundur sanırım bızde gectı
abladan gecen az bı öksurugu vardı dr 1 cay kaşıgı balgam sökturucu vermmıştı o balgamı atınca sanırım burnuda acıldı
Kizlar güzel anneler selam
Artık lohusaligimiz da bitiyor gerçi ben yarisindayim bugün daha 21.gun ama artık sacımı boyatmak istiyorum. Gecen kuaförüm eve geldi kesim yaptık ama siyahdan kahveye dönmek istiyorum oreal falan gerekli salona gitsem bebek durmaz onu götürsem olmaz. Sadece emzirerek besliyorum bir de.?! Zararı bilmemnesi var mı ?
Ne yapmalıyım ?
Siz naptiniz saclara
bızımde aynı probm var benım bebgım rahatsızlandı yesıl ve balgamlı kustu doktra gtrduk ona baglamıstm ama ıyılestgndede aynı problem oldu ozellıkle dıkkat ettım gecelerı sabaha karsı oluyr doktra soyledım damla verdı ama hala pek gecmıs degl bzde detaylı gogus doktruna falan gtrelım dyrz bakalım gecmezse bırde ben bsy sorcam bebklerınız gunde ne sıklıkta kusuyr ve nasıl kusuyor bızımkı arada sut cıkarıyr arada peynır kesıgı gıbı kusuyr doktor kusması cok surerse yatrıcaz demıstı acayıp uzuldum allahtan sımdı duzeldı ama hala cok korkuyrum bsy olucakta yatırıcaklar dye agla agla canım cıkmıstı ya cok zor bsymıs evladının hasta olması ömrümden ömür gitti daha cokta küçük oldugu ıcın üzüldüm çookk
slm kasım anneleri
ben 20 kasımda sezeryanla doğum yaptım.sezeryan sonrası toparlnmam baya bi zaman aldı.defalarca topiğe girdim yazışmak istedim ama olmadı.ilk önce geçmişi okuyup sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim ama oğluşum durmadığı için bi türlü geçmişi bitiremedim ve artık bende vazgeçtim.sizler nasılsınız bilmiyorum ama benim hala sütüm oğluma yetmiyor ve gündüz uykularımız neredeyse yok.sabah 7 de bi kalkıyoz gece 12 ye kadar evin içinde gezmek istiyo.resmen şaftım kaydı.
nıllllll napıyın cnm napıyo kucuk faruk
diğer tARAFTA yazdım sana cvp cnm
Aa merhaba songül.. Bu topiğe de bir bakayım deidm, benim gibi sorunlu bebeişi olanlar varmış burdada.. Ne yapayım, bir yandan Farukla uğraşıyorum, yine ağlama krizlerinde..
Bugün aşımızo olduk, işitme testimizi yaptırdık, yorulduk.. Yani ben yoruldum.. Nasıl uykum var, ama uyumak ne mümkün..
Bu arada Farukta 3610 doğmuştu, şu an 5100 olmuş.. Ahhhh birde şu koliği, ağlamaları düzelse.. Allah'ım bu dertten muzdarip olan herkese dermanını versin..
cnm benım ıyı yapmışın valla burda cok var cnm senın gıbı anneler
farugumuza maşşall cnm ya ck guzel kg almış onca aglamaya onca uykusuzluga maşalla valla demek ıştahı yerınde annesı
ay prevıayı bıtırenler topiğine gırsen arkadaşım fburak arkadaşımız var sanarsın kı farugu anatıyo o derece yanı