- 23 Mayıs 2012
- 506
- 0
- Konu Sahibi aycaeceberen
Selamlarrrr hamileligim süresince bana yoldaş olan bütün taze annelereee
yeni topiğimiz hayırlı ugurlu olsun!!! (ben biraz gec kaldım herhalde:) )
Daha dün nasıl olacak nasıl bitecek derken, bebeklerimizi kucagımıza aldık ve büyütüyoruz bileeeeee :)
zaman öyle cabuk gecio ki hızına yetişmek imkansız .. bebegim 11 aralıkta 2 ayını geride bıraktı hala inanamıyorum :)
Bu zaman süresince biz ona, o da bize cok alıştık cok sevdik birbirimizi :)
Anne olmak bambaşka bi duyguymuş.. hep derlerdi ama yaşamadan hiç bi şeyi anlayamıyor insan..
İnsanlara, olaylara, durumlara bakış açımı bile degiştirdi annelik.. kalbimde aşkımın kocaman sevgisi vardı onun yanına
bebegimin sevgisi de eklenince tam oldu şimdi..
Bazen aşkımda bende inanamıyoruz bu bebek bizim mi dercesine bakakalıyoruz birbirimize :)
artık ikimizden bi parça, aşkımızın minicik dünyalar güzeli bi meyvesi var..
bizi birbirimize daha cok bağlayan, aramızdaki aşkı daha da güçlendiren..
Gelelim benim dünyalar güzeli prensesim nam-ı diğer BEROŞUMAAAAAA :)
kendileri en minik oflu olup, hepimize kök söktürmektedir ! Gaz sorunumuz hat safhada, uyku hiç yok, huzursuzluk diz boyu :)
kime çekti bilmem :)))
Hal böyle olunca da, sagolsun yine kayınvalidecigim imdadıma koşuyor, yaklaşık 2 haftadır onda kalıyoruz..
Kayınpederim, kaynım, ben, kayınvalidem, eşim hepimiz Beren hanımın peşinde pervaneyiz :)
ben zaten kendimi unutmuş bi durumdayım, nerdeee süslü püslü havalı hallerim nerdeeeeee
EE boşuna dememişler "annelik fedakarlıktır" diye
beroşumla ugrasarak onu severek öperek koklayarak emzirerek uyutarak geçiyor bu günler..
en yorgun oldugum bi anda bana kocaman bi gülücük hediye edişini dünyalara değişmem!!!
pazar günü de anneme gidip 1-2 hafta da onda kalacagız, bakalım evimize ne zaman döneriz..
bizim gibi huysuz bebişler var mı aramızda ? kendimize yandaş arıyoruzda :)
Bu arada hepinizi ve burdaki muhabbetlerimizi coook özledim kocaman öpüyorum hepiniziiiiiii
hpşgeldin canım , benimde annem yanımda hala yakın allahtan rahat oluyor o yüzden , bizim kızla senin kız çok iyi arkadaş olur o zaman bazen günde yarım saat yarım saat 2 kere uyuyor , sonrada gece 1 e kadar sıfır uyku tek başıma olsam çıldırırım yani eşimde çok bakamıyor , daha doğrusu bizim kızı susturmak çok zor beceremiyor , tek başıma baş edemiyorum ,sütüm gitti bir ara yorgunluktan o derece yani memelerim boş boştu allahtan geri geldi hemen , kolaylık versin allahım bize , neyse benim kızın huysuzluk saati geldi kaçtım :)