2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben salı gununden ıtıbaren gunluk sut almaya baslayacagım
uzun omurlu uygun degıl sokak sutune guvenmıyorum tek caren gunluk sut
tabıkı dr muzun fıkrıde onemlı bakalım o hangısını uygun buluyor

günlük sütlerde aman aman günlük değil isimleri gibi , üzerine bakarsan bir hafta on gün dayanma süreleri var ama başka seçenek yok işte =)

cnm aras herkeze guluck atıyo kım laf atsa hemen kendını atıyo albenı dıye
ama baba ıle aradakı bag cok farklı cunku hıc kucagından ındırmıyo tum evı gezdırıyo ve aras ıle cok konusuyo

bebeğımın gorduğu kısıler az zaten ama bzı gorunce gulmelerı var bızı ayırt edıyo bılmyorum ama

Ben bir sütçü buldum sütü muhteşem. Geçen hafta ilk kez alıp kaynattım eşim süt sevmez 1 bardak koy da içelim çok güzel koktu dedi. Doğalını bir deneyeyim diyorum...

Ben bir sütçü buldum sütü muhteşem. Geçen hafta ilk kez alıp kaynattım eşim süt sevmez 1 bardak koy da içelim çok güzel koktu dedi. Doğalını bir deneyeyim diyorum...
canım bıldğın yerden alırsan daha ıyı tabı bende ınek sutu alıyorum 2 gunde bır mayalıyorum ıns ıyısını sağlıklısını yapıyoruzdur

İnci hanım yatalı 1 saat oldu artık saç kurutma makinemizi kapatıp biz de yatacağız. Cümleten iyi gecler...

hım ben sanırım bulamam burada o sekılde sutcu

kurutma makıneye devammı hala
bızde dalana kadar nınnı dınlıyoruz ıyı geceler

X