2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bende kacayım 07:30 dan berı ayaktayım yarın gorusmek uzere
zıyaretcı bayanlar sızede ıyı gecelr

hala gelmedi,ama kargoya vermşler ptt kargo imiş.pufff gelseydi oğluş azcık eğlenirdi

hadı ya ben cok heyecanlanıyorum boyle seylerde hemen elımde olsun ıstıyorum
gelınce oğlunun tepkısının yaz cnm mutlaka
ben kactım ıyı geceler oğlusuna derın uykuler dılerım

Cnm en korktugun olay ya yaren o sekuldeydi ben care buladum aras 3 gecedir muhallwbi yiyo cok mutlu yiyo srn ne veriyosun cnm

Canim meyve puresi veriyorum, kasik mamasi veriyirum irmikliuzlu,yogurt veriyorum ama cok zor yiyor.meyveyi eliyle yemeyi cok seviyor ama.

herkese slm
az önce ilk ek gıda denemesini yaptık:) havuç suyu verdim. aynen dediğiniz gibi yaptım. önce cam rendede rendeledim sonra tülbentten süzdüm.3 kaşık verdim. çok sevdi kızım:) şimdi ne yapıcam? bugün daha vermem gerekiyor mu? sevdi yavrucağım, vermek istiyorum.3 gün bekleyip, sonra ne vereyim? patates+havuç suyu?

yalnız anlamadığım bir şey var..katı meyve sıkacağı metal diyoruz da sebze meyveleri soyarken de seramik bıçak mı kullanacağız? çok mu abartıyoruz acaba?

Canim meyve puresi veriyorum, kasik mamasi veriyirum irmikliuzlu,yogurt veriyorum ama cok zor yiyor.meyveyi eliyle yemeyi cok seviyor ama.

Cnm baslangiciniz nasol oldu ve ne kadarlikti
Aras 5.5 aylikti 2 tatli kasik elma suyu bikac gun sonra puredini verdim biraz agirdan almk lazommis

herkese slm
az önce ilk ek gıda denemesini yaptık:) havuç suyu verdim. aynen dediğiniz gibi yaptım. önce cam rendede rendeledim sonra tülbentten süzdüm.3 kaşık verdim. çok sevdi kızım:) şimdi ne yapıcam? bugün daha vermem gerekiyor mu? sevdi yavrucağım, vermek istiyorum.3 gün bekleyip, sonra ne vereyim? patates+havuç suyu?

yalnız anlamadığım bir şey var..katı meyve sıkacağı metal diyoruz da sebze meyveleri soyarken de seramik bıçak mı kullanacağız? çok mu abartıyoruz acaba?

Vnm oncelikle hosgeldin topigimize ben kucuk arasin annesi songul

Cnm havuc verdin 3 gun ayni devam et bakalim alerji yapickmi arasin vucudu kabardi hemen kestik
Sonra 3 gun elma suyu iki tatli kasik sonraelma puresine gec 2 tatki kasik

Cnm aslinda hic aklima gelmemisti
Mesela metal rende yerine cam kullaniyoruzMeyva slkacaklarinin bicaklarida metal degilmi

herkese slm

patatesin suyu değilde haşlayıp püre yapılıyor...

songulcum mrb arasın alerjısı var galıba kabarıyo demıssın nasıl oluyo bıraz anlatrmısın benım oğlumun yuzunde bazen kucuk kucuk kızarıklklar oluyo nıye anlamyorum alerjı olablrmı acaba dıye dusunuyorum

Cnm baslangiciniz nasol oldu ve ne kadarlikti
Aras 5.5 aylikti 2 tatli kasik elma suyu bikac gun sonra puredini verdim biraz agirdan almk lazommis

Cnm 4. Ayi doldurunca dr elma suyu ilr baslatti.ilk 15 fun elme suyu sonra puresi vermeye basladik.5.ayi doldurunca togurt ve havuc wklendi.dr cay bardagi yogurt yedir dedi ama 1yemek kasigi yrse sukredecwgim.cok zor yiyor.kasik mamasini da eczaci kzenim onerdi o yuzden veriyorum.ay sonunda 6 aylik olacak.dr kontrolunde soracagim

songulcum mrb arasın alerjısı var galıba kabarıyo demıssın nasıl oluyo bıraz anlatrmısın benım oğlumun yuzunde bazen kucuk kucuk kızarıklklar oluyo nıye anlamyorum alerjı olablrmı acaba dıye dusunuyorum

benim kızımda babası hafif sakallı olduğunda öperse kızarır...

Vnm oncelikle hosgeldin topigimize ben kucuk arasin annesi songul

Cnm havuc verdin 3 gun ayni devam et bakalim alerji yapickmi arasin vucudu kabardi hemen kestik
Sonra 3 gun elma suyu iki tatli kasik sonraelma puresine gec 2 tatki kasik

Cnm aslinda hic aklima gelmemisti
Mesela metal rende yerine cam kullaniyoruzMeyva slkacaklarinin bicaklarida metal degilmi

hoşbuldum ve geç buldum sizleri:)

1 günde ne kadar vereyim havuç suyunu?sabah 3 kaşık,öğle 3 kaşık,akşam 3 kaşık yeterli mi çok mu?

X