2012 kasım bebekleri büyüyor..

allah göstermesin ama ne sapıklar var parmak kadar bebeğe göz diken bence eve gelsin. Belki benim paranoyaklığım ama eve netten izleyebileceğin kameralardan tak hatta. Sen önlem aldavarsın insanlar dünya tatlısı olsun...

Iyiraf ediyorum ben daha almadım....

esraıncı cızelgen hayırlı olsun
bu fırcalardan onerıyormusun

bu arada sen calısmaya basladınmı cok doğru soyluyorsun kımseye guvenmemek gerekır

Benım oglum ayagında hıc corap tutmuyo cekıp cıkaryo ayaklar dırek agzına gıdıyo
cnm yarenımı ızlıyorum bıze demeden dırek gıydırıyo usursun kardesım dıyo
sızınkılerde cıkarıyo gece bıle emmeye alıyorum bırı var bırı yok lastıklıde ız yapıyı

Benım oglum ayagında hıc corap tutmuyo cekıp cıkaryo ayaklar dırek agzına gıdıyo
cnm yarenımı ızlıyorum bıze demeden dırek gıydırıyo usursun kardesım dıyo
sızınkılerde cıkarıyo gece bıle emmeye alıyorum bırı var bırı yok lastıklıde ız yapıyı

ne şirin olur o ayakları ağzında =)

esraıncı cızelgen hayırlı olsun
bu fırcalardan onerıyormusun

bu arada sen calısmaya basladınmı cok doğru soyluyorsun kımseye guvenmemek gerekır

Bu olur, roch un parmak fırçası var o olur, temiz tülbent ya da gazlı bez de olur. Hafif dişleri ovalayıp şöle bir diş etlerini silmek gerek. Ek gıda sonrası su mutlaka verilmeli. Gece biberonla bebek yatırılmamalı.

Ben çalışmaya 2,5 aydı başladım. Annem bakıyor. 3 saatte 1 eve 1 saat geliyorum. Sabah 11 akşam 8 çalışıyorum. Özel sektörün gözü kör olsun. Allahtan evim çok yakın emizirmeye gönderin ben geç çıkarım dedim. O yüzden gündüzleri bir varım bi yokum...

Bu olur, roch un parmak fırçası var o olur, temiz tülbent ya da gazlı bez de olur. Hafif dişleri ovalayıp şöle bir diş etlerini silmek gerek. Ek gıda sonrası su mutlaka verilmeli. Gece biberonla bebek yatırılmamalı.

Ben çalışmaya 2,5 aydı başladım. Annem bakıyor. 3 saatte 1 eve 1 saat geliyorum. Sabah 11 akşam 8 çalışıyorum. Özel sektörün gözü kör olsun. Allahtan evim çok yakın emizirmeye gönderin ben geç çıkarım dedim. O yüzden gündüzleri bir varım bi yokum...

iyi annen yakınında o bakıyor . birde yabancı birine bırakmak zorunda olsaydın ...

kızlar ben yoğurdu küçük cam mama kavanozları var ya onları boşaltıp onlarta mayalıycam artık ağzını açıp kullncam öle düşünüyorum yani hem ilerde dışarı filan çıktığımzdada kolay olur diye düşünüyorum nasıl filir sizce ?

bu olur, roch un parmak fırçası var o olur, temiz tülbent ya da gazlı bez de olur. Hafif dişleri ovalayıp şöle bir diş etlerini silmek gerek. Ek gıda sonrası su mutlaka verilmeli. Gece biberonla bebek yatırılmamalı.

Ben çalışmaya 2,5 aydı başladım. Annem bakıyor. 3 saatte 1 eve 1 saat geliyorum. Sabah 11 akşam 8 çalışıyorum. özel sektörün gözü kör olsun. Allahtan evim çok yakın emizirmeye gönderin ben geç çıkarım dedim. O yüzden gündüzleri bir varım bi yokum...

aslında gazlı bez kasımak ıcınde faydalı olabılır cok kasınıyo oglumun damakları

cnm annen bktıgı ıcın eve gıdıp gelme sansın oldugu ıcın cok sanslısın bebegın yabancılık yapmıyordur degılmı erken donemde alısmıstır
nasıl annesını gordugunde heyecanlanıyormu

kızlar ben yoğurdu küçük cam mama kavanozları var ya onları boşaltıp onlarta mayalıycam artık ağzını açıp kullncam öle düşünüyorum yani hem ilerde dışarı filan çıktığımzdada kolay olur diye düşünüyorum nasıl filir sizce ?

bende tum denemelerımı onun uzerınde yaptım o sekılde mayalayacgım pazartesıden ıtıbarende hem tazecık olur

bende mama kavanozu alacaktım sonradan içime sinmedi . kavanozcular var oraya gidip sıfır boş kavanoz alıp bende denemeye başlamayı düşünüyorum da bir türlü gidip alamadım =)

aslında gazlı bez kasımak ıcınde faydalı olabılır cok kasınıyo oglumun damakları

cnm annen bktıgı ıcın eve gıdıp gelme sansın oldugu ıcın cok sanslısın bebegın yabancılık yapmıyordur degılmı erken donemde alısmıstır
nasıl annesını gordugunde heyecanlanıyormu

Doğumdan sonra 40 gün annem bizde kaldı. Sonrasında da hafta 7 gün annem 6 gün geldi. O evdeyken altını bile açmadım. Emzirme ve zaruri haller hariç kucağıma almadım. Tabii ben ağır basıyorum ama baba ile anane eşit inci hanımın kantarında. İşin komiği ikisi de duruma bozuk atıyor...

Doğumdan sonra 40 gün annem bizde kaldı. Sonrasında da hafta 7 gün annem 6 gün geldi. O evdeyken altını bile açmadım. Emzirme ve zaruri haller hariç kucağıma almadım. Tabii ben ağır basıyorum ama baba ile anane eşit inci hanımın kantarında. İşin komiği ikisi de duruma bozuk atıyor...

haha baksana ıncı hanıma sen annecı demekkkı
bu arada ısmınu cok begendım ıncının hem meslegınlede baglantı kurdum bı anda
benım oğlumda cok babacı bı yere gıdıp gelıyorum bana guluyo falan ama heyecan yok
ama babasını gordugu an cok heyecanlanıyo odadan cıkınca aglıyo yanından gecıp almama gıbı bı durum varsa cok aglıyo
anlamadım gııttı

Peki yoğurdu hangi sütle mayalamak lazım sizce? Uzun ömürlü, günlük ya da sütçüden mi alacaksınız??

ben salı gununden ıtıbaren gunluk sut almaya baslayacagım
uzun omurlu uygun degıl sokak sutune guvenmıyorum tek caren gunluk sut
tabıkı dr muzun fıkrıde onemlı bakalım o hangısını uygun buluyor

nıyeyse benım oğlumda daha bıze karsı ayrı bı tepkı yok herkese guluyo herkese gıdıyo,bende cok ıstıyorum bana gelsın kucağımdan baskasına gıtmesın nekadar bencılım dımı ama :))))

haha baksana ıncı hanıma sen annecı demekkkı
bu arada ısmınu cok begendım ıncının hem meslegınlede baglantı kurdum bı anda
benım oğlumda cok babacı bı yere gıdıp gelıyorum bana guluyo falan ama heyecan yok
ama babasını gordugu an cok heyecanlanıyo odadan cıkınca aglıyo yanından gecıp almama gıbı bı durum varsa cok aglıyo
anlamadım gııttı

Valla ismi babamız seçti bana kalsa daha bi klasik zeynep ya da cemre, çağla, piraye gibi seçeneklerim vardı... Yanından geçince ağlamayı 2-3 gündür bana yapıyor ama en şen kahkahalar hep babaya...

nıyeyse benım oğlumda daha bıze karsı ayrı bı tepkı yok herkese guluyo herkese gıdıyo,bende cok ıstıyorum bana gelsın kucağımdan baskasına gıtmesın nekadar bencılım dımı ama :))))

1 hafta 10 güne başlar merak etme. O zamanda elini vericen kolunu alamican haberin ola..

Valla ismi babamız seçti bana kalsa daha bi klasik zeynep ya da cemre, çağla, piraye gibi seçeneklerim vardı... Yanından geçince ağlamayı 2-3 gündür bana yapıyor ama en şen kahkahalar hep babaya...

guzel ısım secmıs bızımde babamız sectı kızımın adını ben takmıstım

demek sızın kız annecı bızımkı babacı

cnm aras herkeze guluck atıyo kım laf atsa hemen kendını atıyo albenı dıye
ama baba ıle aradakı bag cok farklı cunku hıc kucagından ındırmıyo tum evı gezdırıyo ve aras ıle cok konusuyo

X